2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ya ben eczaneye sordum bana kongest diye bir hap verdi ama içmedim. İçime sinmedi. Maske aldım da inşaallah çabuk geçer kuzumu kucağıma alamıyorum

Gecmis olsun oncelikle. Bizde de mukuslu kaka, kafasinin arkasinda gecmeyen kiAriklik ve biraz gaz sikayetimizle inek sutu alerji teshisi konuldu. Diyet yaptiniz mi? Sonuc aldiniz mi?

İyi akşamlar kızlar benim küçük erkeğim diş çıkartıyor memede gündüzleri emmiyor memeyi tuttuğum zaman avazı çıktığı kadar ağlıyor sutum kesilecek az kaldı bilmiyorum hep stres tam stres olduk

kızlar benim bebiş dönemiyor hiç çabalamıyor bile.sizlerde durum nedir 6 aylık olduk :)

Bizde bir hafta sonra 6 aylık olacağız bizde de durum aynı dönmek için hiç uğraşmıyo maalesef. Tanıdıklarımın bebekleri coktan dönmeye başladılar. Sanırım her bebeğin öğrenme zamanı farklı acelemiz yok bakalım

aynen 5 aylıkken dönen var.tembel olacak bizimkiler sanırım
Bizim ki totosunu yerden kaldiramiyor ki 9 kilo neredeyse yuzustuyken elleriyle dikelmeye calisiyo o kadar biraz yorulup basliyo aglamaya bi hareket edeyim vs yok onceden kanepeden yatarak etrafa bakardi artik oturmak ve kucak istiyor mama sandalyesi alip oturtmayi dusunuyorum

Maşallah kilonuz çok iyi biz 8 bile değiliz herhalde. Hani öyle kilolu bi bebekte değil donemeyecek kadar yatırdığım zaman totosunu kaldırıyor sağ sol dönüyor yüzüstü bıraktığım zaman yirtiniyor. Bizimkide oturma meraklısı o yüzden günlük işlerim kalıyor hep oyalansin diye salıncak aldık artık

Masallah sizede bizimki sadece cirpiniyor kucak icin nasil bi salincak aldiniz

babaannemiz kucaga alıştırdıgı için bizimkide durmuyor. mama sandalyesi denedim lokantada oturdu sevdi de.hemen spariş verdim bende :)

ayy cnm ya bizdede durum aynı.. memeyi ağzına tutturmuyor. biberon bile istemiyor. kaşıkla besliyoruz mecburen

İyi geceler kızlar 6 ayımız bitti 8.200 olmuş kilomuz bugün aşıları olduk ve ek gıdaya geçtik. Geçen hafta alttan bir dişi çıktı maşallah ne ağrı ne ateş oldu bi baktık çıkmış. Neyse ek gıda için ilk üç gün gece yatmadan muhallebi sonra 3 gün meyve püresi 2 defa sonra 3 gün yoğurt sonra sebze sonra tarhana çorbası en son 20 gün sonra falan kıyma koymaya başla dedi. Varmı bana tavsiyeleriniz. Muhallebi için hipp in organiğini dene dedi doktor ama çok curu oldu. Muhallebiye karşı olanlar var internette görüyorum dedi doktorum ama tahıldan başlamak gerek itiraz etme dedi

herkes birşey söylüyor canım bu konuda. ama çoğunlukla meyveyi geç verin önce sebze deniliyor. primanın sitesinde gördüm ben de ilk tahıldan başlanması gerektiğini. aşağıda bir link var, ben orada yazılanları uygulamayı düşünüyorum.
http://www.ayseoner.com.tr/beslenme/6-8-ay-yemek/adim-adim-ek-gidaya-gecis/

bir de hipp in tahıllı ek gıdalarını mı yapacaksın? üzerinde okuduğum kadarıyla anne sütü ya da formül mamayla yapın diyor. ancak bebeğin alerjisi varsa suyla da yapılabilirmiş. sen hangisini yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…