hayırlı olsun canım dr ne zaman derse o zaman kes iğneyi ağrıyan yerlerine bolca kolanyalı pamukla masaj yatır eşineMerhaba kizlar.bende tup bebekle hamile kaldim.halen daha progestan igne oluyorum her aksam kalcadan.cook biktim hergun hergun.carsamba kontrol var her halde biraktirir artik doktor.sizler ne zamana kadar kullandiniz.bide coraspinle folbiol kullaniyorum
Evet kıymetli bebek diyorlar o yüzden sezaryan yapıyorlarSlm kizlar bende tüp bebekle hamile kaldim mesafe uzak olduğu için tüp bebek doktoruna devam etmiyorum bulunduğum yerde bi kafin dogumcuya gidiyorum daha erken olduğu için ona sormadim ama merak da ediyorum size sorayim dedim cvplarsaniz sevinirim tüp bebekle hamile olanlara normal doğum yaptirmiyolarmis zor elde edildiği için sezaryan yapiyolarmis diye okudum sizin bilginiz varmi
bende duydum bir arkadaşımın ablası yapmış ama bence o gün için geçerlidir biz ne yersek bebekte onu yicek yani gün içinde gazlı şeyler yersek doğal olarak süte karışıcağındn ondada olucak benceKızlarr benim için çok erken ama bebeğin gazının olmaması için birşey duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum.
"Bebek doğar doğmaz gazı alınmış bir çay kaşığı maden suyu verildiğinde bebeğin gaz sancısı olmuyormuş"
Bunu duyan oldumu acaba ? (Yukarıda belirttiğim gibi ne kadar doğrudur bilmiyorum)
benim tüp dr um her şey normal giderse niye normal doğum olmasın olabilir dedi ve bende her şey yolunda giderse bana kendisi normal doğutturum dedi seniEvet kıymetli bebek diyorlar o yüzden sezaryan yapıyorlar
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbugün ayrıntılı ultrasyona girdim ve çıkışta dayanmayıp bir kaç takı kıyafet aldık oğluşuma
amin inşallah rabbim cümlemize nasip etsin hayırlı bir şekildeMaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinciciler de Güle güle giymeyi nasip etsin
Merhaba canım :) hoş geldin aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende kullandım seni anlıyorum. Inşallah en kısa sürede kurtulursunMerhaba kizlar.bende tup bebekle hamile kaldim.halen daha progestan igne oluyorum her aksam kalcadan.cook biktim hergun hergun.carsamba kontrol var heralde biraktirir artik doktor.sizler ne zamana kadar kullandiniz.bide coraspinle folbiol kullaniyorum
Inşallah canım bende perşembe gidiyorum kontrole. .amin inşallah rabbim cümlemize nasip etsin hayırlı bir şekilde
hayırlı sonuçlar olsun inşallahInşallah canım bende perşembe gidiyorum kontrole. .
Inşallah canım 3 lü teste gun verecek doktor. Benim ikili test yüksek çıktı. Inşallah bu normal çıkarhayırlı sonuçlar olsun inşallah
inşallah bacımInşallah canım 3 lü teste gun verecek doktor. Benim ikili test yüksek çıktı. Inşallah bu normal çıkar
Inan artik agrisina alistim ben hastaneye gidipgelmekten biktim artik.bu halimize de cok sukur.hayırlı olsun canım dr ne zaman derse o zaman kes iğneyi ağrıyan yerlerine bolca kolanyalı pamukla masaj yatır eşine
Amin cok sagol.bebis iyi olsun da raziyim yinedeMerhaba canım :) hoş geldin aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende kullandım seni anlıyorum. Inşallah en kısa sürede kurtulursun
gunaydınlar hamişlere bir sorum var 2 hafta once 6 aralıkta doktora gittim ve 5+5tesin 2 hafta sonra gel kalp atışı dinleyelim dedi ve dinledik 7+2 çıktı kalp atışımızda var
Ben biraktiktan 20-25 gun sonra bile geliyodu hala.hatta konu acmistim bunla ilgili.degisik bi jel.bir kere bulastinmi kolay kolay cikmiyo vucudundanKizlar bi sorum var crinone jeli birakanlara hala jel kalintilari geliyomu sizdede bende hala geliyoda
kız portakalı tuzlayıp değil :)))) limonu portakal yer gibi yiyorum demek istedim azcık tuzla :)))Tabi cnm onlar hangi kromozomu tasiyorlarsa o anda o olur bizimle alakasi yokmus zaaten ben hala aserip asermedigimin farkinda değilim :) bide portakali tuzlayip yiyosun cok fenaamerak ettim simdi
canım ben progestan iğneyi 8. haftanın başında bırakmıştım yanlış hatırlamıyorsam ama bıraktıktan bi kaç gün sonra kanamam oldu tekrar başladım. coraspini de kanama olunca bırakmıştım. yalnız fitil olarak da kullanıyordum progestanı.onu hiç bırakmadan 11. hafta sonuna kadar kullandım. folik asidi de 4. ay bitene kadar kullan demişti ama ben ilacım bitti yazar mısınız dedğimde gerek yok artık dedi. 3buçuk aylık olunca. onun yerine decavit yazdı. multivitamin yazıyor üzerinde folik asitte içeriyormuş.Merhaba kizlar.bende tup bebekle hamile kaldim.halen daha progestan igne oluyorum her aksam kalcadan.cook biktim hergun hergun.carsamba kontrol var heralde biraktirir artik doktor.sizler ne zamana kadar kullandiniz.bide coraspinle folbiol kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?