2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Tesekkur ederim cnm bu 16.haftada yapilacak olan test üçlü test sanirim. Kandaki beta-hcg yuksek galiba degilmi kanin yuksek cikmasi? Cnm kusura bakma sorular soruyorum ama endiseliyim....
Takma kafana benimde yüksek çıktı salı günü 3 lü test yaptırcam inş o iyi çıkar testlere çokta itibar edip morel bozma ense ölçümleri daha önemli onlar normal çıktıysa Kaygı etme

Merhaba buraya daha öncede yazmıştım belki hatırlayanlarınız olacaktır. Tedavime başladım ve bitti bile neredeyse. Yarın yumilerim toplanacak saat 08:00'de hastanede olacağım. Benim için dua ederseniz çok mutlu olurum. Her topiğe yazıp dua dileniyorum. İnşallah bende aranıza katılıp, anne olma heyecanını tadabilirim. Herkese sevgiler...

Rabbim hamilelik haberini vermeyi nasip etsin inşallah :)

Rabbim sana da bu güzel duyguyu nasip etsin insallah....

mrvb canim benim de bu hafta karnimda cok ciddi sertlik vardi meger bu kasilmaymis. Dr.a gittim nst ye girdim bisey cikmadi. Rahim uzunluguna bakildi cok guzel cikti bisey yok dedi aynen magnezyum verdi. Ondan sordum ben de
Senin de ikiz Allah bağışlasın..nasıl kontrol oluyorsun çok mu zor erken doğum riski nasıl atlatılır..doktorun ne diyo napıyo biraz yardımcı olursan çok korkutuldum çünkü

Ummandabirkatre canim benim ikiz ve burada 5-6arkadas daha var ikiz bekleyen hayirdir ne dedi uzduler seni e tabiki tek gebeliğe gore riskli hepimizi ikidinide sağ salim dünyaya getirmek istiyoruz ama Rabbimizin dilediginin önüne gecilmez sen dr.nun söylediklerinin dişina cikma konusulanlarada kulak asma canim olmayacagi oldurursun kuruntularinla:)

allah gonlune gore versin

Senin de ikiz Allah bağışlasın..nasıl kontrol oluyorsun çok mu zor erken doğum riski nasıl atlatılır..doktorun ne diyo napıyo biraz yardımcı olursan çok korkutuldum çünkü
Canım hayırlı olsun benimde ikiz strese girmissin sakin ol Allahın izniyle sağlıklı hamilelikler geçiriyoruz burada ciddi sıkıntı yaşayan olmadı bildiğim kadarıyla sadece biraz daha dikkat etmek gerekiyor biraz yogun hamilelik yasiyoruz hepsi o kadar şimdiden erken doğum kaygisina girme canım doktorunla irtibatini kesme yonlendirmelerine dikkat et o kadar kötü senaryolara da itibar etme canım Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alicaz inşallah hamileliginin tadını çıkar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…