2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar ben bhcg 2 kere baktırdım.30.günde 109 çıktı 32.günde 281 çıktı.bir kez 2 ye katladığını gördüm.tekrar baktırmak gerekir mi?cuma günü muayeneye gidecem.

Yapan insanlardan biri de benim kanama düşük riski vs yoksa sorun yok bence
Evet dusuk ve kanama riski var.bunlar olduktan sonra vah tuh demenin bi anlamı yok yaa.cok arkadasım bunu yaşadıIlk dogum yapacaklar özellıkle dıkkat etmeli

Canim ben dun doktora gittim bhcg 555 cikti takla atsak goremeyiz keseyi dedi 1500 2000 olmsli en az dedi o yuzden cuma tekrar gidicem keseyi gormeye seninkide normsl yani

kızlar ben bhcg 2 kere baktırdım.30.günde 109 çıktı 32.günde 281 çıktı.bir kez 2 ye katladığını gördüm.tekrar baktırmak gerekir mi?cuma günü muayeneye gidecem.
ben de adetime 6 gün kala yaptırdım 48 4 gün kala 271 çıktı. daha yaptırmıcam yükselmiş 3-4 katı yeteli gebelik için.

ben de adetime 6 gün kala yaptırdım 48 4 gün kala 271 çıktı. daha yaptırmıcam yükselmiş 3-4 katı yeteli gebelik için.

bende öyle düşündüm ama acaba yanlış mı düşünüyorum dedim.sizlere sorayım dedim :) sagol canım

bende öyle düşündüm ama acaba yanlış mı düşünüyorum dedim.sizlere sorayım dedim :) sagol canım
rica ederim artık kese kalp görmeye gideriz.. kan değerlerini geçtik biz
değilim demek ki yoksa doktorum uyarırdı die düşünüyorum kanamam filanda yok zaten
aman maşallah. riskli olmadığı için bahsetmek gereği duymamıştır

kızlar dun gece eşim tutturdu vıtamın alcam dıye eczaneye gıttık gebelere verılen 3 vıtamın vardı bırının adını unuttum bırı elevıt bırı decavıt eczacıya sordum elevıtın ıcınde domuzla alakalı bısey varmı gercekten dıye evet dedı ve hala yazıyolar dedı en cok yazılan ılac elevıt dedı bende decavıt aldım

Allah hepimize saglikli ve hayirli dogumlar rahat hamilelikler nasip etsin Kızlar ben çarşambaya randevu aldim 6+1 olucam sizce kalp atışını duyarmiyiz

mutlaka yaz bana özellikle doğumdaşım dilerim ikimiz de bebeklerimizi sağlıklı doğururuz :) :)
Kızlar benimde 7 aralik :) ama dün Dr gittim kese görünmedi çok normal dedi haftaya cmt dedi inşallah kese gorunmemesi normalmi bana foldoce ve progestan verdi size ilaç verdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…