2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar kızım 5 buçuk aylık oldu. 15 gündür ek gida veriyorum. Şuanda sabahları 1/4 yumurta sarisi 1 çay kaşığı labne 1 çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi 1 bebek bisküvi ihlamurla yapıp veriyorum. Öğle meyve ikindi incir dut irmik vb. İle yaptığım muhallebi akşam küçük 1 kase yoğurt keçi sütüyle kendim yapıyorum. Muhallebi yerine gün aşırı sebze çorbası veriyorum içine 1 cimdik kıyma atıyorum. Sizce nasıl abartılı mi normalmi
Kıyma için erken 8. Aydan sonra öneriliyor. Labne yerine lor kullanilabilir

Bn manisadaym cnm tip fakültesine gttgm halde oyle brsey hiç yapmadlar krem şampuan onerip gönderdiler kızım çok kötü oldu kasinmaktan uyuyamiyor yavrum:KK43:
Bize doktorumuz pembe corsatın önerdi ise yaradı gerçi 3 gün kullandım yalnızca çünkü kremle ilgili çok yorum var internette güvenemedim ama kasintilara da dayanamadim kullandım kortizonsuz krem bu arada doktorunuza sorun isterseniz bir deneyin

Bize doktorumuz pembe corsatın önerdi ise yaradı gerçi 3 gün kullandım yalnızca çünkü kremle ilgili çok yorum var internette güvenemedim ama kasintilara da dayanamadim kullandım kortizonsuz krem bu arada doktorunuza sorun isterseniz bir deneyin
Yarın ozele goturcem kızımı mahvoldu ya dün gece kasinmaktan durmadan ağladı hep

Biz de kullaniyoruz bu kremi. Hem de neredeyse hergun suruyorum kizimin yuzune. Hic olumsuz yorum duymamistim bunla ilgili:/

Bn manisadaym cnm tip fakültesine gttgm halde oyle brsey hiç yapmadlar krem şampuan onerip gönderdiler kızım çok kötü oldu kasinmaktan uyuyamiyor yavrum:KK43:
Canım benim çocuğun yüzü vücudu tanınmaz haldeydi görsen anlardın iğne ve surup verdi ataraks yarım ölçek günde kasintisi hemen kesildi 2 günde iyileşti tüm yaralar çok şükür alerji testi falan yapılmıştı ama bişey çıkmadı ins sende acilen şifa bulursun çünkü çok zor biliuorum sabaha kadar ağlıyor bebeler:KK61:

Canım benim çocuğun yüzü vücudu tanınmaz haldeydi görsen anlardın iğne ve surup verdi ataraks yarım ölçek günde kasintisi hemen kesildi 2 günde iyileşti tüm yaralar çok şükür alerji testi falan yapılmıştı ama bişey çıkmadı ins sende acilen şifa bulursun çünkü çok zor biliuorum sabaha kadar ağlıyor bebeler:KK61:
Bugün ozele gttm cnm surup ve krem verdi iğne falan vermedi alerji testi için de küçük daha dedi insallah düzelir kısa zamanda yoksa kafayı siyircam:KK35:

Kızlar , kuzumun göz kapaklarında doğumdan beri damarlar görünüyor , geçer diye bekledim ama geçmiyor . Doktora sordum Yapısal dedi ama kafam takıldı .. Bebişinle bu durum olup doktoruna soran var mı
gecıyo canım o bebek buyudukce benım oglanın anlında ve goz kapaklarında vardı suan hıc bıse yok

X