Dr olmaz demisti ama ben hala cevresine agda suremyrm birde benm ordaki uyusuklugumda gecmedi hala o yuzden tedirgin olyrmÖzel olacak ama sezryn arkadaşlar agdaya başladınız mi birde ne zman başladınız korkuyorum dikislerime zararı olurmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr olmaz demisti ama ben hala cevresine agda suremyrm birde benm ordaki uyusuklugumda gecmedi hala o yuzden tedirgin olyrmÖzel olacak ama sezryn arkadaşlar agdaya başladınız mi birde ne zman başladınız korkuyorum dikislerime zararı olurmu
Çizgi filmler bile masum değil ki bebeklere uygun neredeyse hiçbir şey yok hem gözlerine yazık çok hızlı geçişler olduğu için boşu boşuna gözlerini yoruyor bebişlerin. Biz de geçenlerde misafirliğe gittik 8-9 aylık bebek pür dikkat çizgi film izliyor keloğlan tarzı bir şey tv mi izliyor dedim maalesef dursun diye izliyor dedi ama bu çocuk kanalı çok fazla da izlemiyoruz diyor ama belli çocuk bağımlı olmuş. Kızım bu kadar küçükken sesler çıkarmaya çalışıyor çocuk orada oldığumuz süre boyunca gıkını çıkarmadı. Ben böyle bir ebeveyn olmak istemiyorum hiçbir zaman idealimde olmadı. Belki bizi çok zorlayacak bu durumlar ama onun yararına olacak şeyler yapmak istiyorumMasallah cnm kuzuna yakinda konusacaklar bu minikler ya ruya gibi....tv meselesi benmde canimi cok sıkıyr kizim 1aylikken ziyarete gelen bi arkadsn bebegi vardi 4 aylik bebek tv yada telefondan cizgi film izlemeden durmuyordu cok garibime gitti sizin kizda boyle olacak mecbur izliyrlar dediler ama sonucta acip coxugu sirf sussun diye tv karsisina oturtmassan nasil aliskanlik haline getirecek bi ark daha gelmisti cocuk 2 yasinda oda ayni sekilde hemen cizgi film actilar cocuk kopek baligindan korkup tv ye vurdu cok uzuldum ya mutlaka bi caresine bakmaliyiz bastan su tv telefon meselesine
Annem bile diyor sizde tv izlerdiniz ama okuldan gelince diyor yani okul cagindaÇizgi filmler bile masum değil ki bebeklere uygun neredeyse hiçbir şey yok hem gözlerine yazık çok hızlı geçişler olduğu için boşu boşuna gözlerini yoruyor bebişlerin. Biz de geçenlerde misafirliğe gittik 8-9 aylık bebek pür dikkat çizgi film izliyor keloğlan tarzı bir şey tv mi izliyor dedim maalesef dursun diye izliyor dedi ama bu çocuk kanalı çok fazla da izlemiyoruz diyor ama belli çocuk bağımlı olmuş. Kızım bu kadar küçükken sesler çıkarmaya çalışıyor çocuk orada oldığumuz süre boyunca gıkını çıkarmadı. Ben böyle bir ebeveyn olmak istemiyorum hiçbir zaman idealimde olmadı. Belki bizi çok zorlayacak bu durumlar ama onun yararına olacak şeyler yapmak istiyorum
Katılıyorum canım valla kendimden soğuyorum yaGicik oluyrm boyle insanlara sa-na-ne benim kilomdan yaaa esim bile yuz kilo bile olsan umrumda degil bebegimiz icin elinden geleni yap beslenmene dikkat et diyor ben kilolara takinca ama disardan milleti niye geriyor bizim derdimiz anlamis degilim
Valla canım yaptırdım 2 hafta önce acıdı ama bisey olmadı.iyiyim yani.bisey olmazDr olmaz demisti ama ben hala cevresine agda suremyrm birde benm ordaki uyusuklugumda gecmedi hala o yuzden tedirgin olyrm
