Himm tesekkur ederimmcanim bilgilendirdigin icinvebahaederimm: 38910902 .!.:canim rahmin acilmis olsa dikis atamazlar diye biliyorum rahim boyu kisaliyor. Simdi rahim boyun kisa acilmasin diye dikis atacaklar benim bildigim
Ben de öyle rüya görüyorum ama eşim esmer olduğum için senden öyle çocuk çıkmaz diyo:)Günaydın kızlar
Ilk defa rüyamda bebeğimi gördüm. Sapsarı maviş tosun bir bebek emziriyordum.cok güzeldi ağızı burnu süt olmuştu. .gerçek olacak inşallah
Canım dualarımız seninle..Rabbim hayırlısıyla seni de bebeğini de korusun inşallah. Lütfen üzülüp endişelenip bebeğini de üzme..
Sağlıklı olsunda yeter bana. Benim bebeğin olma şansı var dedesi ninesi dayısı teyzesi anası renkli gözBen de öyle rüya görüyorum ama eşim esmer olduğum için senden öyle çocuk çıkmaz diyo:)
Kesinlikle sağlıklı olsun da en önemlisi o.benim de babam ve kayınvalidem mavi gözlü.hala amca falan da öyle de ben çok esmerim:) beyazların içine atılmış siyah çamaşır gibi anlayacağın :)Sağlıklı olsunda yeter bana. Benim bebeğin olma şansı var dedesi ninesi dayısı teyzesi anası renkli göz
oyy kurban olurum yaa çook üzüldümEn büyük derdin bu olsun da yinede üzme tatlı canını benim gibi dörtlü testin kötü çıkmadı yaDUA İSTİYORUM HERKESTEN
Esmer güzelisin yani. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)Kesinlikle sağlıklı olsun da en önemlisi o.benim de babam ve kayınvalidem mavi gözlü.hala amca falan da öyle de ben çok esmerim:) beyazların içine atılmış siyah çamaşır gibi anlayacağın :)
tşk ederim canım... bebişi düşündük zaten masa yerimiz iki kişilikti şimdi tamamen değişti 4 5 kişi sığarız..kayınvalideme iş düşmüyo ki sağolsun bi arkadaşım (12 yıldır en yakın dostumm) bana bile sormadan eşimi arıyo enişte gel al beni yardıma gelcm size diye. eşim alıp getiriyo. bi bu gün gelmedi yapcak bişe yok diye... bi kız kardeşim yok ama o var Allahtan.Ayyy cnm hepsi hallolur sıkma tatlı canını, ama işe güce o kadar da dalma bebişine dikkat et kayınvaliden ordaymış o yardım etsin sana yeni mutfağını da ağız tadıyla kullan mama sandalyesine de yer ayırmayı unutmayın
Allah nasib ederse ben de gidecem ama benim bildigim fuarda parekende satis yok. Begendigim besikleri gormeye gidecem ona gore netten siparis verecem bir de fikir olsun diye dusundum bakalim. Alisveris imkani varsa daha guzelKizlar ISTANBUL CNR'da bebek fuari varmis cumartesi pazar isteyenlere duyuru yapiym dedim arkadaslar. Benim icin biraz erken ama fikir olsun diye gitmeyi dusunyorum. Cok guzel ve indirimli seyler varmis.
Allah yardımcın olsun canım inşallah bisey olmayacak içini ferah tutArkadaşlar serklaja gidiyorum arkadaşlar nolur çok dua edin dr dikiş esnasinda suyun da gelebilir dedi noluur dua edin
Dualarimiz seninle. Hayirli haberlerini bekliyorum. Gitmeden internetten sekine duasini dinle. Sonra da elini karnina koy ayetel kursi oku bol bol. Islem sirasinda da yapabilirsen oku. Allaha emanet et bebeklerini. Emanet O nun emaneti. Oyle dusun.Arkadaşlar serklaja gidiyorum arkadaşlar nolur çok dua edin dr dikiş esnasinda suyun da gelebilir dedi noluur dua edin
Rabbim yardımcın olsun canım. Inşallah bir sorun yaşamadan işlem gerçekleşir. .Arkadaşlar serklaja gidiyorum arkadaşlar nolur çok dua edin dr dikiş esnasinda suyun da gelebilir dedi noluur dua edin
allah yardimcin olsun canim.insallah bi sukinti olmadan geleceksin.geldiginde haber ver lutfenArkadaşlar serklaja gidiyorum arkadaşlar nolur çok dua edin dr dikiş esnasinda suyun da gelebilir dedi noluur dua edin
Kahverengi de oldu kanamada oldu. Dikkat et iş yapma canım uzan ve bol su içMrb kizlar ben suan 8.haftadayim ilk defa kahverengi akintim oldu korktum biraz sizde de olmus muydu boyle bi durum
Kahverengi de oldu kanamada oldu. Dikkat et iş yapma canım uzan ve bol su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?