2015 Ekim Anneleri

Aynen canim ya benimki de oyle bir guclu agliyor ki kulaklarim cinliyor iki gundur. Sabir sabir yaa sabir hepimize. Bebislerimizin isi de kolay degil ay buyuyor kuzucuklar
Yazık minicik bedenleriyle buna uyum sağlamaya çalışıyorlar. Bu dönemde bebeklerin bir gecede büyüdüğünü eski giysilerinin bile olmadığını söylüyorlar:)

Canım ya sanki yiğit de bu ara huysuz büyüme atağı ne oluyor
Canim boyle hizli bir buyume donemine giriyorlar ara ara, o sira da daha sik daha cok emmek istiyorlar. Bir de G gwendolyn arkadasimiz yazmisti sanki yeni beceriler fln gelistiriyorlar zorlaniyorlar demisti sanki. Iste o sira da pek bir huysuz oluyorlar duzenleri bozuluyor dogru duzgun uyumuyorlar daha sik uyaniyorlar fln

Cok gecmis olsun canim

Canım otizm biraz daha fizyolojik bir durum sadece tv yi suçlayamayız bu konuda ama fazlaca maruz kalmamaları en güzeli

Cok sagol canim.acaba tv izlemenin ne gibi sakincasi oluyormus druna sordunmu

Ayni canım biraz önce misafirlikten geliyoruz halam aaaa sen hamileyken daha az kiloluydun diip tüm enerjimi aldı...sut olsun diye yırtınıyorum resmen ama olmayınca olmuyo canım üzme kendini
Aynen ya hamileyken bende daha zayiftim ama insanlarin bunu dile getirmelerine gerek yok zaten moralimiz bozuk iyice bozuluyor.ama bana sunu diyende oldu sakin rejim yapma sutun kesilir merak etme bir sene icinde toparlanacaksin daha 2 ay oldu dogum yaptigin ne bekliyorsun diyorlar boyle konusanlarda moral veriyorlar

Rejim yapipta 4.ayda sutu kesilen bi arkadasim var ve maalesef bidahada gelmedi sutu cok pisman ama suan tek caresi mama esiyle bu yuzden oyle buyuk kavgalar ettiki bosanma asamasina kadar getirdiler isi.bosverin kilolari kizlar meleklerimizi emzirebildigimiz kadar emzirelim onlar iyi olsun saglikli olsinda baska dert vermesin Allah

Cnm dil gelisimine sosyal iletisimine olumsuz etki ediyrmus ayrica ileride dikkat eksikligine neden olabilirmis 2 yasindan once tv ile tanistirilmamaliymis hatta . 2 yasindan sonrada tabii dikkat etmek lazimmis
Sagol canim.simdi internetten arastirdim cok zararliymis.esimle konustuk tv yasak bundan sonra.oglum uyudugu zamanlarda izleyecegiz

Esiyle niye kavga ettiler esi niye rejim yaptin diyemi kizdi

Cnm ya Allahım bir evladinizi size bağışladı şükürler olsun Allahım ömrünü uzun etsin inşallah.çok anlamlı cnm isminin hikayesi çok.

Kizlar nasilsiniz bebisler nasil bugun benimki memeyle kavga etti resmen zor gecti ac biliyorum ısrarla almadi smdi yikicaz hic uyumadi ev darmadaginik☺☺

Kizlar nasilsiniz bebisler nasil bugun benimki memeyle kavga etti resmen zor gecti ac biliyorum ısrarla almadi smdi yikicaz hic uyumadi ev darmadaginik☺☺
Amaan canım boşver benim ev de dağınık kızım bugün durduğu halde benim yapasım gelmedi zaten eşim de yok evde şunu yapsak iyi olur diyecek. Tembelliğin dibine vurdum.:) bebişler bugünlerde biraz huysuz umarım en kısa zamanda geçer insan hem çok yoruluyor hem de onların haline üzülüyor

Bugun butun bebislermi huysuz bizimkide sabahtan beri nerdeyse hic uyumadi bizimde banyo gunumuz ama babamiz hasta tek basimada cesaret edemyrm sizler tek basina yikayabiliyrmusunuz kizlar

Bugun butun bebislermi huysuz bizimkide sabahtan beri nerdeyse hic uyumadi bizimde banyo gunumuz ama babamiz hasta tek basimada cesaret edemyrm sizler tek basina yikayabiliyrmusunuz kizlar
Ben hiç cesaret edip de kendim yıkamadım canım zaten kızım ağırlaştı o haliyle bile zor zaptediyoruz kendim yıkamam. Rutin hale getirdiyseniz bilemem tabi ki de onun dışında yıkamasan da bir şey olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…