her degısık yıycek verdıgınde kaka duzenı degısır canım ben heronun elmalı muzlu puresını verıyorum yemek felan yedırdıgım zaman o bagırsaklarını çalıstırıyoKızlar ek gıdaya geçince kaka sorun oldu mu sizde de yavrum 3-4 günde bir yapıyor ama nasıl büyük insan gibi sesli ıkınıyor genelde Ayakta tutuyorum çok zorlanıyor hep böyle mi olacak
Isim canim bende tatile girdim evdeyim sipayla uğraşıyorumaslm canım ben cok ıyıyım cok sukur sen nasılsın
oh ne guzel mınıgınle zaman gecırceksın bızde bugun denız mevsımını accaz ne tepkı vercek cok merak edıyorumIsim canim bende tatile girdim evdeyim sipayla uğraşıyorum
bu çocuklar alem ya bizim sipada hep oturmak hep dikilmek istiyorof kızlar ben bu cadalozla ne yapcam ya gulme krızıne gırdım demın guya emeklemeye calısıyo ılerı gıtmeyı bılmıyo gerı gerı gıdıyo yada yerdeyken bı yere gıtcekse döne döne gıdıyo cok komık bu ya dogdugundan berı hıc koydugum yerde bulamıom cocugu kafası yerde popo havada yılan gıbı gıdıyo kayın pederım şahmeran koydu adını
Ay ne güzel bende hafta sonu düşünüyorum denize götürmeyioh ne guzel mınıgınle zaman gecırceksın bızde bugun denız mevsımını accaz ne tepkı vercek cok merak edıyorum
benım zıllı daha oturamıyo oturtuyorum yan yatıyoAy
bu çocuklar alem ya bizim sipada hep oturmak hep dikilmek istiyor
suya sokarken once ayaklarından basla canım urkmesın sudan soguk olcagı ıcın ayakları alısınca yavas yavas sokmak lazımmıs bugun bakım yazarım tepkısınıAy ne güzel bende hafta sonu düşünüyorum denize götürmeyi
Sağol canım geçer inşallahgecıyo canım o bebek buyudukce benım oglanın anlında ve goz kapaklarında vardı suan hıc bıse yok
Var mı bir gelisme canım bebiste sıcakla birlikte iyice arttı bizim kızarıklıklar ne zaman geçecek bu illet şey ilk 5 ay gaz sancısı şimdi bu cildiracagimBugün ozele gttm cnm surup ve krem verdi iğne falan vermedi alerji testi için de küçük daha dedi insallah düzelir kısa zamanda yoksa kafayı siyircam
Ca nm bzmde baya artti kizatikliklar surupla birlikte kasintisi gecti kasimiyor kendni cok sukur ama terledkce cok kzaryoVar mı bir gelisme canım bebiste sıcakla birlikte iyice arttı bizim kızarıklıklar ne zaman geçecek bu illet şey ilk 5 ay gaz sancısı şimdi bu cildiracagim((
Bizde de sıcakla çok arttı dediğim kremi sürünce geçiyor ama yine çıkıyor cildiracagim nezaman tamamen geçer acebaCa nm bzmde baya artti kizatikliklar surupla birlikte kasintisi gecti kasimiyor kendni cok sukur ama terledkce cok kzaryo
Cnm iki haftadir yurutece koyuyorum kizimi penguenler gibi ziplaya ziplaya gidiyo kizim bu arada bnmki 8 aralik dogumluSelam anneler bir konuda danismak istiyorum yurutece koyan varmi ne kadarlikken koydunuz bende ocak annesiyim danismak istedim size
Bende almak istiyordum doktorumuz müsaade etmediCnm iki haftadir yurutece koyuyorum kizimi penguenler gibi ziplaya ziplaya gidiyo kizim bu arada bnmki 8 aralik dogumlu
Sagol canim benim oglum var 11 ocak doğumlu denemek amavli ilk defa koydum iki dakka gecmeden cirlsnaya basladiCnm iki haftadir yurutece koyuyorum kizimi penguenler gibi ziplaya ziplaya gidiyo kizim bu arada bnmki 8 aralik dogumlu
Doktora bakma bnce Sen cnm bu donemde adim atmaya birseylere ulasmaya cok meraklilar bnm kzm cok guzel yurumeye calsyo hatta ne clsmasi yuruyo bile masallah:) gel gel dyrz geliyo yuruteci cok sewdi suan cok mutlu kzm:)Bende almak istiyordum doktorumuz müsaade etmedi