Yazık minicik bedenleriyle buna uyum sağlamaya çalışıyorlar. Bu dönemde bebeklerin bir gecede büyüdüğünü eski giysilerinin bile olmadığını söylüyorlar:)Aynen canim ya benimki de oyle bir guclu agliyor ki kulaklarim cinliyor iki gundur. Sabir sabir yaa sabir hepimize. Bebislerimizin isi de kolay degil ay buyuyor kuzucuklar
Canim boyle hizli bir buyume donemine giriyorlar ara ara, o sira da daha sik daha cok emmek istiyorlar. Bir de G gwendolyn arkadasimiz yazmisti sanki yeni beceriler fln gelistiriyorlar zorlaniyorlar demisti sanki. Iste o sira da pek bir huysuz oluyorlar duzenleri bozuluyor dogru duzgun uyumuyorlar daha sik uyaniyorlar flnCanım ya sanki yiğit de bu ara huysuz büyüme atağı ne oluyor
Cok gecmis olsun canimMerhaba canım,
Bizim bugün yani Cumartesi günü rotavirüs aşımızın ilk dozu verilecekti. Fakat geçen hafta hemen hemen evden hiç dışarı çıkmayan oğlum ishal oldu. 1 gün bekledikten sonra 2.gün akşam üzere doktora gittik. Kaka tahlili yapıldı ve sonuç rotavirüs! Çok şükür iyi atlattı kuzum. Ateşi hiç çıkmadı, kusması 2 kere oldu ve ishali azaldı. Günde 12 defa yaptığı olmuştu kakasını, şimdi 4 e düştü. Şükürler olsun ki biz hafif atlattık. Doktorumuzun dediğine göre çok daha ağır atlatan bebekler varmış. Vaktin varsa yaptırmanı tavsiye ederim.
Canım otizm biraz daha fizyolojik bir durum sadece tv yi suçlayamayız bu konuda ama fazlaca maruz kalmamaları en güzeliBenim oglumda da var bi oturma istegi cok dik tutmadan oturtuyorum bazen kucagima.tv konusu da izletmemeye calisioruz biz otizme sebep oluyomus cok hareketli surekli ekran degisio daha beyinleri yeni yeni gelisioken tv ile mesgul olmasinlar bence uzak tutabildigim kadar tutmaya calisicam bakalim..aynen simdi sevebildigimiz kadar sevelim bi yurumeye baslayinca tutamicaz zaten:)
Saol canım. Çok şükür geçti :)Cok gecmis olsun canim
Cok sagol canim.acaba tv izlemenin ne gibi sakincasi oluyormus druna sordunmuCnm 4 aydan once oturtmak zararli diye blyrm ama bebek boynunu cok rahat tutuyorsa mesela yuzukoyun yatirinca basibi 90 dereceye kadar kaldirabiliursa 3.aydan itibaren tam oturtmadan arkasina destekle yaslandirilabilirmis ayrica tv yi asla izletme dr bize kesinlikle tv yok sadece bol bol karsisina gecip konusucaksiniz dedi ne dediginin onemi yok yeterki senin sesini duyacak kizim ben konustukca oda sesler cikariyo gorende karsilikli sohbet edyrz sanir
Aynen ya hamileyken bende daha zayiftim ama insanlarin bunu dile getirmelerine gerek yok zaten moralimiz bozuk iyice bozuluyor.ama bana sunu diyende oldu sakin rejim yapma sutun kesilir merak etme bir sene icinde toparlanacaksin daha 2 ay oldu dogum yaptigin ne bekliyorsun diyorlar boyle konusanlarda moral veriyorlarAyni canım biraz önce misafirlikten geliyoruz halam aaaa sen hamileyken daha az kiloluydun diip tüm enerjimi aldı...sut olsun diye yırtınıyorum resmen ama olmayınca olmuyo canım üzme kendini
Cnm dil gelisimine sosyal iletisimine olumsuz etki ediyrmus ayrica ileride dikkat eksikligine neden olabilirmis 2 yasindan once tv ile tanistirilmamaliymis hatta . 2 yasindan sonrada tabii dikkat etmek lazimmisCok sagol canim.acaba tv izlemenin ne gibi sakincasi oluyormus druna sordunmu
