2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

İnşallah doktorunun dediği gibidir. Sana da geçmiş olsun inşallah senin de tekrar etmez bir daha

Kahve rengi ise kanamadir .. beklemis kanama deniyor. Düşük riski olabilir kesede ayrilma oldugu zaman olabiliyor.. onceki hamileligimde olmustu bende dr ilac ve istirahat verdi geçti sonrasinda ama 20 hafta kadar sürdü.

Xiexiecim bugun dr.a gittik malesef bebegim dusmus.. beni listeden cikarabilirsin.. hepinize saglikli mutlu bi hamilelik donemi diliyorum.. hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah bebeklerinizi.. Allaha emanet olun..

Xiexiecim bugun dr.a gittik malesef bebegim dusmus.. beni listeden cikarabilirsin.. hepinize saglikli mutlu bi hamilelik donemi diliyorum.. hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah bebeklerinizi.. Allaha emanet olun..
canım çok üzüldüm yaaa en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah balımm .

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun,kendini çok yıpratma inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. Güzel haberlerini bekliyoruz Allah büyüktür sende bebeğini kucağına alacaksın hiç merak etme.

Çok geçmis olsun en yakin zamanda ha
Gecmis olsun umarim en yakin zamanda tekrar hamile kalirsiniz.

watsapp grubu kurduk , katılmak isteyen olursa bana özelden numaralarını yazabilrler. şuan grupta 4 kişiyiz..

yerleşme kanaması oabilir
ama dr görün mutlaka
cinsel ilişkiden bu sürede uzak durun
ve ağır bir iş yapma ağır kaldırma yukarıya uzanma hareketi yapma
yat dinlen :)
kahverengi ise sıkıntı yok diyorlar genelde kırmızı kanamalar tehlikeli
ama dr görün mutlaka cnım

yemin ediyorum kendim hamile olduğumu öğrenmiş kadar sevindim canım
allah sağlıla kucağına almayaı nasip etsin inşallah
dua edicem senin için yine bol bol her duamda :) allahım çok sevindim ya
tebrik ederim
Çoook teşekkür ediyorum canım benimmmm,sen de hamişsin değil mi? senin ne kadarlık yeni mi

oyle bitkinim oyle yorgun vucudum oyle uykusuzum..
uykumu guzel aliyorum.ancak yataktan kalkip salona tv karsisina uzaniyorum ve tum gunum battaniye altinda geciyor.
normal sartlarda evde hep ayni sekilde uzanmaktan sıkılırim.ama vucudum oyle yorgunki sıkılamıyorum.pazartesi 6 haftalik olucak kismetse bebegim..tabii dis gebelik vs degilse.bir yandan her ihtimali dusunmek insani daha strese sokuyor.pazartesi kalp atisi icin ultrasona giricem fakat cevremdeki herkes ancak 7.haftada duyulur diyor.insallah en yakin zamanda duyarim

Bende aynı senin gibiyim bütün anlattığın durumlar bendede mevcut battaniye altında yatıp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…