- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.712
kizlar gunde ne kadar su ve sut tuketiyorsunuz
Bazen yarım litre bazen daha fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar gunde ne kadar su ve sut tuketiyorsunuz
Evet dusuk ve kanama riski var.bunlar olduktan sonra vah tuh demenin bi anlamı yok yaa.cok arkadasım bunu yaşadıIlk dogum yapacaklar özellıkle dıkkat etmeliYapan insanlardan biri de benim kanama düşük riski vs yoksa sorun yok bence
Canim ben dun doktora gittim bhcg 555 cikti takla atsak goremeyiz keseyi dedi 1500 2000 olmsli en az dedi o yuzden cuma tekrar gidicem keseyi gormeye seninkide normsl yaniteşekkür ederim canım hoşbuldumm :)
kızlar bende aralık annesiyim ve bugün tam 5 haftalık hamileyim ve hala bebeğimin kesesi görünmüyor dün doktora gittim iki türlü de muayene etti görünmedi bugün b hcg bakılıcak değerime göre yarın tekrar ultrasonla bakılıcak...kızlar görünmemesi normal midir
Evet 3 ay birliktelik yolculuk yasak dedi ev isleriyle kendini yorma dedi ayrica doktorkızlar birliktelik yasak mı değil mi ?
Doktor yasak demediyse sorun yok benimki 3 ay tedbirli davranslim dedi 3 ayda cok amaYapan insanlardan biri de benim kanama düşük riski vs yoksa sorun yok bence
yoo değil eğer risk grubunda değilsenkızlar birliktelik yasak mı değil mi ?
Canim ben dun doktora gittim bhcg 555 cikti takla atsak goremeyiz keseyi dedi 1500 2000 olmsli en az dedi o yuzden cuma tekrar gidicem keseyi gormeye seninkide normsl yani[/QUOTE canım içim rahatladı
ben hamileliğimi çok erken öğrendim idrar testinde ve hemen doktora gittik.ilk önce florance a gidiyordum daha iyi bir hastane diye.ama doktor daha 3 hafta 5 günlükken keseyi göremediğini dış gebelik olabileceğini söyledi ve cok tedırgın oldum çok erken değil mi dediğimde belli olmaz dedi ve birdaha gitmedim o hastaneye şu an medicale gidiyorum şu anki doktorum yarın ultrasonda görmemiz mümkün dedi inş güzel haberlerimizi buradan paylaşırız
ben de adetime 6 gün kala yaptırdım 48 4 gün kala 271 çıktı. daha yaptırmıcam yükselmiş 3-4 katı yeteli gebelik için.kızlar ben bhcg 2 kere baktırdım.30.günde 109 çıktı 32.günde 281 çıktı.bir kez 2 ye katladığını gördüm.tekrar baktırmak gerekir mi?cuma günü muayeneye gidecem.
Doktor yasak demediyse sorun yok benimki 3 ay tedbirli davranslim dedi 3 ayda cok ama
ben de adetime 6 gün kala yaptırdım 48 4 gün kala 271 çıktı. daha yaptırmıcam yükselmiş 3-4 katı yeteli gebelik için.
yoo değil eğer risk grubunda değilsen
rica ederim artık kese kalp görmeye gideriz.. kan değerlerini geçtik bizbende öyle düşündüm ama acaba yanlış mı düşünüyorum dedim.sizlere sorayım dedim :) sagol canım
aman maşallah. riskli olmadığı için bahsetmek gereği duymamıştırdeğilim demek ki yoksa doktorum uyarırdı die düşünüyorum kanamam filanda yok zaten
ınsallah canım bırını topraga verdım bı daha tasıyamam bu yukuMalesef ama folik asit kullanıyosun tekrar etmez endişelenme
Benim kshverengi akintim oldu belki o yuzden soylemis olabilirbana demedi ya doktorum öyle çok yasak sıralayan biri değil kanamam filan da yok belki ondandır
bana doktorum ılk ultrasonuma kadar yasak dedıkızlar birliktelik yasak mı değil mi ?
bana doktorum ılk ultrasonuma kadar yasak dedı
Kızlar benimde 7 aralik :) ama dün Dr gittim kese görünmedi çok normal dedi haftaya cmt dedi inşallah kese gorunmemesi normalmi bana foldoce ve progestan verdi size ilaç verdimimutlaka yaz bana özellikle doğumdaşım dilerim ikimiz de bebeklerimizi sağlıklı doğururuz :) :)