Sağol canım emzirmeye devam ediyorum her fırsatta mememde goguslerim küçük olduğu için çabuk dolup çabuk bosaliyor sanki doymuyor gibi geliyor üzülüyorum bende 1 ay daha sadece anne sütüyle devam edicem 5. Ayda ek gıdaya da basliyacagim mama hiç vermiycem sence doğru bir karar misutunuzun azaldigini hissettiginiz anda bolca emzirin. o uyurken yalanci emzik gibi verin. en azindan alti ay dolu dolu emsin. gogusleriniz akillidir unutmayin. surekli emzirin emmiyorsa sagin. üç gun bunu deneyin sutunuz geri gelir.
Hangi damla canım bende alayım kaçıncı aydasiniz ki ek gıdaya başladınızBu damla ve ilac cok iyi geldi sutum artti cok sukur masallahhhh
Mamadansa ek gidada daha iyiyiz . B
Galactago 20+20 damla ve gaviscon ilacini kullaniyorum sut um artsin diyeHangi damla canım bende alayım kaçıncı aydasiniz ki ek gıdaya başladınız
anne sütü aliyorsa mamaya gerek yok. ek gidada cogunlukla anne sütü verip iki ogunde ek gida olsa daha iyi olur. ben alti ay boyunca hicbirsey vermeyecegim. saglikli bir cocuk istiyorum.oglumdada aynisini yaptim kizimdada. hani diyolar ya cocuk sonra baska sey yemiyor diye sebebi biziz aslinda. ek gidada abur cubur ( kek pasta gibi )verilince cocuk yemek secici oluyor. gecen yil hicbirsey secmeyen oglum cikolatayla tanisti zorla yemek yiyor. kizimi alti ay sadece anne sutuyle besleyecegim. etraf zayif derse kulaklarimi tikayacagim , zararli sey verdiklerinde bisey olmaz demeyip karsi cikacagim. ilk alti ay anne sütü.Sağol canım emzirmeye devam ediyorum her fırsatta mememde goguslerim küçük olduğu için çabuk dolup çabuk bosaliyor sanki doymuyor gibi geliyor üzülüyorum bende 1 ay daha sadece anne sütüyle devam edicem 5. Ayda ek gıdaya da basliyacagim mama hiç vermiycem sence doğru bir karar mi
hakseverin durumu farkli canim. o mecburen ek gida ve mama veriyor.Hangi damla canım bende alayım kaçıncı aydasiniz ki ek gıdaya başladınız
Canim bu arkadas mecbur birakicak emzirmeyi tedavi olmak icin o yuzden ek gidayi arastiriyo . Bol sutu olsada sagsa bi sure daha bebegine anne sutu vermis olurdu boylece . Rabbim sifa versinanne sütü aliyorsa mamaya gerek yok. ek gidada cogunlukla anne sütü verip iki ogunde ek gida olsa daha iyi olur. ben alti ay boyunca hicbirsey vermeyecegim. saglikli bir cocuk istiyorum.oglumdada aynisini yaptim kizimdada. hani diyolar ya cocuk sonra baska sey yemiyor diye sebebi biziz aslinda. ek gidada abur cubur ( kek pasta gibi )verilince cocuk yemek secici oluyor. gecen yil hicbirsey secmeyen oglum cikolatayla tanisti zorla yemek yiyor. kizimi alti ay sadece anne sutuyle besleyecegim. etraf zayif derse kulaklarimi tikayacagim , zararli sey verdiklerinde bisey olmaz demeyip karsi cikacagim. ilk alti ay anne sütü.
