Canim o gund2en sonra yaptirmadin mi testi testin iki yada uc gun araliklarla artis gostermesi onemli olan yoksa ilk degerin iyikizlaarr cevap verinn benim bat 31martmis ben yanlis hesaplamisim o gun doktora gittim kan verdim total bhcg 296.75 cikti normal mi
Tamam canim haberlesirizinşş sonuçlarımız güzel olur seviniriz :)
o halde akşam kan testi sonuçlarımızı paylaşalım :)
10 gun sonra gel keseye bakcaz dedi cagirmadiCanim o gund2en sonra yaptirmadin mi testi testin iki yada uc gun araliklarla artis gostermesi onemli olan yoksa ilk degerin iyi
İyi bari canimm insallah saglikla aliriz kucagimizabende de ara ara oluyor kuru kayısı iyi gelir canım
sağlıkla doğururuz dilerim :) ben perşembe verdim 300 çıktı normal galiba senin de
çok güzel artmış :)
Sıkıntı gormemistir o zman bende daha gitmedim kadin doguma ama 3-4 gun araliklarla gidip kan testi yaptiriyorum meraktan bi baktir sende istersen artis gostermistir ins10 gun sonra gel keseye bakcaz dedi cagirmadi
Iyi canım gayet .benimde Pazartesi 177ydi cuma 500 çıktı.seninkı ıyı yani.Selam kızlar bugün beta hcg yaptrdm cuma aksami 131 di bugün 323 Sizce nasıl ?
Aa 2 3 gunde bir usenmiyo musunSıkıntı gormemistir o zman bende daha gitmedim kadin doguma ama 3-4 gun araliklarla gidip kan testi yaptiriyorum meraktan bi baktir sende istersen artis gostermistir ins
kızlar birliktelik yasak mı değil mi ?
Canım ilk aylarda onermıyorlar.kanama olabılırmı diye.kızlar birliktelik yasak mı değil mi ?
bana da bişi demedi yasak ya da değil die yasak olsa söylerdi heraldekanama vs yoksa yasak değil dedi doktor bana.
Canım ilk aylarda onermıyorlar.kanama olabılırmı diye.
Valla aksine gun sayiyorum her artisi gordugumde endiselerim azaliyo bana kalsa doktorada erken gidecektim ama annem ortaligi yikiyo bebek biraz tutunsun ugrasip durma diyoAa 2 3 gunde bir usenmiyo musun
Inss canim bekliyoruz arajizaArkadaşlar yarın test yapıcam ve hamile olup olmadığım belli olacak inşallah bende sizin gibi Aralık annesi olurum..
Amin canimm inss hayirli haberlerini alirix allah yardimcin olsunselam kızlar benim sat 5 Mart ne zaman test yaptırsam acaba çok korkuyorum ya çıkmazsa diye bizim 8yıldır çocuğu muz olmuyo 3 aşılama bir tüp bebek yaptırdım olmadı eşim tedavi gördü doktor 6ay içinde normal yolla çocuk sahibi olacağımızı söyledi geçen şubat ayında 6aymız doldu inşallah bende sizler gibi aralık annesi olurum ne olur benim içinde dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş
Teşekkür ederrim bende aranıza girmeyi sabırsızlıkla bekliyorum...Inss canim bekliyoruz arajiza
Çok iyi anlıyorm canım.yapan ınsanlarda var ama önermiyorlar işte.insan arada kalıor canım ya
Çok iyi anlıyorm canım.yapan ınsanlarda var ama önermiyorlar işte.