chicco gym diye birşey vardı favorisi o bu aralar. ayağıyla vura vura coşuyor.bide müzikli zaten. ayrıca k s kids in kübünede bayılıyor.kızlar oyuncak neler kullanıyorsunuz. diş kaşıyıcımız oyun halımız başka oyuncaklarımız var ama var başka neler alabilirim fikri olan var mı
isilik olmasınn cnm fazla sıcakta kaldıysa ya da çok kalın giydirdiysen oluyor..Canım çok sıkkın kızımın her yeri kırmızı kırmızı alerji oldu ve alerji neye tespit edemiyorum anne sütü de alıyor çünkü ne yese yazıyorum ama yok artık güneş alerjisinden suphelenmeye başladım cildiracagim küçük meleğim benim kabariyor her yeri((((sizlerde var mı böyle şeyler zamanla geçer mi artmasından korkuyorum (
Ben kullandim emzirirken zateñ 5 mg -12 tablet alicaksin hatirladigim kadariylaKizlar doktor Adet olayim die bana tarlusal yazdi recetede emzzirirken kullanlmaz yazyo sizce napmaliyim kullanaym mi
Aynen oyle cnm spiral taktrmak icin adet olmak istiyorum zaten Sen dort tanede hemen adet oldunmuBen kullandim emzirirken zateñ 5 mg -12 tablet alicaksin hatirladigim kadariyla
AMA 12 adet icmedim ,ilk Ay kendilginden 4. Ayda biraz kahverengi lekelenme oldu adet gibi degildi sonraki Ay ilaci Verdi dr , 4 Tane falan mi Ictim hatiirlamiyorum AMA 2 aydir duzenli 26. Olunca geliyor normal seklinde , amann kullanmasan da gelîr baska sorun nun yolks a bekle , Ben spiral taktiririm diyorum onu da takdirmadim daha adetliyken takiliyor mus
İkinci ay oldum tam anlamıylaAynen oyle cnm spiral taktrmak icin adet olmak istiyorum zaten Sen dort tanede hemen adet oldunmu
Bnm kizim da aynen o durumda cnm kizariklar kabaryor 've zamanla kuruyor doktor atopik dermatit yani egzama dedi babè nin sampuan 've kremini yazdi kullanyrz ama tam olarak gecrmyo hatta kızım sürekli kasindryo kendniCanım çok sıkkın kızımın her yeri kırmızı kırmızı alerji oldu ve alerji neye tespit edemiyorum anne sütü de alıyor çünkü ne yese yazıyorum ama yok artık güneş alerjisinden suphelenmeye başladım cildiracagim küçük meleğim benim kabariyor her yeri((((sizlerde var mı böyle şeyler zamanla geçer mi artmasından korkuyorum (
Hmm anladım cnm bn de kullanaym bariİkinci ay oldum tam anlamıyla
spiral için adete gerek yok. bhcg baktırman ve kondom ile birlikte olman yeterliAynen oyle cnm spiral taktrmak icin adet olmak istiyorum zaten Sen dort tanede hemen adet oldunmu
Cnm Bhcg baktrdm negatif ve kondoma vs.guvenemiyorum hepatit b tedavisine baslayacagm o yuzden güvenilir bi yöntem olarak spiral taktrmam lazım cnku ilk gebeligimde ağzım yandı zaten tedavi oluyordum ve korunmaya rağmen gebe kalmstm sonuç olarak da bebegmi kaybettim kürtaj oldum zor zamanlar gecrdm aynı durumu tekrardan yaşamak istemyrmspiral için adete gerek yok. bhcg baktırman ve kondom ile birlikte olman yeterli
geçmiş olsun canım hayırlısı olsunCnm Bhcg baktrdm negatif ve kondoma vs.guvenemiyorum hepatit b tedavisine baslayacagm o yuzden güvenilir bi yöntem olarak spiral taktrmam lazım cnku ilk gebeligimde ağzım yandı zaten tedavi oluyordum ve korunmaya rağmen gebe kalmstm sonuç olarak da bebegmi kaybettim kürtaj oldum zor zamanlar gecrdm aynı durumu tekrardan yaşamak istemyrm
Sagol canimgeçmiş olsun canım hayırlısı olsun
Sagıp bosalt cnm yoksa daha kotu olurKizlar iki gundur kizimi sütten kestim ama gogsum çok kötü şişti çok ağrıyor napmaliyim sizce öneriniz varmı
Sagamyrm ki cnm ya çok kötü şişmiş ağrıyor başka bir yolu yokmu ki bununSagıp bosalt cnm yoksa daha kotu olur
sicak kompres yapip sagmayi dene baska yolu yok ya da emziriceksin bebegini ama o da ilac tedavisine basladiysan olmaz biranevvel sag daha kotu olurKizlar iki gundur kizimi sütten kestim ama gogsum çok kötü şişti çok ağrıyor napmaliyim sizce öneriniz varmı
Demin biraz sagabildim rahatladım gibisicak kompres yapip sagmayi dene baska yolu yok ya da emziriceksin bebegini ama o da ilac tedavisine basladiysan olmaz biranevvel sag daha kotu olur
Cnm bag yapragi varsa sicak suya koy dayanabilecegin sicaklikta gogsune koy ustunede de strech film koy. Damarlar yumusar oyle hatta kendi akmaya baslar gigsunSagamyrm ki cnm ya çok kötü şişmiş ağrıyor başka bir yolu yokmu ki bunun
Bağ yaprağı derken üzüm bağı mi cnmCnm bag yapragi varsa sicak suya koy dayanabilecegin sicaklikta gogsune koy ustunede de strech film koy. Damarlar yumusar oyle hatta kendi akmaya baslar gigsun