Hepatitb hastasiyim tedaviye baslicam ondanNiye süttwn kesicekdin ki
Keske bol sutum olsa canim ya malesef o da yok hastalik stresinden o da yokCanim bu arkadas mecbur birakicak emzirmeyi tedavi olmak icin o yuzden ek gidayi arastiriyo . Bol sutu olsada sagsa bi sure daha bebegine anne sutu vermis olurdu boylece . Rabbim sifa versin
Olsun canim hersey anne sutu de degil sen basinda ol saglikli huzurlu ol sitres yapma senin huzurunda senin mutlulugunda buyusun o da en buyuk nimetlerden elbet karni doyar rabbim siz elinizden geleni yapin riskinizdan suphe duymayin diyo herkesin riskini verir allah kucucuk bebis mi ac kalcak insallah alisir ek gidayida cok sever insallah benimki biboronu oguruyodu muhallwbi tarzini daha iyi yiyo oyle tabakdolusu degil iki corba kasigi kadar yediriyorum gunde iki kezbi sebzeli ogun bi meyveli . Sanki sebzeliyi daha iyi yedi hos ne yediginin farkinda degil bence ustunede emiyo cunku. Cok sukur. Emdiginide kusmuyo ondan sonra iki gundur. Dun disrdaydik butun gun kusmadi eve geldik yikadi ustumu :/ nabalim cani sag olsun mutlu olsun yeter . Saglik herseyin basi hic uzme kendini moralin bozuk olmasin. Sut icinde damlayla ilacabaslaben coksu iciyorum her odada sisem var. Bardaktan su icemiyorum hatta artik tadi baska geliyo. Dikiyorum hep siseyi.Keske bol sutum olsa canim ya malesef o da yok hastalik stresinden o da yok
Evet dikkat etmek gerek. Ben uzun zamandır kızımı yalnız bırakmıyorum. Çok hareketlendiler artık.oglum iki haftdir cok hareketlendi ana kucagindan atiyo kendini birakamiorum. bugun buyuk oglum icin salaona ciktim iki dk icinde atmis kendini kapanmis yere hemn kostum alinca sustu kotu dusmemis sukur.dikkatli olmak gerekiyor artik
Doktorunuz ne diyor? 3ün altındaysa sorun olur sanırım. 3 alt sınır diye biliyorum.Persentilimiz 3 luk dilimde cok dusuk
Sagol canim benim ya Allah buyuktur bakalim bende yavas yavas ek gidaya baslicam galiba biryandan daOlsun canim hersey anne sutu de degil sen basinda ol saglikli huzurlu ol sitres yapma senin huzurunda senin mutlulugunda buyusun o da en buyuk nimetlerden elbet karni doyar rabbim siz elinizden geleni yapin riskinizdan suphe duymayin diyo herkesin riskini verir allah kucucuk bebis mi ac kalcak insallah alisir ek gidayida cok sever insallah benimki biboronu oguruyodu muhallwbi tarzini daha iyi yiyo oyle tabakdolusu degil iki corba kasigi kadar yediriyorum gunde iki kezbi sebzeli ogun bi meyveli . Sanki sebzeliyi daha iyi yedi hos ne yediginin farkinda degil bence ustunede emiyo cunku. Cok sukur. Emdiginide kusmuyo ondan sonra iki gundur. Dun disrdaydik butun gun kusmadi eve geldik yikadi ustumu :/ nabalim cani sag olsun mutlu olsun yeter . Saglik herseyin basi hic uzme kendini moralin bozuk olmasin. Sut icinde damlayla ilacabaslaben coksu iciyorum her odada sisem var. Bardaktan su icemiyorum hatta artik tadi baska geliyo. Dikiyorum hep siseyi.
canim cok gecmis olsun. kronik tasiyici misin. sut konusuna gelince bence devsm sutu ve ek gida ver.arada birde mama takviyesi yap. boylelikle ne yedi ne yemedi keske bunu da verseydim derdine dusmezsin rahat edersin.Hepatitb hastasiyim tedaviye baslicam ondan
canim hepatit b cok kotudur bilirim. babam kronik tasiyici arada bir kan veriyor.cok sukur daha yayilmadi. biz asilandik ailecek. peki siz asilandiniz mi. turkiyede o kadar fazlaymis ki bu durum. binlerle ifade ediyorlar.Hepatitb hastasiyim tedaviye baslicam ondan
Onunkide benim ki gb biboron almiyo sanirim cok zor 45 dk suruyo bi mama yedirmek biborunu hic almiyi bunada sukur nabalim . iki corba kasigi miktarinda ki ogun yediriyorum cumadan beri sebzeliyi daha iyi yediriyorum meyveli yi sevmedi galiba. Emzirmek en guzeli ya en temizi en kolayi en mucizevi olani .hic bi anne rahati icin mama yada ek gidayi secmez bence cunku meme allahin lutfu hazir sicakligi kivami rabbim bize lutfetmis rsmen cunku annelik zaten yorucu butun gun iki ogun mama pesindeyim kan damlasi d vitamini iki kere surubu bunlarida araya serpmeye calisiyorum.unutkanlik var saclarim dokuluyo icime attiklarim la herseyi unutuyorum .tek dusuncem ayse sare altini almayibile unutuyorum oyuzden surekli tekrar ediyorum uyaninca ilaci alt almasi doyurmasi uyutmasi. Cok sukur oyle bi oyaladiki rabbim.ucurumun kenarindaki bi el gb ayse sare tutuyo bizi.canim cok gecmis olsun. kronik tasiyici misin. sut konusuna gelince bence devsm sutu ve ek gida ver.arada birde mama takviyesi yap. boylelikle ne yedi ne yemedi keske bunu da verseydim derdine dusmezsin rahat edersin.
