2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ooo çok sevindim sıkıntı olmadan atlatmamıza ayşecim bizde 5 ay bitti oturmaya başladık ama ek gıda henüz değil tabi 6. Ayın bitiminden sonra başlıycaz dedi Dr. Siz nasılsınız bunların dışında boy kilo nasıl ayşe umarım çokk iyidir

3. Aydan sonra bebekler daha az kilo alırlar gereksinimleri artar ama ef ürünün,azalmaz Dr bu konuda bilgi vermeliydi boşa stres olma durum gayet güzel

Ayşe maşallah yaa çok tatlı çok güzel
Allah razi olsun canim biraz nazliyiz ama iyiyiz cok sukur ben cok pimpirikliyim bi de gerci doktorlar yuzunden bu bebek cok beyaz astim olmasi muhtemel filan insani iyice pimpiriklendiriyolar boyumu 64cm kilomuz 8 civari tam de gil siz nasilsiniz gelisimi normal mi

arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı

arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı
Album degil ama d&r da bebek gunlugu var benzerleri baska yerlerde de var zaten 16 haftadan sonra goruntuler oyle minik olmuyo onlara bi bk istersn

Benim kizimda hep kafadan terliyo bide biz mecbur reflu yatagi kullaniyoruz bide gozunu sapkayla kapatip uyumaya alisti gozu acikken aralarda uyaninca dalamiyo o yuzden gece uykusunda mecbur sapka yakip gozlerine cekiyorum yani iyice sicaklar basinca ya iyice tetlicek yada uyumucaz sanirim :& yada alisicak mecburen gunduz takmiyorum uzun zamandir ama sekerleme yapiyo uyanip vida dalmiyo gozu acikken

Kizlaaar size çombulumun komik bi fotosunu koyuyorum biraz gulumseyin
Eki Görüntüle 1821417

Masallah subannallah rabbim omrunu bereketli kilsin saglikla buyusun bol istahli cok uykulu huzurlu bebis olsun

Hic 2.aydaki gibi rahat olmadi aysem ya
Aksam 4:30 gibi apar topar hastaneye gttik, bacaklari kızardı ayaklari da şiş gibi gelince telaşlandim, hiç durmaksıZn ağladi bi yarım saat
Arabaya bndik bi sustu, ama hiç keyfi gelmedi dün, atesi de 37,4 falan oldu ama surup vermedm, dün geceyi atlattik şükür bugun iyiydi

İyilik saglık canm, artık daha sık gelicem foruma :)
Badenin düzeni iyi güzel gidiyodu ama dün 4.ay aşilari brz kötü geçti canm, aksamina hastaneye gttk susmadan ağlayınca, bişi yok dedi dr donduk eve :)
Bugun tekrar düenine dondu,
Sen nasilsin bebiş napiyo?

Bize 3.ay kontrolunde 3 saatte bir emzir demisti dr. 4. Ay kontrolunde ise artik 4 saatte bir emzir dedi. Ama ben uyamiyorum ona. Cunku uykusu geldiginde emerek uyuyor arada uyanirsa yine memeyle tekrar daliyor vs derken duzen olmuyor. Belki bizimki de bu yuzden az kilo aliyordur. 600 gr filan aldi.

kııııızz nbr alıştınmı kakalara 4. ay asısı nıe bu kadar geçki yada senle aramızda ne kadar vardı benım zilli ayın 2 sınde 5 aylık olcak

canim benim ALLAH sizi birbirinize bagislasin.
kizim emzik almadi kayinvalidem benim sutume batirip vermis o gunden beri aliyor. istersen sutune batirip batirip ver ne dersin.

canim oncelikle rahat ol bu gunler fececek. ve hersey yoluna girecek. uykusuzluk zor is bilirim.heleki anlam veremiyorsaniz.sorum su bir derdi olmasin. kulaklari falan. çünkü gece cok kalkarsa cocuk ya bi derdi vardi ya mide gazı vardir ya da acikmistir. aç olmadigina eminim. çünkü sütünü sen az saniyorsundur ama o iyi çeker.zaten sütun yoksa saatlerce memede olurdu.aglama krizleri olurdu. uyku konusuna gelince sütünü sag biraz evdekilere ver bikac saat uyu dinlen.

canim hepatit b cok kotudur bilirim. babam kronik tasiyici arada bir kan veriyor.cok sukur daha yayilmadi. biz asilandik ailecek. peki siz asilandiniz mi. turkiyede o kadar fazlaymis ki bu durum. binlerle ifade ediyorlar.
Asilandi butun ailem kizim da dogar dogmaz asilandi gercekten cok kotu bir hastalik Allah kimseye gostermesin

Büyük bir ihtimalle o yüzden almıyor kilo bebislerimiz çünkü bizlerde bile az az sık ye kilo almazsin diyoruzya bizde sık verdiğimiz için az emiyor tam açılmıyor çünkü o yüzden kilo az alıyor artık öyle düşünüyorum canım. Bu ay 3 saatte bir emzircem saninkinin kilosu kaç ki

Gelmis gecmis olsun canim cabuk toplamaniza sevindim bazi bebekler olduklari hafta boyu huysuz olabiliyormus. Badenin uykusu yemesi buyumesi nasil?

kokoşum nasıl olmuş kızlar
Masallah kokosuna cok tatli Rabbim size bagislasin guzel kaderler yazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…