Rejim yapipta 4.ayda sutu kesilen bi arkadasim var ve maalesef bidahada gelmedi sutu cok pisman ama suan tek caresi mama esiyle bu yuzden oyle buyuk kavgalar ettiki bosanma asamasina kadar getirdiler isi.bosverin kilolari kizlar meleklerimizi emzirebildigimiz kadar emzirelim onlar iyi olsun saglikli olsinda baska dert vermesin AllahAynen ya hamileyken bende daha zayiftim ama insanlarin bunu dile getirmelerine gerek yok zaten moralimiz bozuk iyice bozuluyor.ama bana sunu diyende oldu sakin rejim yapma sutun kesilir merak etme bir sene icinde toparlanacaksin daha 2 ay oldu dogum yaptigin ne bekliyorsun diyorlar boyle konusanlarda moral veriyorlar
Sagol canim.simdi internetten arastirdim cok zararliymis.esimle konustuk tv yasak bundan sonra.oglum uyudugu zamanlarda izleyecegizCnm dil gelisimine sosyal iletisimine olumsuz etki ediyrmus ayrica ileride dikkat eksikligine neden olabilirmis 2 yasindan once tv ile tanistirilmamaliymis hatta . 2 yasindan sonrada tabii dikkat etmek lazimmis
Esiyle niye kavga ettiler esi niye rejim yaptin diyemi kizdiRejim yapipta 4.ayda sutu kesilen bi arkadasim var ve maalesef bidahada gelmedi sutu cok pisman ama suan tek caresi mama esiyle bu yuzden oyle buyuk kavgalar ettiki bosanma asamasina kadar getirdiler isi.bosverin kilolari kizlar meleklerimizi emzirebildigimiz kadar emzirelim onlar iyi olsun saglikli olsinda baska dert vermesin Allah
rejim yapip sutu kesildigi icin yoksa esinin hic umrunda degildi kilo falan kiz takintiliydi kilo meselesineEsiyle niye kavga ettiler esi niye rejim yaptin diyemi kizdi
Cnm ya Allahım bir evladinizi size bağışladı şükürler olsun Allahım ömrünü uzun etsin inşallah.çok anlamlı cnm isminin hikayesi çok.İnsaAllah cnm sagolasin aslinda kizimin adi derya oglumun deniz olacakti ama maalesef oglumu kaybedince kizimda biraz dogumda sıkınti yasadi maviye yakin bi renkte dogdu esim kizimizi oyle gorunce denizimizi kaybettik ama bize mavisini birakti dedi sonradan dr lar hemsireler dahil herkes mavi olsun ismi dediler oylelikle mavi oldu kizimin adi
Allah kolaylık versin hepimize cnmBana dediysrn canim ediz 2 gundur acayip huysuz Canimi cikardi. Buyume atagi midir nedir ondan sanirim. Su ana kadar 2 gunden fazla uzun surmedi bugun daha iyi gibi dilimi isiriyim.
Amaan canım boşver benim ev de dağınık kızım bugün durduğu halde benim yapasım gelmedi zaten eşim de yok evde şunu yapsak iyi olur diyecek. Tembelliğin dibine vurdum.:) bebişler bugünlerde biraz huysuz umarım en kısa zamanda geçer insan hem çok yoruluyor hem de onların haline üzülüyorKizlar nasilsiniz bebisler nasil bugun benimki memeyle kavga etti resmen zor gecti ac biliyorum ısrarla almadi smdi yikicaz hic uyumadi ev darmadaginik☺☺
Sagol cnm Allah hepimizin evlatlarina saglik sihhat uzun omur versin insaAllahCnm ya Allahım bir evladinizi size bağışladı şükürler olsun Allahım ömrünü uzun etsin inşallah.çok anlamlı cnm isminin hikayesi çok.
Bugun butun bebislermi huysuz bizimkide sabahtan beri nerdeyse hic uyumadi bizimde banyo gunumuz ama babamiz hasta tek basimada cesaret edemyrm sizler tek basina yikayabiliyrmusunuz kizlarKizlar nasilsiniz bebisler nasil bugun benimki memeyle kavga etti resmen zor gecti ac biliyorum ısrarla almadi smdi yikicaz hic uyumadi ev darmadaginik☺☺
Ben hiç cesaret edip de kendim yıkamadım canım zaten kızım ağırlaştı o haliyle bile zor zaptediyoruz kendim yıkamam. Rutin hale getirdiyseniz bilemem tabi ki de onun dışında yıkamasan da bir şey olmaz benceBugun butun bebislermi huysuz bizimkide sabahtan beri nerdeyse hic uyumadi bizimde banyo gunumuz ama babamiz hasta tek basimada cesaret edemyrm sizler tek basina yikayabiliyrmusunuz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?