Canım evet anne sütü alıyor bu zamana kadar ağzına şu bile vermedim yavrumun geçen ay sutum çok iyiydi sürekli emzirdim ona rağmen 500 gr aldı. Acaba iyi acıkmadan emzirdigim için mi az aldı. Bu ay da sutum azaldı aslında geceleri uyusak olur yine ama bizim bıdik 20 defa kalkmaya başladı. Uyuyamayinca gogsum dolmuyor hiç. Şu falan bahane sütü uyku yapıyor bence. Kaç gündür içtiği suyu ben bilirim hiç degisiklik yok. Bu ay (4.ay) 3 saatte falan mı emzirsem iyice acikinca. Siz sürekli mi emziriyorsunuz. Bende 6 aya kadar anne sütü taraftariyim ama umutlarım kırıldı. Kendimi kötü hissediyorumanne sütü aliyorsa mamaya gerek yok. ek gidada cogunlukla anne sütü verip iki ogunde ek gida olsa daha iyi olur. ben alti ay boyunca hicbirsey vermeyecegim. saglikli bir cocuk istiyorum.oglumdada aynisini yaptim kizimdada. hani diyolar ya cocuk sonra baska sey yemiyor diye sebebi biziz aslinda. ek gidada abur cubur ( kek pasta gibi )verilince cocuk yemek secici oluyor. gecen yil hicbirsey secmeyen oglum cikolatayla tanisti zorla yemek yiyor. kizimi alti ay sadece anne sutuyle besleyecegim. etraf zayif derse kulaklarimi tikayacagim , zararli sey verdiklerinde bisey olmaz demeyip karsi cikacagim. ilk alti ay anne sütü.
Erkek bebekler kafadan terlermis yatarken bi kat cikar ustunu bakalim oda isisida degisken olmasinKızlar iki gündür bebegimin yastığıni uyandığında sırılsıklam yaşarmis buluyorum kafası terleyen başka var mı aceba biraz araştırdım d vitamini yazan var devit i kullaniyorum ve güneşe çıkıyor aceba normal mi kafasının uykuda terlemesi
2,3 saatte bir emziriyorum onun istemesine gore artik bazen oyun yapiyor emicek gibi olup iki cukcuk yapip basliyor etrafi izlemeye cok uyanik bizim ki kucaga gelmek icin ne sirinlikler yapiyorCanım evet anne sütü alıyor bu zamana kadar ağzına şu bile vermedim yavrumun geçen ay sutum çok iyiydi sürekli emzirdim ona rağmen 500 gr aldı. Acaba iyi acıkmadan emzirdigim için mi az aldı. Bu ay da sutum azaldı aslında geceleri uyusak olur yine ama bizim bıdik 20 defa kalkmaya başladı. Uyuyamayinca gogsum dolmuyor hiç. Şu falan bahane sütü uyku yapıyor bence. Kaç gündür içtiği suyu ben bilirim hiç degisiklik yok. Bu ay (4.ay) 3 saatte falan mı emzirsem iyice acikinca. Siz sürekli mi emziriyorsunuz. Bende 6 aya kadar anne sütü taraftariyim ama umutlarım kırıldı. Kendimi kötü hissediyorum
Canım bebisimiz kız odası kuzeyde pek kalın giymiyor iki gündür başladı bende anlamadım muayeneye gittiğimde doktora soracağım ama aceba bizim gibi olan var mı merak ettimErkek bebekler kafadan terlermis yatarken bi kat cikar ustunu bakalim oda isisida degisken olmasin