Insallah canim kokunu alinca rahat ediyor yavrucak bu gece benimki de sicrayip uyandi su sicramalar sıkıntı korkuyo galiba agliyo uyanirkenGece 10 da uyumaya başladı ama canım saat 12.30 ve 2 de tekrar uyandık sürekli benimle olmak istiyor kızım. On dk falan uyudum kalktı sıcaklığımla rahatladı. Sanıyorum bir büyüme atağı yaşıyoruz sonumuz hayır olur inşallah
Aynen tatlim zaten cocuk gec uyuyor oyle 11 12 de uyumaz 1 1 bucuk genelde..bende o uyurken uyusam kaciyo iste...bebislerimzn uykulari kus uykusu aninda gozler cipil cipil oluveriyorS Sevdalinka00 gel deyince gelse keşke uykular. Kızım uyurken benim de uykum yoktu film izledim bulaşıkları kaldırdım tam geldim yattım kızım uyandı uyuttum yattım bitazcık uyumuşum sonra hoop yine uyandık. İnşallah senin de uykun gelir oğluşun uyurken uyursun
SuperrrrCanimmmm iyiyim çok şükür inşallah böyle devam eder.zaten cuma günü de annemle kardeşim gelecek inşallah:))) onlar yanımda olunca kendime gelirim sosyal aktivitelere kosarim
Bana dediysrn canim ediz 2 gundur acayip huysuz Canimi cikardi. Buyume atagi midir nedir ondan sanirim. Su ana kadar 2 gunden fazla uzun surmedi bugun daha iyi gibi dilimi isiriyim.Sen nasılsın cnm Sagol düşündüğün için.pek goremiyom seni yoksun
Çok şükür 3 ten sonra rahat uyuduk canım yani yine 2 saat aralıklarla emmeye kalktı ama devamında uyku vardı çok şükür. Büyüme atağı galiba yaşadığı bu kadar sık emmek istemezdiInsallah canim kokunu alinca rahat ediyor yavrucak bu gece benimki de sicrayip uyandi su sicramalar sıkıntı korkuyo galiba agliyo uyanirken
..insallah bol ve rahat uykuları olur
Canım çocuklara neler oluyor böyle farklı bir dönemden geçiyorlar sanırım uykusuzluk huysuzluk derken onları tanıyamaz olduk. Allah hepimize sabır versin bolca çünkü biz de yoruluyoruz. Onlar da bir an önce atlatsınlarBana dediysrn canim ediz 2 gundur acayip huysuz Canimi cikardi. Buyume atagi midir nedir ondan sanirim. Su ana kadar 2 gunden fazla uzun surmedi bugun daha iyi gibi dilimi isiriyim.
Ay gozum yasardi okurken. Sen nasil bir meleksin?İnsaAllah cnm sagolasin aslinda kizimin adi derya oglumun deniz olacakti ama maalesef oglumu kaybedince kizimda biraz dogumda sıkınti yasadi maviye yakin bi renkte dogdu esim kizimizi oyle gorunce denizimizi kaybettik ama bize mavisini birakti dedi sonradan dr lar hemsireler dahil herkes mavi olsun ismi dediler oylelikle mavi oldu kizimin adi![]()
Bizim 6 ekim aglio bazen sebepsiz yere ne yapsak susmuyo dedigin gbi onlar da hakli buyuyolar ve ister istemez bi tepki oluyo aglama surekli memede kalma gibi..20 ekim doğumlu canım artık sorunu tam olarak neydi. İnşallah bugün daha iyi geçer. Ay bebişlerden çok şey bekliyoruz galiba rutin davranışları olsun hasta olmasınlar falan olmayınca bizim ayarlar da bozuluyor resmen.
Canım ya sanki yiğit de bu ara huysuz büyüme atağı ne oluyorBana dediysrn canim ediz 2 gundur acayip huysuz Canimi cikardi. Buyume atagi midir nedir ondan sanirim. Su ana kadar 2 gunden fazla uzun surmedi bugun daha iyi gibi dilimi isiriyim.
