Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimkide kafadan cok terliyor emerken ozellikleCanım bebisimiz kız odası kuzeyde pek kalın giymiyor iki gündür başladı bende anlamadım muayeneye gittiğimde doktora soracağım ama aceba bizim gibi olan var mı merak ettim
Ooo çok sevindim sıkıntı olmadan atlatmamıza ayşecim bizde 5 ay bitti oturmaya başladık ama ek gıda henüz değil tabi 6. Ayın bitiminden sonra başlıycaz dedi Dr. Siz nasılsınız bunların dışında boy kilo nasıl ayşe umarım çokk iyidirİyiyiz bizde kizlar bugun 4. Ay asimizi olduk su ana kadar gayet iyi geldik bakalim insallah boyle devam ederiz. Sizler nasilsiniz nasil gidiyor bebisler ne durumda? Bu arada meltemcivil cigim haber et demisti asidan sonra biz gayet iyiyiz canim hatta 2 aylikken hafif ates olmustu ama bugun gayet iyi gecti insallah sizin icinde oyle olur..
3. Aydan sonra bebekler daha az kilo alırlar gereksinimleri artar ama ef ürünün,azalmaz Dr bu konuda bilgi vermeliydi boşa stres olma durum gayet güzelCanım evet anne sütü alıyor bu zamana kadar ağzına şu bile vermedim yavrumun geçen ay sutum çok iyiydi sürekli emzirdim ona rağmen 500 gr aldı. Acaba iyi acıkmadan emzirdigim için mi az aldı. Bu ay da sutum azaldı aslında geceleri uyusak olur yine ama bizim bıdik 20 defa kalkmaya başladı. Uyuyamayinca gogsum dolmuyor hiç. Şu falan bahane sütü uyku yapıyor bence. Kaç gündür içtiği suyu ben bilirim hiç degisiklik yok. Bu ay (4.ay) 3 saatte falan mı emzirsem iyice acikinca. Siz sürekli mi emziriyorsunuz. Bende 6 aya kadar anne sütü taraftariyim ama umutlarım kırıldı. Kendimi kötü hissediyorum
Ayşe maşallah yaa çok tatlı çok güzelKizlaaar size çombulumun komik bi fotosunu koyuyorum biraz gulumseyin
Eki Görüntüle 1821417
Ooo çok sevindim sıkıntı olmadan atlatmamıza ayşecim bizde 5 ay bitti oturmaya başladık ama ek gıda henüz değil tabi 6. Ayın bitiminden sonra başlıycaz dedi Dr. Siz nasılsınız bunların dışında boy kilo nasıl ayşe umarım çokk iyidir
Allah razi olsun canim biraz nazliyiz ama iyiyiz cok sukur ben cok pimpirikliyim bi de gerci doktorlar yuzunden bu bebek cok beyaz astim olmasi muhtemel filan insani iyice pimpiriklendiriyolar boyumu 64cm kilomuz 8 civari tam de gil siz nasilsiniz gelisimi normal miAyşe maşallah yaa çok tatlı çok güzel
Album degil ama d&r da bebek gunlugu var benzerleri baska yerlerde de var zaten 16 haftadan sonra goruntuler oyle minik olmuyo onlara bi bk istersnarkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı
Kızlar iki gündür bebegimin yastığıni uyandığında sırılsıklam yaşarmis buluyorum kafası terleyen başka var mı aceba biraz araştırdım d vitamini yazan var devit i kullaniyorum ve güneşe çıkıyor aceba normal mi kafasının uykuda terlemesi
Kizlaaar size çombulumun komik bi fotosunu koyuyorum biraz gulumseyin
Eki Görüntüle 1821417
İyiyiz bizde kizlar bugun 4. Ay asimizi olduk su ana kadar gayet iyi geldik bakalim insallah boyle devam ederiz. Sizler nasilsiniz nasil gidiyor bebisler ne durumda? Bu arada meltemcivil cigim haber et demisti asidan sonra biz gayet iyiyiz canim hatta 2 aylikken hafif ates olmustu ama bugun gayet iyi gecti insallah sizin icinde oyle olur..
Ben dün 2.dozunu da yaptırdım canım. İnşallah bebeğin hastalanmaz. Kaç haftalık oldu bebeğin? Zamanının geçtiğini kim söyledi? 6 ay dolmadan 2 doz da yapılmış olmalı. 2 doz arası minimum 4 hafta olmalı.
Meltem nerelerdesin? Özledik seni. Bade nasıl?
Bize 3.ay kontrolunde 3 saatte bir emzir demisti dr. 4. Ay kontrolunde ise artik 4 saatte bir emzir dedi. Ama ben uyamiyorum ona. Cunku uykusu geldiginde emerek uyuyor arada uyanirsa yine memeyle tekrar daliyor vs derken duzen olmuyor. Belki bizimki de bu yuzden az kilo aliyordur. 600 gr filan aldi.Canım evet anne sütü alıyor bu zamana kadar ağzına şu bile vermedim yavrumun geçen ay sutum çok iyiydi sürekli emzirdim ona rağmen 500 gr aldı. Acaba iyi acıkmadan emzirdigim için mi az aldı. Bu ay da sutum azaldı aslında geceleri uyusak olur yine ama bizim bıdik 20 defa kalkmaya başladı. Uyuyamayinca gogsum dolmuyor hiç. Şu falan bahane sütü uyku yapıyor bence. Kaç gündür içtiği suyu ben bilirim hiç degisiklik yok. Bu ay (4.ay) 3 saatte falan mı emzirsem iyice acikinca. Siz sürekli mi emziriyorsunuz. Bende 6 aya kadar anne sütü taraftariyim ama umutlarım kırıldı. Kendimi kötü hissediyorum
kııııızz nbr alıştınmı kakalara 4. ay asısı nıe bu kadar geçki yada senle aramızda ne kadar vardı benım zilli ayın 2 sınde 5 aylık olcakİyilik saglık canm, artık daha sık gelicem foruma :)
Badenin düzeni iyi güzel gidiyodu ama dün 4.ay aşilari brz kötü geçti canm, aksamina hastaneye gttk susmadan ağlayınca, bişi yok dedi dr donduk eve :)
Bugun tekrar düenine dondu,
Sen nasilsin bebiş napiyo?
