2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

b, post: 39022471, member: 519356"]Canım kayısı yemeye devam et. Elma da oldukça işe yarıyor. Yalnız yara olan yere de zeytinyağı sür ki yumuşasın...[/QUOTE]
canim zeytinyağı çok iyi geldi yaptım çok şükür iyiyim

Bende tüp bebek doktorunu bırakıp tam teşekkülü bir hastaneye geçeceğim ama tüp doktorun bana hala corasprin kulkandırıyor geçen kendi kurumumdaki doktora söyledim biraz anlamsız buldu yeni gittiğim doktorda öle anlamsız bulur bıraktırır sonra da birşey olursa çok pişman olurum yeni doktora geçenler böyle bişey yaşadı mı corasprine hala devam eden var mu aranızda bana bi akıl verin lütfen, bırakanlar kaçıncı hafta da bıraktı acaba ?

Ben hem tüp bebek doktoruma hemde başka bir hastanedeki kadın doğumcuya gidiyorum. tüp bebek doktorum corasprin kullandırıyor ve diğer doktorumda devam ettiriyor ki bir iğne olmak üzere tan 4 tane hap kullanıyorum.O yüzden tüp bebek doktorunun dediklerini esas al,kafan karışmasın canım.

[QUOTEcevapulya01, post: 39034128, member: 499208"]Arkadaşlar progesteron kullanıyorum da annemlerde kaldım dün yanıma almayı unutmuşum sizce akşam gidince kullanmam bir sıkıntı olurmu olursa eczaneden alim ben hep sabahları kullanıyordum[/QUOTE]
acele cevap yazarsaniz geç kalmamış olurum

Arkadaşlar progesteron kullanıyorum da annemlerde kaldım dün yanıma almayı unutmuşum sizce akşam gidince kullanmam bir sıkıntı olurmu olursa eczaneden alim ben hep sabahları kullanıyordum
Bişey olmaz canım korkma. Icin rahat etmiyorsa al iç. Ben ignesini kullanmıştım

Arkadaşlar progesteron kullanıyorum da annemlerde kaldım dün yanıma almayı unutmuşum sizce akşam gidince kullanmam bir sıkıntı olurmu olursa eczaneden alim ben hep sabahları kullanıyordum
Bende aksamlari alıyorum 23 gibi saat vermediler ama ilaç çok olunca ona ancak o vakit kalıyor :) sorun olmaz sanırım

Doktorların birbirinden haberi var o zmn ben bu durum etik olmaz eee buraya neden geliyorsun o zmn derler diye tedirginim açıkcası, o diyecek üçlü tarama yapalım diğeri diyecek kafam karışacak diye düşünüyordum

Endişelenme bir kereden bişey olmaz ben hem sabah hem akşam kullanıyordum gece yatarken daha avantajlı hiç akıntıya falan sebep olmuyor gündüz hareketlisin illa akıntı yapıyordu

Olur mu öyle şey istersem 5 doktora giderim kimse sorgulayamaz işin ucu paraya dayanıyor canım.Ben ikinci gittiğim doktora "tüp bebek doktorum profösör ve çok yogun olduğu için herşeyi soramıyorum yanında 10 dak. kalıyorum hiç birşey anlamıyorum o yüzden tavsiye üzerine size geldim dedim sizin takip etmenizi istiyorum" dedim inan doktorun yanında yarım saate kadar kalıyorum ve doktorun yanından ayrıldığımda kuş gibi hafifliyorum çünkü bilgiye doyuyorum...Sağlık durumuna göre üç aşagı beş yukarı hepsi aynı şeyi söylüyor aslında .için rahat olsun canım...

en az ilaç alan benim sanırım sadece decavit ve ferrum vitamin hapları kullanıyorum ben. ama midemdeki aşırı yanmadan dolayı gaviscon şurup verdi. şarap şişesi diker gibi kafama elimden düşmüyo şişesini kemirip yicem nerdeyse. su içsem midem yanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…