2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben de tatil yeri önerileri istiyorum.

Valla versem daha yiyecek. Küçücük tabakla başlamıştık. Şimdi yemek tabağına çıktık. Aşırı hareketli bir bebek. Kilosu da fazla değil. Doktora gidelim bakalım ne diyecek. Kaka kıvamı büyük insan kakası gibi.

kızım 5.5 aylık şuan. geçtiğimiz hafta 4 günlüğüne Antalya'daydık...otelde zor oluyor bebekle ... otellerde mutlaka su ısıtıcı bulunuyor biberon maması yapmak için isteyebilirsiniz. ayrıca biberona kaynar su koyup çalkalayarak dezenfekte edebilirsiniz. ben yanımda termosla dolaştım hep... kavanoz mamalarından da bulundurdum... otelde çıkan çorbalardan vermeye çalıştım..uzun yolculuklarda her iki saatte bir durup mola vermek gerek, çünkü uzun süre durmuyor bebekler... zırt pırt mola verince de yol bitmek bilmiyor :)

Teşekkür ederim :) kavanoz mamalardan hiç kullanmıyorum da ben. Ondan dolayı küçük tüp götürüp sebzesini yapmayı düşünüyorum ama daha kolay bir yol paylaşan olursa sevinirim tabiki. Otel mutfağını kullan dediler ama kullanamam öyle. Çekinirim ben. Kendi yapmadığım şeyi de vermem. Tuz yasak bir de. Bilemiyorum nasıl olacak...

Ben de tatil yeri önerileri istiyorum.
bende tatil istiyorum. anca ağustosta gidebiliriz. çok sıcak olur diye korkuyorum. sıcak nasıl başaçıkacaz beni o korkutuyor tatil mevzusunda
ben philips avent wasabi aldım. süper birşey. tabi bunu basit bi tencere ve süzgeçle yapıp blendırdan geçirince aynıı iş oluyor ama benim gibi tembel olup şipşak çözüm arayanlar için birebir. henüz çok aktif kullanmadım . 3 günümüz var 6ayın bitmesine sonrasında canına akuucam aletin tavsiye ederim..

Sebzeyi rendeliyormusun neler koyuyor sun içine cnm

Sebzeyi rendeliyormusun neler koyuyor sun içine cnm
Aslında önce 3 çeşit sebzeyle başlamıştım ama baktım yiyor, şimdi içine brokoli, havuç, patates, kabak, patlıcan, sarı mercimek (daha ince, kabuksuz ve daha lezzetli olduğu için sarı), pirinç, bulgur koyuyorum. Hatta bazen biraz da soğan... Sebzeleri rendelemiyorum canım. Küp küp doğruyorum. Düdüklüde 20 dk haşlıyorum. Sonra biraz suyundan da alarak alıyorum tabağa sebzeleri, çatalla iyice eziyorum. Yumurta çırpar gibi bastırarak yapınca mis gibi oluyor. Üzerine de bol zeytinyağı koyuyorum ılıyınca. Çok seviyor. Damak tadı oluşsun diye ayrı ayrı verin diye duymuştum ama şimdilik vitaminini alsın da ben sonra dişleri çıkınca oluştururum onun damak tadını :)

Kizlar doktor Adet olayim die bana tarlusal yazdi recetede emzzirirken kullanlmaz yazyo sizce napmaliyim kullanaym mi

Kızlar Bebekleriniz oturuyor mu bizimkinin kafa hep ayaklarına yapışıyor iki büklüm sırt düzgün durmuyor
bzmki de öyle

Kizlar doktor Adet olayim die bana tarlusal yazdi recetede emzzirirken kullanlmaz yazyo sizce napmaliyim kullanaym mi
cnm neden adet olmak istiosun ki. Emzirirken bi yıla kadar olmasa da sorun yok diye biliyorum. Bn de olmadım daha hiç

Patlıcan önerilmiyor diye biliyorum

Enginar en önemlisi ben enginar veriyorum. Enginar kabak havuç patates ıspanak taze fasulye bezelye maydanoz.. İrmik.. İster hepsini karıştırın ister bi kaç çelit

Kızlar kızım 5 buçuk aylık oldu. 15 gündür ek gida veriyorum. Şuanda sabahları 1/4 yumurta sarisi 1 çay kaşığı labne 1 çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi 1 bebek bisküvi ihlamurla yapıp veriyorum. Öğle meyve ikindi incir dut irmik vb. İle yaptığım muhallebi akşam küçük 1 kase yoğurt keçi sütüyle kendim yapıyorum. Muhallebi yerine gün aşırı sebze çorbası veriyorum içine 1 cimdik kıyma atıyorum. Sizce nasıl abartılı mi normalmi

kızlar oyuncak neler kullanıyorsunuz. diş kaşıyıcımız oyun halımız başka oyuncaklarımız var ama var başka neler alabilirim fikri olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…