2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bence söylemeden önce şık bir sofra kur romantik olsun sonra sürprizzz
çok fenasın ya :) aslında ihtiyacımız da var romantik bi ortama azcık yakınlaşmaya şık değildi sıradan bi sofra kurdum ama sevdiği yemeği yapmıştım söyledim dr a gittiğimi ayrıntıları da anlattım. kızar diye beklemiştim ama haberler güzel olunca kızamadı hatta deseydin bende gelir görürdüm oğlumu dedi. devlet hatanesinde girip de göremiyo yazık aylardır kanka olduk resmen.ben hep diyorum benim erkeğim yolda geliyo o gelince seninle işim kalmaz yüzüne bakmam diye. o da sıpa şimdiden elimden aldı seni diyor

sigara içip emzirmem de memeyi bırakınca başlarım sanırım. sigara içmek benim için büyük bi zevkti. hatta günlük içtiğim sigaranın sayısı yoktu.. hele de kahveyle off burnuma koktu resmen kahveyi bile içmiyorum canım sigara çekiyo diye. bi komşum vardı her gün kahve sigara keyfimiz oluyordu. o kadına da gitmiyorum canım çekiyo napim o büyük zevkimi oğluşum memeyi bırakana kadar erteledim napalım o iyi olsun tek. eşim çok kızardı çok içiyon diye. senden vazgeçerim sigaradan vazgeçmem diyordum .. iyi bişe değil tabiki farkındayım ama benim tek lüksümdü sigaram

Canım benim bende öyle dedim sakattı belkide Allah bana acıdı ve daha büyük acılardan kurtardı diyorum canım arkadaşım yaşadıklarının nispet yapma kısımlarını bende yaşadım hem aileden hem dışardan Rabbim yukarda görüyo Allah onları Islah etsin seninde yavrularını tosun gibi inşallah kucağına Sağlıcakla nasip etsin valla bunu gönülden diyorum inşallah Rabbim sana öyle konuşmaya dilleri varanlarıda Islah etsin başka bişe diyemiyorum bu bizim suçumuz değil demekki Rabbim bizi seviyo derdi bizlere sevdiğine veriyo sesimizi duymak için el açıp dua etmemizi nasip ediyo Hamdolsun senin için ve bu yoldaki bütün dert ortağı Arkadaşlarıma dualarımı eksik etmicem Rabbim korusun hepinizi

Soyleyecek bisey yok soktayim.. Sana bunlari yasatanlar insan mi?
insan mılar bilemiyorum ama bunlara benzer daha çok şey yaşadım çevremdekiler sayesinde boşanma noktasından döndüm kaç kez ama biz eşimle birbirimizi çook severek evlendik zaten 17 yaşındaydım evlendiğimde de.. ama ne kadar seversek sevelim bazen sevgiyi aşan sorunlar yaşanıyo. özellikle ben eşim kadar sağlam duramadım. çok içime attım ve birden patlamalarım çok oldu. psikolojik olarak yıprandım. birde toplumda bi tavır var. çocuk olmuyosa kadındandır diye hemen sanki suçmuş kabahatmiş gibi kadına yükleniyorlar. ama güzel Allahımın izniyle atlatıyoruz artık bunları. bende intikam alcam eşimin ailesinden. bebek doğar doğmaz annemin evine atıcam mitili zaten o da torunu olcak diye emekli olcak mayısta :) eşim gelir görür arada bizi. ama eşimin ailesi çok içli dışlı olamıycak :) kayınvalidem annemin emekliye ayrılacağını duyunca aboo dedi siz bana hiç torunumu sevdirmiceksiniz o zaman analı kızlı siz bakıp büyütecekiniz dedi. bende dedim siz eltimin kızında doydunuz torun sevmeye doya doya sevmediniz mi gözümle gördüm ben dedim. hevesinizi aldınız benim ailemin ilk torunu olcak annemle babamda doysunlar azcık torun sevgisine dedim :) lafı ağzıma verdi napim. bide hamileyim ya kullanıyorum sonuna kadar kapıyı çalıyolar açmıyorum sonrada uyumuş kalmışım kusura bakmayın diyorum. eşim de hak veriyo zaten bu mesafeli duruşuma haklısın bildiğin gibi yap diyo

