2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hoşgeldin canım sende aramıza amin canım allah yavrularımızı bize bağışlasın İnşallah

Slm kizlar dun doktora gittim ve alttan bakilinca cok sukur ki kesey gordukm ancak gec dollenme olmus sanirim cunku benim saa gore 5+3 olmam gerekirken kesem 4+1 dedi doktor. 3hafta sonrasina kalp atislarinin duymak icin gun verdi. Sizce 9gun geriden gelmenin bir sikintisi olurmu. Keseyi gorunce agladim resmen. Cok guzel bir duygu. Ama gec dollenmi engel mi birseye. Yasayan var mi fec dollenme.

Kizlar ayrica folic plus kullaiyorum ben sabah ogle aksam. Doktora sordum ona devam edebilirsin dedi. En iyisi hangisidir acaba.

Canim cok sevindim senin adina gec dollemedir ilk basta d3digim gibi.peki o sivi birikmesine ne olmus

Meraba canım senin satın kaç?bende doktora gıttım ustten gozukmedı alttanda baktırmadım.bnmkıde gec dollenmeymıs.bugun 5+3olmam gerekırken ben gerıden geliyorum.birde hcg degerin kaç çıktı

Bende folidoce kullanıyorum. Doktor hamilelikten önce vermişti. 4+0 ım. Kese ne zaman görünür?

Hosgeldinnn. Ben de 2011 mayis annesiyim 1 oglum var
Hayirli olsun biraz zor olacak senin icin ama sonrasinda hepsini ayminanda buyutmenin rahatligini yasayacaksin
Kizlarr bende kismetse aralik annesiyimm
Hayirli olsun hosgeldinn
Hic birsey olmaz. Gec dollenmede sadece gec duyabilirsin kalbi. Masallah diyelim hemen kesen görünmus
Kizlar ayrica folic plus kullaiyorum ben sabah ogle aksam. Doktora sordum ona devam edebilirsin dedi. En iyisi hangisidir acaba.
folidoce sanirim en mantikli olan suan. 400 mikrogram etkeni var. Digerleri 5 miligram. Cok fazlaymis. Ve folidoce da b12 vitaminide var.

benim de erken dollenme oldu. Sanirim pazartesi kese gorurum. 3 hhaftalikken ogrendim hamilwligimi. Adetten hemen sonra hamile kaldim
Aynen iste ben de 3 haftalik ogrendim. O zaman gorursun keseyi hayirlisiyla. Kalp atisina da carsamba gidiyorum bakalim duyarsak soylerim tam gununu.

Aynen iste ben de 3 haftalik ogrendim. O zaman gorursun keseyi hayirlisiyla. Kalp atisina da carsamba gidiyorum bakalim duyarsak soylerim tam gununu.

B

ben 5 + 3 oldum daha bisey yok valla. Deneyimli anneyseniz tam baslama zamani hangi gun?
kesin gorunur kesemiz o halde. Erken dollenmede cinsiyet kiz olurmus biliyor musun:) benim 1 oglum var 4 yasinda umarim buda kiz olur. Benim bulantim 6.haftaya girdigim gun basladi ki genellikle 6. Haftada baslar 2011 mayia annelweinden biliyorum. Hepimizin 3 aaagi 5 yukari 6. Haftada basladi. Sansin varsa :) 5.haftadanda bulananlar oldu yada hic bulanmayanlar

canım benim de öyle, benim tavsiyem kendine yeni bir adet dönemi belirle doktora onu söyle. satını 9 gün ilerde söyle yani hiçbir sorun olmaz

Mutlu pazarlar kizlar, bulantilardan once son 2 hafta.. bilginize
köprüden önce son çıkış gibi olmuş :) dilerim bulantım olmaz ya hayatta en sevdiğim şey yemek yemek

B

ben 5 + 3 oldum daha bisey yok valla. Deneyimli anneyseniz tam baslama zamani hangi gun?

6+ dan sonra başlıyyor genel olarak tabi her gebeye göre değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…