İnşallah doktorunun dediği gibidir. Sana da geçmiş olsun inşallah senin de tekrar etmez bir dahaCanim gecmis olsun endiselenme ben de de oluyor arada. Doktora sordum onemli degil olur bu donemlerde oyle seyler her sey yolunda dedi pek onemsemedi yani ama ben endiseliyim senin gibi gerci okudugum kadariyla yerlesme kanamasi falan diyorlar ama bilemiuorum bende
Xiexiecim bugun dr.a gittik malesef bebegim dusmus.. beni listeden cikarabilirsin.. hepinize saglikli mutlu bi hamilelik donemi diliyorum.. hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah bebeklerinizi.. Allaha emanet olun..ANNE ADAYLARIMIZ
Öncelikle kocamaaaan Maşallah
@bihayaldi ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016
@goooody ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016
xiexie ilk bebiş , 4.deneme , yaş :23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016
defne_su ilk bebiş , 15.deneme , yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 16.08.2016
@gzmliperi ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
@jasmin2308 ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
@hayalimsin1 3.bebiş, kaza ile oldu Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016
intherain ilk bebiş , 2.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
Fleur de lys 2.bebiş , 2.deneme , yaş : 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016
@sevgiliye_34 yaşayan 4.bebiş olcak inşallahsüpriz deneme , yaş : 36 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
@Elvo ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 09.08.2016
@burcucuk9112 2.bebiş, 2.deneme , yaş : 24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016
gul_sek ilk bebiş , 5.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.1016
@Canixim ilk bebiş , 2.deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016
@SEVDAM4263 ilk Bebiş , ilk deneme , yaş: 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 25.07.2016
@mev_mel ilk bebiş , 3. Deneme , yaş : 26 " bebişin tahmini doğum tarihi : 13.08.2016
@Esrasezgin 3.bebiş, 3. Deneme , yaş : ? " bebişin tahmini doğum tarihi : ?
@01 ebru 01 ilk Bebiş , sürpriz deneme , yaş : 30 " bebişin tahmini doğum tarihi : 21.07.2016
@miniktarlafaresi bilgileri henüz yok :)
@Milagros_34 3.bebiş, sürpriz deneme , yaş : 34 " bebişin tahmini doğum tarihi : ?
@goqce ilk Bebiş , sürpriz deneme , yaş : 26 " bebişin tahmini doğum tarihi : 05.08.2016
@sercu ? , ? , yaş : ? ''bebişin tahmini doğum tarihi : 12.08.2016
@melegggm İlk Bebiş , 13.deneme , yaş : 23 " bebişin tahmini doğum tarihi : ?
Bilgilerini yanlış girdiklerim beni uyarsın Can'lar
Listeye katılmak isteyenler bilgilerini paylaşsın
Ve bi de watsapp grubu kuralım diyoruz katılmak isteyenler bana özel mesaj olarak numaralarını atabilirler :)
canım çok üzüldüm yaaaXiexiecim bugun dr.a gittik malesef bebegim dusmus.. beni listeden cikarabilirsin.. hepinize saglikli mutlu bi hamilelik donemi diliyorum.. hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah bebeklerinizi.. Allaha emanet olun..
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun,kendini çok yıpratma inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. Güzel haberlerini bekliyoruz Allah büyüktür sende bebeğini kucağına alacaksın hiç merak etme.Xiexiecim bugun dr.a gittik malesef bebegim dusmus.. beni listeden cikarabilirsin.. hepinize saglikli mutlu bi hamilelik donemi diliyorum.. hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah bebeklerinizi.. Allaha emanet olun..
canım hayırlı olsun Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)Beni de aranıza kabul eder misiniz :) Dün de ben öğrendim bakış olduğumu
meraba canm maşallah hayırlı olsun :)Merhaba arkadaşlar bende 3. Bebegimi bekliyorum hayirlisiyla.. yasim 36.
Gecmis olsun umarim en yakin zamanda tekrar hamile kalirsiniz.Xiexiecim bugun dr.a gittik malesef bebegim dusmus.. beni listeden cikarabilirsin.. hepinize saglikli mutlu bi hamilelik donemi diliyorum.. hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah bebeklerinizi.. Allaha emanet olun..
inşallah canım bilgilerini ekledim :) iyi düşün iyi olsun herşey :)üçüncü deneme.iki düşük yaptım yaşım 33.inşallah bunu kucağıma alırım
Tesekkur ederim umarim hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebeklerimizi...canım hayırlı olsun Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
meraba canm maşallah hayırlı olsun :)
yerleşme kanaması oabilirİyi akşamlar güzel hamişler :)
Sizin hızınıza yetişemiyorum arada girip okuyorum ama son sayfaları okuyamadım. Ben bugün biraz gezdim az önce camasirimda lekelenme gördümçok endişelendim hemen yattım dinleneyim diye ama devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum. Neden olmuştur
Cok tesekkur ederim...Çok geçmis olsun en yakin zamanda ha
Gecmis olsun umarim en yakin zamanda tekrar hamile kalirsiniz.
Amin ins.. cok tesekkur ederim cnmcanım çok üzüldüm yaaaen yakın zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah balımm .
Çoook teşekkür ediyorum canım benimmmm,sen de hamişsin değil mi? senin ne kadarlık yeni miyemin ediyorum kendim hamile olduğumu öğrenmiş kadar sevindim canım
allah sağlıla kucağına almayaı nasip etsin inşallah
dua edicem senin için yine bol bol her duamda :) allahım çok sevindim ya
tebrik ederim
Bende aynı senin gibiyim bütün anlattığın durumlar bendede mevcut battaniye altında yatıp duruyorumoyle bitkinim oyle yorgun vucudum oyle uykusuzum..
uykumu guzel aliyorum.ancak yataktan kalkip salona tv karsisina uzaniyorum ve tum gunum battaniye altinda geciyor.
normal sartlarda evde hep ayni sekilde uzanmaktan sıkılırim.ama vucudum oyle yorgunki sıkılamıyorum.pazartesi 6 haftalik olucak kismetse bebegim..tabii dis gebelik vs degilse.bir yandan her ihtimali dusunmek insani daha strese sokuyor.pazartesi kalp atisi icin ultrasona giricem fakat cevremdeki herkes ancak 7.haftada duyulur diyor.insallah en yakin zamanda duyarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?