inşallah canım rabbim ne eylerse güzel eyler :)sağoll canım.. evet haklısın zaten hiç ilaç almayı düşünmüyorum baş ağrısınıda mide bulantısınıda yaşamaya razıyım yeterki sağlıklı ve benimle olsun:))
seninde değerlerine baktım maşallah çok güzel yükselmiş gittiğinde keseyi görürsün artık cnm o aşamaya gelmişsin hatta kalp atışınıda bir ihtimal duyabilirsiniz...
Saol canim darisi basina en guzelide kalp atisini duymak Allahim herkese nasip etsinn daim olsun iki embriyo transfer edilmisti tek kese gorduk canim saglikli bi sekilde kucagimiza da aliriz insallahhmasallah canım cok guzel ilerlemis kac kese gördünüz ?
insallah canmmm benim her gun okuyorum yavrum büyüsün diye :)Saol canim darisi basina en guzelide kalp atisini duymak Allahim herkese nasip etsinn daim olsun iki embriyo transfer edilmisti tek kese gorduk canim saglikli bi sekilde kucagimiza da aliriz insallahh
Ilac olarak ne kullaniyorsun caniminsallah canmmm benim her gun okuyorum yavrum büyüsün diye :)
progestan 50mg enjeksyonIlac olarak ne kullaniyorsun canim
Bunlar bizim için iyi bende hiç bilmedim bulantı nede canım birsey istedi demekki tek değilimSizlerde bulanti falan var mi kizlar bende hiccccc yok aksine istahim epey acik
Bende yakniz degilim o zaman canim sabahlari biraz midem kotu oluyo ama kusmuyorum inssllah yawrumun gelismesi iyidirBunlar bizim için iyi bende hiç bilmedim bulantı nede canım birsey istedi demekki tek değilim
masallah super canmmmslm arkadaşlar yeni topiğimiz hayırlı olsun benimde 1 ekim test günümdü
transferin 12. günü değerim 386
transferin 14. günü değerim 877
sizce nasıl
sagol canmm amin insallah rabbim dogurana kadar her anımızı paylasmayı nasip etsin rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin :)C A N O Yeni topiğin hayırlı olsun tatlım :)Allah hepimize doğurana kadar bu topikte kalmayı ve sağlıklı doğumlarımızi paylaşmayı nasip etsin inş.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende nezle olmuştum çabuk geçti buronşitim var benim oyüzden öksürük oluyor sürekli bide üşütürsem vay halime bebekler doğana kadar dikkat etmeliyiz kendimizeamin canmmm :) bogazlarım acıyor kafayı gözü sardım yatıyorumm
hos gedin canmm degerin kat ve kat artsın hep birlikte doguralım insallah :)cantan3m yeni topiğimiz hayırlı olsunbenimde bugün testimin tekrarı vardı. 45' ten 98' e yükselmiş çok şükür. transferin 13. günündeyim. İnşallah düzenli bir şekilde katlarınır. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı.
merhaba canmm hos geldin canmmmhayırrlısıyla keseyi gorelimmm :)merhaba güzel annelerrrr, yeni topik tatlı olmusC A N O
burda yer almak cok güzellll
kesemizi 11 ekimde görücez allahın izniyle..
masallah canmmm oglusunu sag saglim kucagına al darısı bizlereee :)Merhabaa... Ben de geldiiimmm... Bizim sorunumuz sebepsiz infertilite.. Doktor normal yolla bebek sahibi olabilecegizi soyledi ama yasim 35 olunca 5 ay bekledi olmayinca tup bebek sansi dusmeden baslamak istedi. Cok sukur ilk denememizde tuttu.. Oglusumuzz yolda.. Icimde bu hafta kipirdanmaya basladii... Allahh saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Sonra da hep iyi gunlerini gostersinn...
haklısın canmmm nasıl üşüttüm bilmiyorun kazak uzerimde bogazım sarılı ayagımda corap patik grip oldum fenayımgeçmiş olsun canım dikkat et kendine bende nezle olmuştum çabuk geçti buronşitim var benim oyüzden öksürük oluyor sürekli bide üşütürsem vay halime bebekler doğana kadar dikkat etmeliyiz kendimize
hoş geldın uğur bocegimiz :) gözünden kacmamıstır bayram yogunlugu nedeniyle girememissindirOy anammm bu benim gozumden nsill kacar..
Ses birkihayrli olsun kuzumm topigin..
Bende 25 yasinda.. 1.5senleik ewliyim.. Erkek infertilesi.. Ilk demememizde.. 2.gun embryomuz.. Tuttu cok sukur.. 7hafta 2gunluk hamileyim :) ay zaman ne cabuk geciyr yahu :) allhim herkesin kucagina pamuklarini verain rabbim.. Aminn
Hee kuzummm yahu.. Bayramdan dolayi giremedimmki arada bir baktim tam.okuycam birsey oluyrdu.. Olsun sonucta gordum canimcim. :) allhim insallhhhh burasida gebelerle dolsun tassin oteki topigide bos birakmayalim gunah.. Bizden destek bekleyen cok insan var.. Su araliga bir.cikalim insallh.. Hayrlisiyla.. Allhim hepsne hayrli ewlatlar nasip etsin .. Canim bnmmhoş geldın uğur bocegimiz :) gözünden kacmamıstır bayram yogunlugu nedeniyle girememissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?