2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gecende yazıyordum yarım kaldı gönderemedim. Diş kolyesini denedim gercekten işe yarıyormuş. Oglum önceden sert sert kasırdı ne bulsa. Şimdi de agzına götürüor herseyi ama eskisi gibi kasımıyor.

çok sukur rabbıme sukurler olsun hepımızı kavusturdu meleklerımıze hala o eskı gunlerı dusundukce duygulnıyorum kesesı kalp atısı ölçümleri bulantılar cok zorlu bı yoldan sonra mınıcık meleklerımız sımdı yuzumuze gulucukler aatıyo

sıcak banyo yap dusun altında sabunla ova ova sagmaya calıs canım rahatlatman lazım gogsunu içerde kalan süt kotu olur zaten 2 3 gun vermezsen bebegıne kesılır sutun Allah yardımcın olsun
Dört gündür vermiyorum ara ara da sagmaya calsyrm ama hala geçmiyor baya uzun surcek galiba çekilmesi çok teşekkür ederim can m önerilerin için

Kızlar , kuzumun göz kapaklarında doğumdan beri damarlar görünüyor , geçer diye bekledim ama geçmiyor . Doktora sordum Yapısal dedi ama kafam takıldı .. Bebişinle bu durum olup doktoruna soran var mı

Biz kıymaya daha geçmedik sabah 10 gibi meyve öğlen sebze öğleden sonra yoğurt akşam muhallebi şeklindedir baya iştahlı yarım kase yiyor hepsinden 3 kayısı ya da 1 şeftali yiyor

Kızlar ek gıdaya geçince kaka sorun oldu mu sizde de yavrum 3-4 günde bir yapıyor ama nasıl büyük insan gibi sesli ıkınıyor genelde Ayakta tutuyorum çok zorlanıyor hep böyle mi olacak

Bnm kizim da aynen o durumda cnm kizariklar kabaryor 've zamanla kuruyor doktor atopik dermatit yani egzama dedi babè nin sampuan 've kremini yazdi kullanyrz ama tam olarak gecrmyo hatta kızım sürekli kasindryo kendni
Canım benim oglumda vardı atopik egzama lepra hastanesine gittim 3 gün iğne oldu surup verdi hepsi geçti şükür bebek gibi oldu yeniden bide topikrem diye bi markanın şampuan ve nemlendiricisi önerdi doktor

Canım benim oglumda vardı atopik egzama lepra hastanesine gittim 3 gün iğne oldu surup verdi hepsi geçti şükür bebek gibi oldu yeniden bide topikrem diye bi markanın şampuan ve nemlendiricisi önerdi doktor
Bize hiç iğne falan yapmadilar nerede oturuyorsnz gttgnz hastane özel mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…