Masallah subannallahkokoşum nasıl olmuş kızlar
canim benim ALLAH sizi birbirinize bagislasin.Onunkide benim ki gb biboron almiyo sanirim cok zor 45 dk suruyo bi mama yedirmek biborunu hic almiyi bunada sukur nabalim . iki corba kasigi miktarinda ki ogun yediriyorum cumadan beri sebzeliyi daha iyi yediriyorum meyveli yi sevmedi galiba. Emzirmek en guzeli ya en temizi en kolayi en mucizevi olani .hic bi anne rahati icin mama yada ek gidayi secmez bence cunku meme allahin lutfu hazir sicakligi kivami rabbim bize lutfetmis rsmen cunku annelik zaten yorucu butun gun iki ogun mama pesindeyim kan damlasi d vitamini iki kere surubu bunlarida araya serpmeye calisiyorum.unutkanlik var saclarim dokuluyo icime attiklarim la herseyi unutuyorum .tek dusuncem ayse sare altini almayibile unutuyorum oyuzden surekli tekrar ediyorum uyaninca ilaci alt almasi doyurmasi uyutmasi. Cok sukur oyle bi oyaladiki rabbim.ucurumun kenarindaki bi el gb ayse sare tutuyo bizi.
canim oncelikle rahat ol bu gunler fececek. ve hersey yoluna girecek. uykusuzluk zor is bilirim.heleki anlam veremiyorsaniz.sorum su bir derdi olmasin. kulaklari falan. çünkü gece cok kalkarsa cocuk ya bi derdi vardi ya mide gazı vardir ya da acikmistir. aç olmadigina eminim. çünkü sütünü sen az saniyorsundur ama o iyi çeker.zaten sütun yoksa saatlerce memede olurdu.aglama krizleri olurdu. uyku konusuna gelince sütünü sag biraz evdekilere ver bikac saat uyu dinlen.Canım evet anne sütü alıyor bu zamana kadar ağzına şu bile vermedim yavrumun geçen ay sutum çok iyiydi sürekli emzirdim ona rağmen 500 gr aldı. Acaba iyi acıkmadan emzirdigim için mi az aldı. Bu ay da sutum azaldı aslında geceleri uyusak olur yine ama bizim bıdik 20 defa kalkmaya başladı. Uyuyamayinca gogsum dolmuyor hiç. Şu falan bahane sütü uyku yapıyor bence. Kaç gündür içtiği suyu ben bilirim hiç degisiklik yok. Bu ay (4.ay) 3 saatte falan mı emzirsem iyice acikinca. Siz sürekli mi emziriyorsunuz. Bende 6 aya kadar anne sütü taraftariyim ama umutlarım kırıldı. Kendimi kötü hissediyorum
Asilandi butun ailem kizim da dogar dogmaz asilandi gercekten cok kotu bir hastalik Allah kimseye gostermesincanim hepatit b cok kotudur bilirim. babam kronik tasiyici arada bir kan veriyor.cok sukur daha yayilmadi. biz asilandik ailecek. peki siz asilandiniz mi. turkiyede o kadar fazlaymis ki bu durum. binlerle ifade ediyorlar.
Büyük bir ihtimalle o yüzden almıyor kilo bebislerimiz çünkü bizlerde bile az az sık ye kilo almazsin diyoruzya bizde sık verdiğimiz için az emiyor tam açılmıyor çünkü o yüzden kilo az alıyor artık öyle düşünüyorum canım. Bu ay 3 saatte bir emzircem saninkinin kilosu kaç kiBize 3.ay kontrolunde 3 saatte bir emzir demisti dr. 4. Ay kontrolunde ise artik 4 saatte bir emzir dedi. Ama ben uyamiyorum ona. Cunku uykusu geldiginde emerek uyuyor arada uyanirsa yine memeyle tekrar daliyor vs derken duzen olmuyor. Belki bizimki de bu yuzden az kilo aliyordur. 600 gr filan aldi.
Gelmis gecmis olsun canim cabuk toplamaniza sevindim bazi bebekler olduklari hafta boyu huysuz olabiliyormus. Badenin uykusu yemesi buyumesi nasil?Hic 2.aydaki gibi rahat olmadi aysem ya
Aksam 4:30 gibi apar topar hastaneye gttik, bacaklari kızardı ayaklari da şiş gibi gelince telaşlandim, hiç durmaksıZn ağladi bi yarım saat
Arabaya bndik bi sustu, ama hiç keyfi gelmedi dün, atesi de 37,4 falan oldu ama surup vermedm, dün geceyi atlattik şükür bugun iyiydi
Masallah kokosuna cok tatli Rabbim size bagislasin guzel kaderler yazsinkokoşum nasıl olmuş kızlar