- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- 133
Arkadaşlar merhaba
bende tüp bebek 2. Deneme pozitif sonuç aldım.
Lütfen bilgi verin 10 gündür sevinemedim
18 aralik test Sonucu 176
24 aralıkta hafif kanama ile acile gittim
iki kese gözüktü
bugün tekrar dr gittim tek kese var dedi kese boyu küçük dedi kağıtta 0.65 Cm yazıyo
iki gün kan ver değere bakalım dedi
bugünkü değer 6061 çıktı yarın tekrar kan vericem
kese boyu küçüktü gerçekten değerim kotumu
allah hepimizin bebis lerini korusun
Bu konuda kendimi şanslı hissediyorum evimin çok yakınında toptan fiyatına perakende satan bir mağaza var netten gördüklerimi de oraya gösterip sipariş verebiliyorum bütün bebek hediyelerimi ordan aldığım içinvepey ahbap olduk hızla büyüdükleri için çok bişey almayım ihtiyac doğdukça alırım ordan hediye gelenleri de getir burda satar ihtiyacın olanlarla değiştiririm dediHastane cikisi besli veya 10 lu.cok parcali ve pahali alma
icinde atlet kilot olanlar sacma onlardan olmasin
Onun disinda battaniye iki uc penye ve bir kalin battaniye.disarisi icin.pelus degil de velsoft kadifeler olabilir.tabi kis icin.yaz icinse orta kalinlikta penye veya triko olabilir disarisi icin.
yaz bebegi oldugu icin ve cabuk kuruyacaklari icin sayilari abartma.uzun kolu yeni dogdugunda kullaniriz muhtemelen.birden ciplak birakamayiz kollarini.sonrasinda ise yarim ve askili kullaniriz.ilk alacaklarinin arasinda onden citcitlilar olsun.
uzerlerine ise penye tulum giydiricez.ayaklilar en guzeli ama boylari hizla buyudukce sigmaz oluyolarr.bu sebeple az almali.ayaksizlari ise uc sy sonrasinda daha rahat kullaniriz.iclerine patikli alt giydirerek tabi.
en cok kullanacaklarimiz bodi tulum ve patikli alt.
gobek bagi dusene kadar sadece zibin giydirecegiz.o sebeple zibin da fazlasina gerek yok.ic dis iki uc adet yeter.
bir de bol enye ve havlu agiz mendili kizlar.ne cok kirlenecekler goreceksiniz.
aklima gelenleri yine yazarim.
Oyyyy bissürü cicisi olmuş annesi güle güle giysin :)
Cuma idari izin Perşembe resmi yarın yarım günü bilmiyorumYarin da idari izinmi canim.ben goremedim haberlerde henuz.
Ayy masallah masallah allah agiz tadiyla giydirmeyi nasip etsin.cok guzeller masallah
Bugün 19:48 deki mesajını görünce sen yazdın sandım canım , kusura bakma o zaman.Onu ben yazmadım ki ama alıntı yaptıgın yazı benim degil ki...adı benim adım ama yanlışlık olmuş galiba
Söylerdi sanırım canım , ama rahim ağzı uzunluğu ölçümünü doktorunla mutlaka konuş , çünkü ikiz gebeliklerde rahim ağzı yani serviks uzunluğu ölçümü dahada önemli. İkiz gebeler zaten erken doğum yapıyor birde rahim ağzı yetmezliği olmasın.Ama bEni hic alttan muayene etmedi dr karindan bakiyor hatta dr un kendi bakmiyor ikiz oldugu icin ultrasonada randevu alip onada ozel ucret odeyip bakiliyoruz baslarda kadin dogum dr baktiginda problem yok diyordu ultrasoncu bisey soylemiyor problem olsa soylerdi heralde degil mi
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişlereDun yatmadan 1 bardak soguk sut icmistim.o mu yapti bilmiyorum.sabah bi kalktim.cok afedersiniz ishal bi taraftan kusma bi taraftan yetmezmis gibi kucuk tuvalet bi yandan.ama hepsi ayni andanryse ise gitmmedim guc bela saati 10 yaptik.ishalim biraz azaldi.hop hastaneye acilde yemisim serumlari.saat oglen 3 falandi.ilk lokmami yedigimde.halsizlik yorgunluk derken sagolsun anacigim iyice bakti yeni yeni kendime geliyorum.inca bagirsagim iltihaplanmis WBC degerim cok yuksek cikiyordu.sizde dikkat edin 15 bin ustu riskliymis.ve salgin varmis bu aralar.insallah yarin daha guzel bir gune uyanacagiz.
:):):)Onu ben yazmadım ki ama alıntı yaptıgın yazı benim degil ki...adı benim adım ama yanlışlık olmuş galiba
canım geçmiş olsun dikkat et kendine...Dun yatmadan 1 bardak soguk sut icmistim.o mu yapti bilmiyorum.sabah bi kalktim.cok afedersiniz ishal bi taraftan kusma bi taraftan yetmezmis gibi kucuk tuvalet bi yandan.ama hepsi ayni andanryse ise gitmmedim guc bela saati 10 yaptik.ishalim biraz azaldi.hop hastaneye acilde yemisim serumlari.saat oglen 3 falandi.ilk lokmami yedigimde.halsizlik yorgunluk derken sagolsun anacigim iyice bakti yeni yeni kendime geliyorum.inca bagirsagim iltihaplanmis WBC degerim cok yuksek cikiyordu.sizde dikkat edin 15 bin ustu riskliymis.ve salgin varmis bu aralar.insallah yarin daha guzel bir gune uyanacagiz.
geçmiş olsun dikkat et kendine yediklerine özelikleDun yatmadan 1 bardak soguk sut icmistim.o mu yapti bilmiyorum.sabah bi kalktim.cok afedersiniz ishal bi taraftan kusma bi taraftan yetmezmis gibi kucuk tuvalet bi yandan.ama hepsi ayni andanryse ise gitmmedim guc bela saati 10 yaptik.ishalim biraz azaldi.hop hastaneye acilde yemisim serumlari.saat oglen 3 falandi.ilk lokmami yedigimde.halsizlik yorgunluk derken sagolsun anacigim iyice bakti yeni yeni kendime geliyorum.inca bagirsagim iltihaplanmis WBC degerim cok yuksek cikiyordu.sizde dikkat edin 15 bin ustu riskliymis.ve salgin varmis bu aralar.insallah yarin daha guzel bir gune uyanacagiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?