2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

korkma sadece Allaha dua et canım bana da kese küçük gelişimi geriden geliyor kürtaj demişlerdi ama ben dinlemedim şuan 10cu haftadayım her şeyde yolunda

Bu konuda kendimi şanslı hissediyorum evimin çok yakınında toptan fiyatına perakende satan bir mağaza var netten gördüklerimi de oraya gösterip sipariş verebiliyorum bütün bebek hediyelerimi ordan aldığım içinvepey ahbap olduk hızla büyüdükleri için çok bişey almayım ihtiyac doğdukça alırım ordan hediye gelenleri de getir burda satar ihtiyacın olanlarla değiştiririm dedi Bebek küvetinden çantasına ana kucağından beşiğe hepsini oradan alırım artık

Son düzenleme:
Dun yatmadan 1 bardak soguk sut icmistim.o mu yapti bilmiyorum.sabah bi kalktim.cok afedersiniz ishal bi taraftan kusma bi taraftan yetmezmis gibi kucuk tuvalet bi yandan.ama hepsi ayni andanryse ise gitmmedim guc bela saati 10 yaptik.ishalim biraz azaldi.hop hastaneye acilde yemisim serumlari.saat oglen 3 falandi.ilk lokmami yedigimde.halsizlik yorgunluk derken sagolsun anacigim iyice bakti yeni yeni kendime geliyorum.inca bagirsagim iltihaplanmis WBC degerim cok yuksek cikiyordu.sizde dikkat edin 15 bin ustu riskliymis.ve salgin varmis bu aralar.insallah yarin daha guzel bir gune uyanacagiz.

Söylerdi sanırım canım , ama rahim ağzı uzunluğu ölçümünü doktorunla mutlaka konuş , çünkü ikiz gebeliklerde rahim ağzı yani serviks uzunluğu ölçümü dahada önemli. İkiz gebeler zaten erken doğum yapıyor birde rahim ağzı yetmezliği olmasın.
Benim bildiğim rahim ağzı uzunluğu ölçümü vajinadan yapılıyor , ama mecbur kalınırsa karındanda yapılabiliyor.
Mesajına geç cevap verdim çünkü yeni gördüm , kusura bakma lütfen.

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişlere

UOTE="meneksemavi, post: 38605527, member: 574235"]Senin daha çok erken canım ilerleyen haftalarda bakacaktır doktorun. Rahim ağzı boyu vajinal ultrasonla ölçülür. İkiz gebelerde rahim ağzı uzunluğu çok daha önemlidir , çünkü ikiz gebeler zaten erken doğum yapıyorlar. Zannediyorum rahim ağzı uzunluğunu ölçmeye 10. haftadan sonra başlayacaktır doktorun.[/QUOTE]
Ee o msj bana ait canim kedilerin efendisi yazmis gibi görünüyor anlayamadım:)

canım geçmiş olsun dikkat et kendine...

geçmiş olsun dikkat et kendine yediklerine özelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…