2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizimin 6 ayini doldurmasina 1 hafta kaldi. Ben emzirme yastiginin ortasina koyup oturttum bugun baya ise yaradi. Yanlardan ve arkadan destek sagladi. Tavsiye ederim.

kızlar oyuncak neler kullanıyorsunuz. diş kaşıyıcımız oyun halımız başka oyuncaklarımız var ama var başka neler alabilirim fikri olan var mı
chicco gym diye birşey vardı favorisi o bu aralar. ayağıyla vura vura coşuyor.bide müzikli zaten. ayrıca k s kids in kübünede bayılıyor.

Canım çok sıkkın kızımın her yeri kırmızı kırmızı alerji oldu ve alerji neye tespit edemiyorum anne sütü de alıyor çünkü ne yese yazıyorum ama yok artık güneş alerjisinden suphelenmeye başladım cildiracagim küçük meleğim benim kabariyor her yeri :KK43:((((sizlerde var mı böyle şeyler zamanla geçer mi artmasından korkuyorum :KK43:(

Canım çok sıkkın kızımın her yeri kırmızı kırmızı alerji oldu ve alerji neye tespit edemiyorum anne sütü de alıyor çünkü ne yese yazıyorum ama yok artık güneş alerjisinden suphelenmeye başladım cildiracagim küçük meleğim benim kabariyor her yeri :KK43:((((sizlerde var mı böyle şeyler zamanla geçer mi artmasından korkuyorum :KK43:(
isilik olmasınn cnm fazla sıcakta kaldıysa ya da çok kalın giydirdiysen oluyor..

Kizlar doktor Adet olayim die bana tarlusal yazdi recetede emzzirirken kullanlmaz yazyo sizce napmaliyim kullanaym mi
Ben kullandim emzirirken zateñ 5 mg -12 tablet alicaksin hatirladigim kadariyla
AMA 12 adet icmedim ,ilk Ay kendilginden 4. Ayda biraz kahverengi lekelenme oldu adet gibi degildi sonraki Ay ilaci Verdi dr , 4 Tane falan mi Ictim hatiirlamiyorum AMA 2 aydir duzenli 26. Olunca geliyor normal seklinde , amann kullanmasan da gelîr baska sorun nun yolks a bekle , Ben spiral taktiririm diyorum onu da takdirmadim daha adetliyken takiliyor mus

Ben kullandim emzirirken zateñ 5 mg -12 tablet alicaksin hatirladigim kadariyla
AMA 12 adet icmedim ,ilk Ay kendilginden 4. Ayda biraz kahverengi lekelenme oldu adet gibi degildi sonraki Ay ilaci Verdi dr , 4 Tane falan mi Ictim hatiirlamiyorum AMA 2 aydir duzenli 26. Olunca geliyor normal seklinde , amann kullanmasan da gelîr baska sorun nun yolks a bekle , Ben spiral taktiririm diyorum onu da takdirmadim daha adetliyken takiliyor mus
Aynen oyle cnm spiral taktrmak icin adet olmak istiyorum zaten Sen dort tanede hemen adet oldunmu

Bnm kizim da aynen o durumda cnm kizariklar kabaryor 've zamanla kuruyor doktor atopik dermatit yani egzama dedi babè nin sampuan 've kremini yazdi kullanyrz ama tam olarak gecrmyo hatta kızım sürekli kasindryo kendni

spiral için adete gerek yok. bhcg baktırman ve kondom ile birlikte olman yeterli
Cnm Bhcg baktrdm negatif ve kondoma vs.guvenemiyorum hepatit b tedavisine baslayacagm o yuzden güvenilir bi yöntem olarak spiral taktrmam lazım cnku ilk gebeligimde ağzım yandı zaten tedavi oluyordum ve korunmaya rağmen gebe kalmstm sonuç olarak da bebegmi kaybettim kürtaj oldum zor zamanlar gecrdm aynı durumu tekrardan yaşamak istemyrm

Cnm Bhcg baktrdm negatif ve kondoma vs.guvenemiyorum hepatit b tedavisine baslayacagm o yuzden güvenilir bi yöntem olarak spiral taktrmam lazım cnku ilk gebeligimde ağzım yandı zaten tedavi oluyordum ve korunmaya rağmen gebe kalmstm sonuç olarak da bebegmi kaybettim kürtaj oldum zor zamanlar gecrdm aynı durumu tekrardan yaşamak istemyrm
geçmiş olsun canım hayırlısı olsun

Kizlar iki gundur kizimi sütten kestim ama gogsum çok kötü şişti çok ağrıyor napmaliyim sizce öneriniz varmı

Kizlar iki gundur kizimi sütten kestim ama gogsum çok kötü şişti çok ağrıyor napmaliyim sizce öneriniz varmı
sicak kompres yapip sagmayi dene baska yolu yok ya da emziriceksin bebegini ama o da ilac tedavisine basladiysan olmaz biranevvel sag daha kotu olur

X