2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Off yaa. aycicegi10 sana moral vermisim birgun sonra sira bende.dr.serviks 26 mm olctu.heyet raporu dedi.hep yatacaksin dedi.tup bebek dr.dahil 4 dr la konustum.Hepsi olabilir yatacaksin dedi.pazsrtesi bi prof tan randevu aldim.ona gidecegim.ne olur benin icin dua edin.cok korkuyorum.

Canım ölçümü nasıl yapıyorlar ne şikayetiyle gittin ki ??

allah yar ve yardımcın olsun canım. sık sık ölçtürüyo muydun? benim de en büyük endişem o. allah kimsenin başına vermesin. sen dedikleri gibi yap inşallah her şey yolunda gider. bu haftalarda dikilmiyo muymuş acaba?

benim de geçen hafta ölçüldü. 14-16. haftalarda açıklık varsa dikiş atılıyomuş. ultrasonla ölçüm ya<ptı. açıklık var mı diye de alttan kontrol etti. ikiz gebelik benimki. o yüzden takibini yapıcaz rahim ağzı dayanıyo mu diye dedi. ama bi daha ne zaman yapar bilmiyorum.

Allah yardımcınız olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz

İyi akşamlar arkadaşlar. Biz de şu aralar yatak araştırması içine girdik. Bizim kızlar ne yapmışlar bakayım diye geldim tam da üstüne gelmişim. vebahargeldi arkadaşımızın dediği yatağı ben de çok beğendim. Şimdiye kadar içime sinen olmamıştı. Fiyatı biraz fazla geldi malum bi yatakla bitmiyor. Eğer babaannesi sponsor olursa ben kafaya koydum bunu alıcam

canim konularin arasinda 20. Haftada 2 cm acilma yasayip sonuna kadar gidenleri okumustum kotu dusunme rahat ol.
Bir de normal muayene sirasinda mi farketti . Bir sıkıntin uzerine mi gitmistin

Herhangi bir sikayetum yoktu.tutin kontrolde bakti.aslinda grcen hafta detayli ultrason vardi.orada 3.2 cm dediler.esim sordu calismasina engel mi diye.dr.nuzla konusun dediler.bu hafta kontrolde dr.a soyledik bisey olmaz dedi.sonra o bakti ama bu 2.6 cm dedi.iste suraya git heyet raporu al vs.

canim konularin arasinda 20. Haftada 2 cm acilma yasayip sonuna kadar gidenleri okumustum kotu dusunme rahat ol.
Bir de normal muayene sirasinda mi farketti . Bir sıkıntin uzerine mi gitmistin
Insallah bizlerinde oyle olur canim ya.yatacagim bol bol.annemde moral veriyor.dogduktan sonra yatirmayacaklar o yuzden boyle diye

canım drların dediği gibi yatışta ol annende yanında imiş ne güzel :) çok kalmadı canım :) inşallah sağlıkla kavuşacaksın bebişlerine :) dualarım hep seninle :) nice arkadaşımız var 9 ay yatıp bebişlerini kucağına alan :) ikizlerde olabiliyor böyle şeyler senin mümkün olduğunca dikkat edeceğini biliyorum zaten :) allahım seni ve bebişlerini korusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…