2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın kızlar
Ilk defa rüyamda bebeğimi gördüm. Sapsarı maviş tosun bir bebek emziriyordum.cok güzeldi ağızı burnu süt olmuştu. .gerçek olacak inşallah
Ben de öyle rüya görüyorum ama eşim esmer olduğum için senden öyle çocuk çıkmaz diyo:)

O OzlTzk dünden beri çok perisanim ağlamaktan gözlerim acilmiyor artik.internetten okuduğum kadarıyla dikiştensonra da dusebiliyormus cook kkorkuyorum cook allahim yardim etti nolurr
Canım dualarımız seninle..Rabbim hayırlısıyla seni de bebeğini de korusun inşallah. Lütfen üzülüp endişelenip bebeğini de üzme..

Sağlıklı olsunda yeter bana. Benim bebeğin olma şansı var dedesi ninesi dayısı teyzesi anası renkli göz
Kesinlikle sağlıklı olsun da en önemlisi o.benim de babam ve kayınvalidem mavi gözlü.hala amca falan da öyle de ben çok esmerim:) beyazların içine atılmış siyah çamaşır gibi anlayacağın :)

En büyük derdin bu olsun da yinede üzme tatlı canını benim gibi dörtlü testin kötü çıkmadı ya DUA İSTİYORUM HERKESTEN
oyy kurban olurum yaa çook üzüldüm tüm kalbimle duadayım ablam. nolur çok stres yapıp bebişi de daha çok üzme.. bi kaç gündür giremiyordum görünce gözlerim doldu. ama biliyoun demi bu testler yanıltıcı olabiliyor özellikle ileri yaşta.. risk yüksek denilen bebişlerin büyük çoğunluğu gayet sağlıklı doğuyor. inşallah Allahım o güzel gönlüne göre verir.. ben ilk 2liyi yaptırdım bidaha da yaptırmayı düşünmedim. Allahım korusun kızını ablacım. hepimiz ona emanetiz yavrularımız da tabi..

Kesinlikle sağlıklı olsun da en önemlisi o.benim de babam ve kayınvalidem mavi gözlü.hala amca falan da öyle de ben çok esmerim:) beyazların içine atılmış siyah çamaşır gibi anlayacağın :)
Esmer güzelisin yani. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

tşk ederim canım... bebişi düşündük zaten masa yerimiz iki kişilikti şimdi tamamen değişti 4 5 kişi sığarız..kayınvalideme iş düşmüyo ki sağolsun bi arkadaşım (12 yıldır en yakın dostumm) bana bile sormadan eşimi arıyo enişte gel al beni yardıma gelcm size diye. eşim alıp getiriyo. bi bu gün gelmedi yapcak bişe yok diye... bi kız kardeşim yok ama o var Allahtan.

Kizlar ISTANBUL CNR'da bebek fuari varmis cumartesi pazar isteyenlere duyuru yapiym dedim arkadaslar. Benim icin biraz erken ama fikir olsun diye gitmeyi dusunyorum. Cok guzel ve indirimli seyler varmis.
Allah nasib ederse ben de gidecem ama benim bildigim fuarda parekende satis yok. Begendigim besikleri gormeye gidecem ona gore netten siparis verecem bir de fikir olsun diye dusundum bakalim. Alisveris imkani varsa daha guzel

Arkadaşlar serklaja gidiyorum arkadaşlar nolur çok dua edin dr dikiş esnasinda suyun da gelebilir dedi noluur dua edin
Dualarimiz seninle. Hayirli haberlerini bekliyorum. Gitmeden internetten sekine duasini dinle. Sonra da elini karnina koy ayetel kursi oku bol bol. Islem sirasinda da yapabilirsen oku. Allaha emanet et bebeklerini. Emanet O nun emaneti. Oyle dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…