2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

günaydıınn..
ben de burun akıntısından çok çekerim en iyisi ılık bir duş almak ve duşta sıcak suyu burnuna cekip tıkanıklığı açmak..
akıntı konusunda yapacak bir sey yok, burumun kenarları soyuluyor artık yara oldu bol bol su içip vitamin almayı meyve yemeyi de ihmal etme

kızlar dün dr. elevit yazmış bazı yerlerdee içinde domuz katkisı olduğunu okudum siz kullanıyor musunuz
canım ben de doktorumdan duyumlarım sonucu elevit vitamin istemistim dr da bana aynısını söyledi o ilacın içinde domuz katlısı olabilir decavit vereyim onu al dedi

Geçmiş olsun canım , bol bol su iç. Umarım ultrasonun iyi geçer
teşekkür ederim cnaım.umarım iyi haberler alırım.
gerildim biraz aslında.

sağolasın cnaım.
şu an işteyim malesef duş şansım yok.
buradan da drç a gidicem.
portakal elma ve limon tüketiyorum ama etrafta herkes hasta.
bana da geçti işte(

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin bebişlerin hürmetine maalesef başka alternatifîmiz yok

Geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın en kisa surede
Merakla bekliyor olacağım canım. Ilk tebrik eden ben olmak istiyorum. Üçlü testinde güzel geçer inşallah

Geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın en kisa surede

Merakla bekliyor olacağım canım. Ilk tebrik eden ben olmak istiyorum. Üçlü testinde güzel geçer inşallah
teşekkür ederim canım.
evde de olmayınca böyle sürünüyorum işyerinde(
artık haftasonu toparlanmaya çalışıcam

Hamileyken çalışmak zor olur gerçekten. Allah yardımcın olsun
çok zor tabi olmaz mı.
ilkinde de son zamanlarda zorlanmıştım baya.
şimdi bi de ikiz.
karnım daha hızlı büyüyor.
yollarda gitgelüşütüp hasta oluyorum işte.
evde olanlarınız kıymetini bilsin.
benim hep böyle çileli geçiyor hayatım(

Hayirli cumalar kizlar :) Rabbim bebeklerimiz kucagimizda cumalarda dua ettigimiz gunleride gostersin :) hasta olan arkadaslar gecmis olsn cinsiyet ogrenecekler hayirli olsun simdiden :) simdi bisey daha sorucam ben haftanin iki gunu kesin basagrisi burun tikanikligiyla uyaniyorum boyle olan varmi

geçmiş olsun canım. inşallah bir an önce geçer.

canım evin kaloriferliyse havayı kurutuyor olabilir o da şikayetlere sebep olabiliyo :)

Aynen canım bende çalışıyorum kıymetini bilin kızlar gercekten zor oluyor benimde ikiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…