Evt üzüm bagıBağ yaprağı derken üzüm bağı mi cnm
amin canım cumlemızı ınsallahMasallah subhanallah yavruna Allah ikinizi birbirinize bagislasin..
çok sukur rabbıme sukurler olsun hepımızı kavusturdu meleklerımıze hala o eskı gunlerı dusundukce duygulnıyorum kesesı kalp atısı ölçümleri bulantılar cok zorlu bı yoldan sonra mınıcık meleklerımız sımdı yuzumuze gulucukler aatıyoBenim kızım gündüz uykularında da uyanıp beni emip öyle uykuya devam ediyor. Emzirmezsem uyanıyor.
Neeeeee? Bence çok fazla. Benim kızım 2 çay kaşığı yoğurt ve 2 çay kaşığı elma suyu yiyor sadece.
Maşallah çok tatlı. Büyütmüşsün.
sıcak banyo yap dusun altında sabunla ova ova sagmaya calıs canım rahatlatman lazım gogsunu içerde kalan süt kotu olur zaten 2 3 gun vermezsen bebegıne kesılır sutun Allah yardımcın olsunDemin biraz sagabildim rahatladım gibi
Dört gündür vermiyorum ara ara da sagmaya calsyrm ama hala geçmiyor baya uzun surcek galiba çekilmesi çok teşekkür ederim can m önerilerin içinsıcak banyo yap dusun altında sabunla ova ova sagmaya calıs canım rahatlatman lazım gogsunu içerde kalan süt kotu olur zaten 2 3 gun vermezsen bebegıne kesılır sutun Allah yardımcın olsun
Üzüm bağımız var zaten cnm birazdan koparıp dedgni yapi cam ınş etki ederEvt üzüm bagı
Biz kıymaya daha geçmedik sabah 10 gibi meyve öğlen sebze öğleden sonra yoğurt akşam muhallebi şeklindedir baya iştahlı yarım kase yiyor hepsinden 3 kayısı ya da 1 şeftali yiyorKızlar kızım 5 buçuk aylık oldu. 15 gündür ek gida veriyorum. Şuanda sabahları 1/4 yumurta sarisi 1 çay kaşığı labne 1 çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi 1 bebek bisküvi ihlamurla yapıp veriyorum. Öğle meyve ikindi incir dut irmik vb. İle yaptığım muhallebi akşam küçük 1 kase yoğurt keçi sütüyle kendim yapıyorum. Muhallebi yerine gün aşırı sebze çorbası veriyorum içine 1 cimdik kıyma atıyorum. Sizce nasıl abartılı mi normalmi
Bizimki de aynen o durumda cnm bnce alistikca zamanla geçer insallahKızlar ek gıdaya geçince kaka sorun oldu mu sizde de yavrum 3-4 günde bir yapıyor ama nasıl büyük insan gibi sesli ıkınıyor genelde Ayakta tutuyorum çok zorlanıyor hep böyle mi olacak
Canım benim oglumda vardı atopik egzama lepra hastanesine gittim 3 gün iğne oldu surup verdi hepsi geçti şükür bebek gibi oldu yeniden bide topikrem diye bi markanın şampuan ve nemlendiricisi önerdi doktorBnm kizim da aynen o durumda cnm kizariklar kabaryor 've zamanla kuruyor doktor atopik dermatit yani egzama dedi babè nin sampuan 've kremini yazdi kullanyrz ama tam olarak gecrmyo hatta kızım sürekli kasindryo kendni
Canım nickin değişmiş seni arıyordum nasilsinVallahi dağıldık uyucam şimdi
Bize hiç iğne falan yapmadilar nerede oturuyorsnz gttgnz hastane özel miCanım benim oglumda vardı atopik egzama lepra hastanesine gittim 3 gün iğne oldu surup verdi hepsi geçti şükür bebek gibi oldu yeniden bide topikrem diye bi markanın şampuan ve nemlendiricisi önerdi doktor
İyiyiz canım. Sen nasılsın? Bebeğin nasıl?Kizlar selam nasılsınız çok şükür evime geldim sizinle konuşmayı özledimmeltemcivil huzurluvemutlu efe keremin annesi elifeva
LeylaArkadaşlar epeydir girmedigim için nicklerinizi unuttum nil bebek ve annesi vardı leyla yanlış hatırlamıyorsam nereleredesin
İyiyim başakcım sen nasılsın bu arada bebiş nasıl işinden memnun musunCanım nickin değişmiş seni arıyordum nasilsin