64 cnm senin bebis in boyu kaç bu arada hepsine maşallah☺Canim iyi benimki 550 aldi az geldi boya da gidiyor ama..bende kafama taktim kilo almadgni anladm gitmedende napalim saglikli olsunlarda tatlim boy ne kadar olmus
Ayni canım biraz önce misafirlikten geliyoruz halam aaaa sen hamileyken daha az kiloluydun diip tüm enerjimi aldı...sut olsun diye yırtınıyorum resmen ama olmayınca olmuyo canım üzme kendiniBende şu konuda buyuk konustum basima geldi.hamileyken bir arkadasa bebek gormeye gittik.sutu olsun diye yemedigi kalmamis kilo almis.bende dedimki sutum olmazsa ugrasmam verirum mamayi birde kilo alamam demistim.sutum az oldu cogaltmak icin ne ugrastim halada ugrasiyom mamada veriyom ama anne sutu vermek icin cirpiniyom ne kadar alirsa o kadar faydali ve yediklerimden dolayi kilo aldim ne tazikki:)))
biz bir ayı aşkın zamandır öyle muhabbet ediyoruz canım hatta iki ay aşılarını yaptırmaya sağlık ocağına gittiğimizde hemşire bana soruyordu agulamaya başladı mı diye 1.5 aylıkken başlamıştı muhabbet ediyoruz dedim inanmadı karşısında babasını görünce muhabbet etmeye başladı şaşırdı normalde 3 aylık bebekler tepki veriyor bu şekilde diye hele ki anne dışında birine pek böyle tepki vermezler demişti. benim kızım biraz sosyal sürekli konuşmak istiyor. tv konusuna gelince malesef ki çok dikkatini çekiyor. çoğu zaman kapalı bir haber izleyelim falan diye açıyoruz bakıyoruz ki bizim kız tv izlemenin bir yolunu bulmuş. hatta ağlarken tv görünce susuyor. tabi hemen ya tv kapatıyoruz ya kızın yönünü değiştiriyoruz. ay bilmem ki bu kızla ne yapacağız. ben çocukların bile tv izlemesine karşıydım bu kızı ne yapacağım kiCnm 4 aydan once oturtmak zararli diye blyrm ama bebek boynunu cok rahat tutuyorsa mesela yuzukoyun yatirinca basibi 90 dereceye kadar kaldirabiliursa 3.aydan itibaren tam oturtmadan arkasina destekle yaslandirilabilirmis ayrica tv yi asla izletme dr bize kesinlikle tv yok sadece bol bol karsisina gecip konusucaksiniz dedi ne dediginin onemi yok yeterki senin sesini duyacak kizim ben konustukca oda sesler cikariyo gorende karsilikli sohbet edyrz sanir
ayy ne moral bozucu konuşmuş insanlar hiç annenin psikolojisini düşünmüyor ya. dediğin gibi süt olacaksa oluyor olmayacaksa da bazen çabalamak boşuna oluyorAyni canım biraz önce misafirlikten geliyoruz halam aaaa sen hamileyken daha az kiloluydun diip tüm enerjimi aldı...sut olsun diye yırtınıyorum resmen ama olmayınca olmuyo canım üzme kendini
Merhaba canım,Hayırlı cumalar kızlar rotavirusu asisini hala yaptirmadik ve vakit daraldı cok kararsızim yaptıralım sizce
Canimmmm iyiyim çok şükür inşallah böyle devam eder.zaten cuma günü de annemle kardeşim gelecek inşallah:))) onlar yanımda olunca kendime gelirim sosyal aktivitelere kosarim
Mavi ne kadarrr da. Güzel bir isim maşallah kızına adı gibi pırıl pırıl bir hayatı olsun tüm bebislerimizin insallahGaliba kendi kendimize nazar degdiriyoruz bende iki pispisla uyuyor diyrdum zor uyuttum bugece mavi hanimi
Sen nasılsın cnm Sagol düşündüğün için.pek goremiyom seni yoksunCanimmmm iyiyim çok şükür inşallah böyle devam eder.zaten cuma günü de annemle kardeşim gelecek inşallah:))) onlar yanımda olunca kendime gelirim sosyal aktivitelere kosarim
