2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hayırlısı olsun canım son adet tarihinden itibaren hesapliyorsun:)

Hayırlı olsun... Kese ve kalp atışını son adet tarıhınden 6hafta sonra yanı 42 gun sonra gorebılıyorsun daha önce gıtmek istersen keseyi görsen bile kalp atışını görmeyebiliyorsun panik olma, o nedenle Zamanında gıtmekte fayda var

evt canim benim Dr. aynı şekilde hesapları. 14 aralıkta adet olmuştum 30 aralıkta transfer oldum 29 ocaktata kısmet olursa keseyi görecegiz

TE="fulya01, post: 38931577, member: 499208"]evt canim benim Dr. aynı şekilde hesapları. 14 aralıkta adet olmuştum 30 aralıkta transfer oldum 29 ocaktata kısmet olursa keseyi görecegiz[/QUOTE]
şimdi hesapladim 47 GÜN Sonraya denk geliyor hayırlısı bakalım

bişe daha sorabilirmiyim arkadaş lar tüp bebek normal gebeliğe göre dahami riskli
Ilk uc ay canim risk daha yuksek oluyo ama ilk uc ayi doldurunca normal gebeliklerdeki risk neyse tup bebek gebeliklerinde de risk o oluyo

Hepnize iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cook tesekkur edrim.islem yapildi bitti elhamdulillah simdilik bi problem yok ama buda kesin cozum degilmis bakalim veren rabbim korurda inşallah
Çook gecmiş olsun Allah miniğini korusun inşallah!Canim belirtilerin nelerdi açılma oldugu a dair 2 gündür bende de hafif rahim agrisi oluyor geciyor anlik agrilar.Yarin kontrole gidecegim.

Gunaydin kizlar ayuzlu gecmis olsun cnm insallah hic bisey olmiycak :) bu vajinal sol taraftandan kasiktan vajinanin cikisina dogru bi agri sanci gibi bisry bendede var 21. Haftada detayliya girrcem o zaman baktiriim bari bende
Herkes korkar oldu.doktorlar bunu niye incelemiyor. Bizim mi dememiz lazım anlamadım gitti

Herkes korkar oldu.doktorlar bunu niye incelemiyor. Bizim mi dememiz lazım anlamadım gitti
her doktor bir degil mesela benim tup bebek doktorum 16.haftanin tehlikeli oldugunu mutlaka olculmesi gerektigini soylemisti birde her agriyi kotuye yormayin benimde kasiklarimda sancim oluyor ama olcum yapildi acilma yok normal dedi doktor normal kasik sancilarida olabilir tabi kontrol olmak her zaman iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…