2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar kizim son gunlerde gunduz boyunca hic ama hic uyumuyor neden acaba sizinkiler ne durumda??

Sanırım büyüdükleri için uyku ihtiyaçları azalıyor.. Bu normal boylelikle gece uykuları uzamış oluyor. Biz hala günde 3 kere gündüz uykusu uyuyoruz o yüzden midir nedir gece çok sık kalkıyor..

Maşallah bi formülü varsa söyle. Biz geceleri büyük beşikte yattığımız dan bu yana sürekli kalkıyoruz yattığı yeri mi yadirgiyo bilemedim
Oladabilir aslinda bebekler her degisikligine cabuk alisamazlar
Valla bnm bi formulum yok cocuk gunduz pek uyumadigi icin geceleri ful uyuyor kafam rahat bu aralar uykusuzluktan evrim geciriyordum artik:)

Kızlar selam pazartesi 5 aylık oluyoruz kilomuz 8 boyumuz 68 oldu gündüz biberon akşam meme ile sadece anne sütü ile gidiyoruz. Gündüz 9 gibi kalkıp 3-4 defa en fazla 45 dk uyuyor. Gece 11 gibi uyuyor 3 te 6 da 8 de kalkıyor genelde ama hala tam uykuya yatma saatimiz yok ve pazartesi işe başlıyorum işten gelme durumuna göre bi saat belirlerim diye düşünüyorum 7 de gelsem işten 9 da uyutamam doyamam ki oğluma bizde durumlar bu öptüm sizi.

Canım.motilium u nasıl kullanmanız söyledi. Banada söylediler ilacı ama cesaret edip kullanamadım

Motiluum u nsil kullanıyorsun kaç kere

Ben iyiyim canım. 4.ay aşısından sonra kızım ateşlendi. 2 gün ateş ile uğraştık. Onun dışında iyiyiz.
Biraz uyumamak için inat ediyor, o kadar.

Ben iyiyim canım. 4.ay aşısından sonra kızım ateşlendi. 2 gün ateş ile uğraştık. Onun dışında iyiyiz.
Biraz uyumamak için inat e diyor, o kadar.
2 4 6 1.5yas aşıları
Indan dab 5 li karma küçük uçlu iğne olduğu için tam kasa gelmiyor bebislere ateş yapıyor. Kızımda 2. ayı arkadaşım yaptı feci ateslendik 4. Ayı iğne değiştirerek ben yaptım.şükür bişiy olmadı

Canım sen hemşire misin? Ne güzel bilip kendin yapıyorsun. Sağlık ocağındaki hemşire 2.ay ateş olduysa yine olur demişti. Ben 2.ay verem aşısının ateş yaptığını düşünüp 4.ay ateş olmayacağını sanıyordum.

Canım.motilium u nasıl kullanmanız söyledi. Banada söylediler ilacı ama cesaret edip kullanamadım

Gunde 3 yaziyo iki iciyprumanca unutuyorumbisuru sey var takip edilcek. Bence damla iyi geldi bana sabah aksam 20 ser damla iciyorum cpk sukur bide kizim ek gidadan sinra midir nedir midesi buyudu herelde gece saat basi kalkiyo bu hafta emmedende uyumuyo yetiyo sukur yoksa bu emmeye sutum dayanmazdi sabah basim donuyo somurulmekten :) insallah iyi gelir kusmamizda biter

inşallah

Motiluum u nsil kullanıyorsun kaç kere

Ben günde 3 defa 2 şer tablet olarak alıyorum.Tavsiye üzerine kullandım gercektende farketti elhamdülillah mamayıda azalttık..Bebegimde bir ara kusma vardi motiliumu ondada kullandırmısti doktorumuz yani bi yan etkisini görmedim.Sabah ilk defa 2 gogsümde dolu uyandim minnoşta şaşırdı sanırım nasıl emse bilemedi

Arkadaşlar ek gıdaya baslayan varmi Ben yogurt ve elma havuç suyu olarak basladim ilk cocugumdada erken basladım sonrâ cok zorluk cekiliyor ek gıda ile tanışmada.Gaz problemi hala gecmedi emdigimizde gaz cikartiyoruz sizlerin gaz problemi gectimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…