Evet canim o yuzdendir iyi olsun da kuzucuk...sık emiyor buyume atagidir normalde geceleri uyku uzun oluyor ama sık acikiyor ya..ben de az once uyuttum iniltili sesler çıkartyoÇok şükür 3 ten sonra rahat uyuduk canım yani yine 2 saat aralıklarla emmeye kalktı ama devamında uyku vardı çok şükür. Büyüme atağı galiba yaşadığı bu kadar sık emmek istemezdi
Buyuk ihtimalle ondan oluyo canim bi anda buyuyolar ve onlarda tepki olarak boyle huzursuz oluyo.bi site vardi bebisin dogum tarihini yaziosun sana atak gecirebilecegi tarihleri verio bi arkadas soylemisti burdan renkli haftalardi galiba adiAyy bu atak zamanlarida neyin nesi kimi gunler asiri huysuz acaba ondanmidir ki
Valla canım bu bağımlılıklar önce yv yle başlıyor sanırım sonra annenin babanın elindeki telefon tablet bilgisayar derken aileler kendi eliyle teknoloji bağımlısı çocuklar yetiştiriyor. Okulda o kadar çok bu konularla uğraşıyoruz ki. Mesleğe ilk başladığım sene 1. Sınıf öğrencisi tv bağımlısı olmuş öğretmeni getirdi izlediği vurdulu kırdılı bir çizgi filmin kahramanlarını sokakta orada burada gördüğünü söylüyor onlar gibi davranıyordu siz düşünün gelinen noktayı. Hadi okula başlamadan yine iyiyiz okulda sosyalleşmesiyle çocuk talep de etmeye başlıyor. 1.-2. Sınıfya tableti olmayan çocuk yok gibi telefonları var hepsinin ve sosyal medyayı deli gibi kullanıyorlar işin ucu taa istismara kadar gidiyor derinleşiyor. Ha bir de dursun sussun diye iki yaşındaki bebeğe tablet alınıp eline veriliyor aile tarafından tam bir facia. Ayy çok konuştum ama okullarda önüme gelen konular ve çevremdeki gözlemlerim çok doldurdu beniAnnem bile diyor sizde tv izlerdiniz ama okuldan gelince diyor yani okul caginda
ve ozmn cizgi filn belli saatlerde olurdu bitince kapatir sokaga cikardik oynamaya...daha yasina girmeden 2 -3-4 yaslarindaki cocuk ne anliyck tv dekilerden sadwce "dursun" "oyalansin" diye tv acilmadigi takdirde cocuk nasil bagimli hale gelebilirki gerekirse izlemeyiz okur biter su aptal kutusunu zaten cocuklari pasifize etmekten baska bi ise yaramiyr esimin yegeni gozunu hic kirpmadan izledigi icin goz kurulugu oldu daha 4 yasinda belji omru boyinca gunluk damla kullanmak zorunda artik insaAllah bizler daha dikkatli olabiliriz bu konuda
Aynen canim ya benimki de oyle bir guclu agliyor ki kulaklarim cinliyor iki gundurCanım çocuklara neler oluyor böyle farklı bir dönemden geçiyorlar sanırım uykusuzluk huysuzluk derken onları tanıyamaz olduk. Allah hepimize sabır versin bolca çünkü biz de yoruluyoruz. Onlar da bir an önce atlatsınlar
Canım dün gece ben de araştırdım birçok blogda var anneler de anlatmış.belli dönemlerde büyüme oluyormuş bebekler de buna uyum sağlayamadığındab birkaç gün yorulabiliyormuş. Ben 1. 3. 6. Hafta 3. Ay 6. Ve 9. Ay olarak gördüm ilk haftalarda hata olabilir ama 6. Haftayı gördüğüm zaman inandım. O hafta iki gün ilk kez sabaha hatta öğlene kadar hiç uyumadı kızım sürekli huzursuzdu şimdi de tam zamanıBuyuk ihtimalle ondan oluyo canim bi anda buyuyolar ve onlarda tepki olarak boyle huzursuz oluyo.bi site vardi bebisin dogum tarihini yaziosun sana atak gecirebilecegi tarihleri verio bi arkadas soylemisti burdan renkli haftalardi galiba adi
Benim oglumda da var bi oturma istegi cok dik tutmadan oturtuyorum bazen kucagima.tv konusu da izletmemeye calisioruz biz otizme sebep oluyomus cok hareketli surekli ekran degisio daha beyinleri yeni yeni gelisioken tv ile mesgul olmasinlar bence uzak tutabildigim kadar tutmaya calisicam bakalim..aynen simdi sevebildigimiz kadar sevelim bi yurumeye baslayinca tutamicaz zaten:)Ben zaten hic face gurubuna bakmadim bile nasildir bilmiyorum.kk seviyorum burasi benim ilk gozagrim.herseyi burda ogrendim.bana cok faydasi oldu buranin o yuzden bakmak ustemedim face grubuna.benim bebis iyi Allaha şükür.Rabbim hepimizin evlatlarina saglik versin guzel ahlah versin.anali babali buyusunler.evlat sevgisi cok guzelmis.kilina zarar gelsin istemiyorsun.benim buaralar tedirginligim yatmak istemiyor oturmak istiyor.oturtmakta zararliymus.kucagimda oturttuyorum.iyimi yapiyorum kotumu bilmiyorum.birde kucagimda otururken tv izliyorum oda izliyor anliyormus gibi bakiyor zararlimi bilmiyorum.insan ne yapacagini sasiriyor.ama en guzel zamanlari simdi.istedigimiz gibi seviyoruz.buyuduklerinde kendilerini opturmeyecekler belki.doya doya opuyorum.gerci doyamoyorum.bazen emzirirken memeyi cekiyom opuyom ondan sonra tekrar emziriyom,hergun biraz daha buyuduklerini gormek cok guzel.hergun yeni birseyler ogreniyorlar.bugun mesala emzirirken elini agzima goturmeye ugrasiyor tam denk getiremiyor ama o cabasi bile dunyalara bedel.