2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba kızlarr Keşke eskisi gibi aktif olsa burası 9 ayımızı beraber geçirdiğimiz gibi çocuklarımız büyürkende konuşsak Bazı arkadaşlarım 2.bebişlerini kucaklarına almış biz tek çocukta kaldıkAllah isteyenlere nasip etsin

Merhaba bende 2.hamileligim 9 hafta oldu allahin izniyle rabbim isteyen herkes nasip etsin

Aynen bende tekte kaldım cesaret edemedim hiç 2. ye erken doğum yaparak Aralık annesi yerine kasım annesi olsamda Eski konuşmaları okudum kalp atışları doğumları tekmeleri şimdiki konularımız ne kadar farklı hangi okul hangi öğretmen ilkokulmu Anaokulumu

Vay be yıllar ne kadar da hızlı akıyor. Oğlum 3. Sınıfa gecti ki 4e de gecebilirdi ama göndermemiştim. Kızım da anaokuluna baslıyor. Sağlıcakla, huzurla büyüsün evlatlarımız

İçinizde ki en çılgın ben oluyorum öyleyse oğlumdan sonra 2 kızım oldu 3 cücüklü bir anneyim artık huniyle geziyorum Allah hepimize sağlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…