2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar kabızlık yaşayan var mı? beni resmen mahvetti ya. çözüm olarak ne yapıyosunuz?
Canım bende her zaman kabızlık vardı.
Şimdi çok dikkat ediyorum.
Sabahları aç karnına bir çay tabağı zeytinyağına kepekli ekmek batırıp yiyorum.
Gün içerisinde en az 5 adet kuru kayısı aç karnına yiyip üzerine ılık su içiyorum.
Sadece tahıllı ekmek yiyorum.
Günde 2 litre su içiyorum ve lifli yiyecekler tüketiyorum:))

Canım bende her zaman kabızlık vardı.
Şimdi çok dikkat ediyorum.
Sabahları aç karnına bir çay tabağı zeytinyağına kepekli ekmek batırıp yiyorum.
Gün içerisinde en az 5 adet kuru kayısı aç karnına yiyip üzerine ılık su içiyorum.
Sadece tahıllı ekmek yiyorum.
Günde 2 litre su içiyorum ve lifli yiyecekler tüketiyorum:))

ya ben günde 5 kuru kayısı yesem başka bişey yiyemem :) su çok içsem de hiç fayda etmedi valla. maalesef bitkisel çözümler de yasak bildiğim kadarıyla. napalım çekicez artık :KK43:

Hosgeldinnn. Ben de 2011 mayis annesiyim 1 oglum var

Hayirli olsun biraz zor olacak senin icin ama sonrasinda hepsini ayminanda buyutmenin rahatligini yasayacaksin

Hayirli olsun hosgeldinn

Hic birsey olmaz. Gec dollenmede sadece gec duyabilirsin kalbi. Masallah diyelim hemen kesen görünmus
folidoce sanirim en mantikli olan suan. 400 mikrogram etkeni var. Digerleri 5 miligram. Cok fazlaymis. Ve folidoce da b12 vitaminide var.
Hosbuulldukk

Kizlaarr benim bat 31martmis ben yanlis hesaplamisim o gun doktora gittim kan verdim total bhcg 296.75 cikti normal mi

Selam kızlar bugün beta hcg yaptrdm cuma aksami 131 di bugün 323 Sizce nasıl ?

teşekkür ederim canım hoşbuldumm :)

kızlar bende aralık annesiyim ve bugün tam 5 haftalık hamileyim ve hala bebeğimin kesesi görünmüyor dün doktora gittim iki türlü de muayene etti görünmedi bugün b hcg bakılıcak değerime göre yarın tekrar ultrasonla bakılıcak...kızlar görünmemesi normal midir :KK43:

teşekkür ederim canım hoşbuldumm :)

kızlar bende aralık annesiyim ve bugün tam 5 haftalık hamileyim ve hala bebeğimin kesesi görünmüyor dün doktora gittim iki türlü de muayene etti görünmedi bugün b hcg bakılıcak değerime göre yarın tekrar ultrasonla bakılıcak...kızlar görünmemesi normal midir :KK43:
Canim bejimde bugun 5+1 yarin icin randevu aldim bakalim ins gorunur bebisimin kesesi ama gorunende var gorunjeyende canim gec dollenmede daha gec gorunebiliyormus bakalim bende bugun kan testi yineliycem guzel sojuclar aliriz ins

kizlaarr cevap verinn benim bat 31martmis ben yanlis hesaplamisim o gun doktora gittim kan verdim total bhcg 296.75 cikti normal mi

inşş sonuçlarımız güzel olur seviniriz :)
o halde akşam kan testi sonuçlarımızı paylaşalım :)

kızlar kabızlık yaşayan var mı? beni resmen mahvetti ya. çözüm olarak ne yapıyosunuz?

bende de ara ara oluyor kuru kayısı iyi gelir canım

Hosbuldukkk :KK5:Yaa ne guzel cok sevindim canim pes pese dogurcaz :emir_bebek:

Kizlaarr benim bat 31martmis ben yanlis hesaplamisim o gun doktora gittim kan verdim total bhcg 296.75 cikti normal mi
sağlıkla doğururuz dilerim :) ben perşembe verdim 300 çıktı normal galiba senin de
Selam kızlar bugün beta hcg yaptrdm cuma aksami 131 di bugün 323 Sizce nasıl ?
çok güzel artmış :)

X