[QUOTEcsnna, post: 38785180, member: 429465"]Allah tamamini erdirsin cnm saglikla mutlulukla gelsin bebisin :)
Sagol canim 10gun kan degerim 89cikti p,tesi tekrar gidecem kac olmasi gerekiyor.adet olacak gibi kasiklarimda hafif sancı var.benim bebegim yerleşiyormudur cok merak ediyorum[/QUOTE][QUOTEcsnna, post: 38785180, member: 429465"]Allah tamamini erdirsin cnm saglikla mutlulukla gelsin bebisin :)
Sagol canim 10gun kan degerim 89cikti p,tesi tekrar gidecem kac olmasi gerekiyor.adet olacak gibi kasiklarimda hafif sancı var.benim bebegim yerleşiyormudur cok merak ediyorum[/QUOTE]Sagol canim 10gun kan degerim 89cikti p,tesi tekrar gidecem kac olmasi gerekiyor.adet olacak gibi kasiklarimda hafif sancı var.benim bebegim yerleşiyormudur cok merak ediyorum
cok guzel bencede mantikli ama ilk bebeginse normal alsan ikinciye flanda kullanmazmiydin zaten iki üc yaşına kadar kullanıyormus.ondan onra bitane daha olur ne dersinKızlar ben park yatak alacaktim. Araştırdım ve sallanma olduğunda ses yapıyormuş ve dayanıklı değilmiş. Kayın validem köy beşiği alalım dedi.benimde kafama yattı. Evimiz dar ve tayinciyiz.Karyola beşik eve olmuyor. Siz ne dersiniz köy besigineEki Görüntüle 1369048 Eki Görüntüle 1369050
Ahh odamda yer olsa ama yok kicok guzel bencede mantikli ama ilk bebeginse normal alsan ikinciye flanda kullanmazmiydin zaten iki üc yaşına kadar kullanıyormus.ondan onra bitane daha olur ne dersin
Hmmmm valla ayyy oğlan tekme atiyo yaC A N O cok guzel biz kaliciyiz yerimizde ama yinede kayinvalidem alicak seviyoruz
Canim oymali besik cok guzel bayildim cok otantik ama iste kullanimi sorun olur onu bir yasina kadar kullanamazsin. Kullanabilmek icin cocugu kundak yapip sıkman lazim ona da gelemez simdiki bebeler :) ilk aylar kullanir sonra baska bisey alirim dersen amenna da 6 aydan sonra zor canim bunu kullanman biz bunlarda buyuduk oradan biliyorum aile gelenegi gibi ablamdan kuzene kuzenden bana sonra benden diger kuzene sonra kardesime gecmistir aaahhh aahh ne gunlerdiKızlar ben park yatak alacaktim. Araştırdım ve sallanma olduğunda ses yapıyormuş ve dayanıklı değilmiş. Kayın validem köy beşiği alalım dedi.benimde kafama yattı. Evimiz dar ve tayinciyiz. Karyola beşik eve olmuyor. Siz ne dersiniz köy besigineEki Görüntüle 1369048 Eki Görüntüle 1369050
Iki görümcemde köy beşiği kullanıyor oğlu 1 yaşına kadar yattı bilmiyorum ki valla ne yapcaz şu ev dar olmasaydı iyiydiCanim oymali besik cok guzel bayildim cok otantik ama iste kullanimi sorun olur onu bir yasina kadar kullanamazsin. Kullanabilmek icin cocugu kundak yapip sıkman lazim ona da gelemez simdiki bebeler :) ilk aylar kullanir sonra baska bisey alirim dersen amenna da 6 aydan sonra zor canim bunu kullanman biz bunlarda buyuduk oradan biliyorum aile gelenegi gibi ablamdan kuzene kuzenden bana sonra benden diger kuzene sonra kardesime gecmistir aaahhh aahh ne gunlerdi
besikleri gorunce bisey itiraf edeyim size. cocuk simdi askere gidecek ama ben daha yengeme soyleyememisimdir.
dayimlardayim yengemlerin isi var bahcede cocugu bana biraktilar 2 3 aylik kundakli filan ya sadece sallanacak. Bende ilkokul 4 ya da 5 e gidiyorum. Besigin ustundeki tutacak yere cember baglamislar oturdugun yerden salliyorsun sallarken bir ara dalip artik ne kadar hizli cektiysem cemberi besik tepe taklak oldu Allahtan bebek kundakliydi da sadece yuzustu oldu besikten cikamadi. Hemen kaldirdim ama o an kalbimin yerinden ciktigini zannetmistim. Kalbi agzinda atmak deyimini zerreme kadar yasadim yani
Hayır canım portatif peşik küçük boyutlu :)En üstteki park yatak dimi sonradan oyun parkı oluyor
Hii masallah ne guzel bir yasa kadar yatirabilmislerIki görümcemde köy beşiği kullanıyor oğlu 1 yaşına kadar yattı bilmiyorum ki valla ne yapcaz şu ev dar olmasaydı iyiydi
Merhaba buraya daha öncede yazmıştım belki hatırlayanlarınız olacaktır. Tedavime başladım ve bitti bile neredeyse. Yarın yumilerim toplanacak saat 08:00'de hastanede olacağım. Benim için dua ederseniz çok mutlu olurum. Her topiğe yazıp dua dileniyorum. İnşallah bende aranıza katılıp, anne olma heyecanını tadabilirim. Herkese sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?