günaydınlar,
çoook feci hastayım ben.
salya sümük oldum resmen.
bütün gece dolandım durdum.burnum bi tkıanıyo bi akıyo.
bugün de detaylı ultrason günüm.
tam da hastalığıma geldi ya(
nasıl iyileşicem ben.ıhlamur ve limondan başka bişey de yok alternatif.
canım ben de doktorumdan duyumlarım sonucu elevit vitamin istemistim dr da bana aynısını söyledi o ilacın içinde domuz katlısı olabilir decavit vereyim onu al dedikızlar dün dr. elevit yazmış bazı yerlerdee içinde domuz katkisı olduğunu okudum siz kullanıyor musunuz
Hepimizin inşallahçok şükür Allah kucağınada almayı nasip etsin .cinsiyeti belli oldumu bebişinin
günaydın canımm.... rüyaların hayır olsun inşallah.. :):):)Günaydın kızlar
Herkese hayırlı cumalar olsun.
Aksiyon dolu rüyalar gördük bu gece... Oğlumla bi uyuduk, bi uyandık
teşekkür ederim cnaım.umarım iyi haberler alırım.Geçmiş olsun canım , bol bol su iç. Umarım ultrasonun iyi geçer
sağolasın cnaım.günaydıınn..
ben de burun akıntısından çok çekerim en iyisi ılık bir duş almak ve duşta sıcak suyu burnuna cekip tıkanıklığı açmak..
akıntı konusunda yapacak bir sey yok, burumun kenarları soyuluyor artık yara oldubol bol su içip vitamin almayı meyve yemeyi de ihmal etme
günaydınlar,
çoook feci hastayım ben.
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin bebişlerin hürmetine maalesef başka alternatifîmiz yokgünaydınlar,
çoook feci hastayım ben.
çok sağol canım.Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin bebişlerin hürmetine maalesef başka alternatifîmiz yok
Inşallah canım :)günaydın canımm.... rüyaların hayır olsun inşallah.. :):):)
Geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın en kisa suredegünaydınlar,
çoook feci hastayım ben.
Merakla bekliyor olacağım canımGünaydınlarrrr...
Bugün bende biraz heyecan var arkadaşlar , akşam benim tüpçüye kontrole gideceğim hayırlısıyla , 3lü test yapacak büyük ihtimalle. Ayrıca SSK'lımıyım Bağ-Kur'lumuyum belli olur artık diye düşünüyorum
teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın en kisa surede
Merakla bekliyor olacağım canım. Ilk tebrik eden ben olmak istiyorum. Üçlü testinde güzel geçer inşallah
Hamileyken çalışmak zor olur gerçekten. Allah yardımcın olsunteşekkür ederim canım.
evde de olmayınca böyle sürünüyorum işyerinde(
artık haftasonu toparlanmaya çalışıcam
çok zor tabi olmaz mı.Hamileyken çalışmak zor olur gerçekten. Allah yardımcın olsun
Cok tesekkur ederim
Cok sasirdim ikizlerin farkli gittigini duymamistim, ayri yumurta ikizi demek ki
Kizlar benim 1-2haftadir Burnum kaniyor gece yatarken buhar makinesini özellikle başima yakin yere sehpaya koyuyorumki nemlensin ben erzrmdayim malum hava soğuk kaloriferler son hiz yanınca kuruluk oluşuyor simdi gunduzde kanamaya basladi sizlerdede oluyormu internette bu aylarda olur yaziyor ama kan sulandirici kullanıyorum ya artar diyede korkuyorum
canım evin kaloriferliyse havayı kurutuyor olabilir o da şikayetlere sebep olabiliyo :)Hayirli cumalar kizlar :) Rabbim bebeklerimiz kucagimizda cumalarda dua ettigimiz gunleride gostersin :) hasta olan arkadaslar gecmis olsn cinsiyet ogrenecekler hayirli olsun simdiden :) simdi bisey daha sorucam ben haftanin iki gunu kesin basagrisi burun tikanikligiyla uyaniyorum boyle olan varmi
Aynen canım bende çalışıyorum kıymetini bilin kızlar gercekten zor oluyor benimde ikiz canımçok zor tabi olmaz mı.
ilkinde de son zamanlarda zorlanmıştım baya.
şimdi bi de ikiz.
karnım daha hızlı büyüyor.
yollarda gitgelüşütüp hasta oluyorum işte.
evde olanlarınız kıymetini bilsin.
benim hep böyle çileli geçiyor hayatım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?