bugün bişeyi farkettim kızlar eşimin yeğeni (eşime çook düşkündür bi başka sever eşimi) bizim bebeğimiz olacak diye üzülüyo kıskançlık yapıyo 4 yasında şuan. bizimle yatardı hep ben karnıma filan vurur diye yatırmıyorum. eşime demiş yengem beni sevmicek eve almıycak Ayaz oluyo diye demiş. zamanında beni görünce ultrason resimlerinden sergi yapan eltime inat bende akşam üstü drdan döndüğümde onun kızını aldım dışarı çıktık.toka aldım yiyip içecek ıvır zıvır bişeler aldım ama istediği bi çok şeyi yaptım. bi de eltimin yanında ben Ayazı sevmem ki dedim o altına yapar pis olur hep ağlar sen altına da yapmıyosun ağlamıyosun kocaman akıllı bi kızsın ben seni sevecem dedim. yazık çocuk aklı nasıl mutlu oldu. eltimde de azcık utanma belirtileri vardı sanki tabiki de çocuk kandırdım kimsecikler oğluşumdan kıymetli olamaz

Sana sonuna kadar katiliyorummm bende sendenim ama Allahtan tiksindim yoksa iki uc iciyodum ama içime cekmiyordum

Bende sigara icerdim ve severdim birakmak istemezdim ama simdi midem bulaniyor kokusundan bile nasıl içmişim diyorum bide eşim içmiyr demekki onada ne pis kokuyormuşum icmeyide hic dusunmuyorum

Sana sonuna kadar katiliyorummm bende sendenim ama Allahtan tiksindim yoksa iki uc iciyodum ama içime cekmiyordum
Yaa ben dayanamiyorum.gunde bir tane 0.1 lik iciyorum ne yalan soyleyeyim.ancak o kadar dayanabiliyorumdr.da sigaraya cok takik ilk basta hemen ona soyledim ben kendimce o kizacak bende ama esim iciyor diyecek ve ona da biraktiracaktim ama dr.gunde bi taneden bisey olmaz dedi.konu kapandi.birakanlara o kadar imreniyorum ki ama ben yapamadim yapamiyorum

Valla ne kadar iyi geldiniz bana anlatamam herkesin derdi sıkıntısı ayrı yarın işlemim var Bebeğimi bırakıp gelcem nasip işte benim hikayeme bunuda eklemiş oldum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Iyi yapmissin hanfendiliginle dov eltini kayinvalideni.bosuna dememisler gun olur devran doner diye.ve soylemeden gecemeyecegim esini cok takdir ettim vallahi helal olsun.

Valla ne kadar iyi geldiniz bana anlatamam herkesin derdi sıkıntısı ayrı yarın işlemim var Bebeğimi bırakıp gelcem nasip işte benim hikayeme bunuda eklemiş oldum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Yazdiklarini okuyorum insallah kalp atisini duyarsin demistim ama kismet olmadi.gercekten hakkinda hayirlisi boylemis.burada hepimiz ne acilar yasadik ve daha neler yasayacagiz bilmiyoruz. Melek anneleri topigine bak neler neler var.allahim hakkinda hayirlisini versin.cok zor inan bircogumuz acini anlayabiliyoruz.herzaman gel buraya yaz bizlere.yeni tedavine de nacizane kendi fikrim cok ara verme. Bu hasretini ancak hammilelik dusuncesi azaltir.cok opuyoruz seni.insallah en kisa zamanda kavusursun bebegine

Cnm anne mutlu olunca bebek de mutlu olurmus :) bugun kayinvalidem soyledi de :)

Altlı üstlü oturmak çok kötü bende oyleim benim kayınvalıdemler oldu bitti istemediler beni 3 sene olacak bizede canim evimde bile dogru duzgun oturamadim sayelerinde evden kacmak iicin calistim cok lafimi ettiler asagısan duydum hatta kaç aydır konuşmuyorduk hmile oldugumu ögrenince geldiler bilmiyorum ama cok da inanmıyorum sevindiklerine ayırmak için ellerinden geleni yaptılar allahım çok şükür daada mutluyuz inatlarına bebegimiz mutlulugumuza mutluluk kattı kurban oldugum allahım devamınıda nasip eder ve alahım herkese bu duygulari yaşamayı nasip eder ins

Bende birakamam diyordum ama ilk aylarda öyle bi tiksindimki esim annem hep balkonda ictiler ictikten sonra bile yanima gelirken el yuz sabunlanip disler fircalanip oyle yanima gel8yordular o denli tiksindim ama sukur gecti ama simdide ben istemiyorum.ben sigarayi icmezdim yerdim resmen

İnanki bnde yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…