Ben 38.gün gittim ağdaya. Bir sorun yaşamadım.Özel olacak ama sezryn arkadaşlar agdaya başladınız mi birde ne zman başladınız korkuyorum dikislerime zararı olurmu
Canim benimkide 65 maasallah buyuyor hepsi Rabbim omurlerini hayirli etsin insallah ama kilo ortalamada son ay az oldu napalim saglik olsun☺☺64 cnm senin bebis in boyu kaç bu arada hepsine maşallah☺
Gece 10 da uyumaya başladı ama canım saat 12.30 ve 2 de tekrar uyandık sürekli benimle olmak istiyor kızım. On dk falan uyudum kalktı sıcaklığımla rahatladı. Sanıyorum bir büyüme atağı yaşıyoruz sonumuz hayır olur inşallahGuzel anneler umarim bebisler uyumus sizlerde rahat uykulara dalmissinzdir bol uykular benim bebiste uyudu coktan ama ben demin uyandn uyku cagryorm gelse bi☺☺ @pessinius canim insallah tatli meleğinin bu gece uzuuun uykusu olur guzelce dinlenirsin
Masallah cnm kuzuna yakinda konusacaklar bu minikler ya ruya gibi....tv meselesi benmde canimi cok sıkıyr kizim 1aylikken ziyarete gelen bi arkadsn bebegi vardi 4 aylik bebek tv yada telefondan cizgi film izlemeden durmuyordu cok garibime gitti sizin kizda boyle olacak mecbur izliyrlar dediler ama sonucta acip coxugu sirf sussun diye tv karsisina oturtmassan nasil aliskanlik haline getirecek bi ark daha gelmisti cocuk 2 yasinda oda ayni sekilde hemen cizgi film actilar cocuk kopek baligindan korkup tv ye vurdu cok uzuldum ya mutlaka bi caresine bakmaliyiz bastan su tv telefon meselesinebiz bir ayı aşkın zamandır öyle muhabbet ediyoruz canım hatta iki ay aşılarını yaptırmaya sağlık ocağına gittiğimizde hemşire bana soruyordu agulamaya başladı mı diye 1.5 aylıkken başlamıştı muhabbet ediyoruz dedim inanmadı karşısında babasını görünce muhabbet etmeye başladı şaşırdı normalde 3 aylık bebekler tepki veriyor bu şekilde diye hele ki anne dışında birine pek böyle tepki vermezler demişti. benim kızım biraz sosyal sürekli konuşmak istiyor. tv konusuna gelince malesef ki çok dikkatini çekiyor. çoğu zaman kapalı bir haber izleyelim falan diye açıyoruz bakıyoruz ki bizim kız tv izlemenin bir yolunu bulmuş. hatta ağlarken tv görünce susuyor. tabi hemen ya tv kapatıyoruz ya kızın yönünü değiştiriyoruz. ay bilmem ki bu kızla ne yapacağız. ben çocukların bile tv izlemesine karşıydım bu kızı ne yapacağım ki
Gicik oluyrm boyle insanlara sa-na-ne benim kilomdan yaaa esim bile yuz kilo bile olsan umrumda degil bebegimiz icin elinden geleni yap beslenmene dikkat et diyor ben kilolara takinca ama disardan milleti niye geriyor bizim derdimiz anlamis degilimAyni canım biraz önce misafirlikten geliyoruz halam aaaa sen hamileyken daha az kiloluydun diip tüm enerjimi aldı...sut olsun diye yırtınıyorum resmen ama olmayınca olmuyo canım üzme kendini
İnsaAllah cnm sagolasin aslinda kizimin adi derya oglumun deniz olacakti ama maalesef oglumu kaybedince kizimda biraz dogumda sıkınti yasadi maviye yakin bi renkte dogdu esim kizimizi oyle gorunce denizimizi kaybettik ama bize mavisini birakti dedi sonradan dr lar hemsireler dahil herkes mavi olsun ismi dediler oylelikle mavi oldu kizimin adiMavi ne kadarrr da. Güzel bir isim maşallah kızına adı gibi pırıl pırıl bir hayatı olsun tüm bebislerimizin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?