2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Face de emziren anneler satfasınu takip etmeni öneririm

Ne saçma şey söylemiş öyle kayinvaliden anlamadigim bu kadar basit birseyi neden kafana takiyorsun Farzet ki kısa ne olur yani kısa olursa ben 160 boyundayim çok şükür hiç şikayetim yok bu kafaya takılır mi yahu üstelik çocuğunun ölçüleri elinde var tabloya bakıp sıkıntı olmadığını görebilirsin böyle şeyleri kafaya takmayı anlamıyorum ben kusura bakmayın çocuk ağlar hasta olur bir derdi olur kafaya takılır da boyu kısa olursa diye kafaya takılmaz ki sağlıklı olsun yeter

Kusura bakmasin ama sacmalamis. Benim de kizimin 4.ay kontrolunde 66,5 cikti boyu. Esim 1.88 ben 1.70 im. Yani cok benzeriz sizinle. Bu bebegin 18 yasindaki boyu 175 dedi. Erkek olsaydi karsiligi 1.88 idi dedi. Biz de sasirdik cunku babasinin boyunu soyledi direkt. Sen canini sikma canim zaten boyu cok iyi 6 aylik bebek boyunda masallahb

67 cm kisa miymis 1 yasinda cocuk o boyda ancak oluyor cok biliyor kayinvaliden buyudugunde bunlari hatirlatirim diye goz dagi ver bence bu ne yaa benimkilerde orqda kaldigim surece sutun yok yaramiyor mama ver dediler esimde onlara kandi verdik mamayi cocugun basina gelmeyen kalmadi kendi evime gectim simdi oglum topac gibi masallah

Arkadasim sen kafana taktigin icin boyle ayrica yemne icmene dikkat et sadece yesil sogan tuket badem ceviz tuket kafanada tokadan baska sey takma ay valla yanimda olsan sana psikolojik destek vermeye gelirdim

Slm Arkadaşlar demin adet oldum kızım 27sinde 5 aylık olacak demekki 1 hafta önceki yumurtlama dönemi benzeri ağrı ve dün yumurtaliklarda igne batmlari bu yuzdenmis ama suan Afedersiniz biraz katı ve koyu

Simdi doktordan geldik 4ay asilarimizi olduk

boyu 62cm
Kilosu 6200gr
Bas41,8

Mamayi iciremedigimi soyledim.mamayi birakiyoruz ek gidaya geciyoruz.

Benim icinde sutum artsin diye bi damla ve motiliyum yazdi.

Kizima pirinc unlu kusma onleyici mamayla hazirlanmis muhallebi

Elma armut cam rendeyle hazirlayip yine kusma onleyici mamayla karistirip

Havuc patates haslayip yine kusma onleyici mamayla vericem

Bu sefer iyi dedi begendi bu boyle gidicek ama biz beslenme aliskanligi kazandiricaz kilosu en duduk perselde gitsin ama yasina geldiginde istahsiz elinde cubuk kiraker bi rlma dilimi dolasan cocuk olmadin dedi herseyden yiyen annesini emen saglikli buyuyen bebek olsun dedi.

Surubuna devam edicez zantac a kusmasin diye

Kan damlasi verdi bide 4 damla

Kaka yapamadigi icinde sebzesine zeytin yag katicaz

Bizden haberler boyle

Bide tattirarak yapmicaz mi dedim tabi anneleriniz de size hergun bi kasik tattirmistir dedi :5 direk baslicsz dedi. Iki ofun ayarla kendine gore gunde iki ogun ek gida olsun dedi pes etme hergun teklif et yedigi kadar tatsin dedi. Kucuk kavanozun yarisiyla hazirlicam. Bakalim yer insallah...

Bide aptamilin pirincli mamasini dedi ben hazir olmasin dedim hatta pirinc unu iyi degil diyolar dedim. Her ulkenin damak tadi baskadir dedi o zaman cinliler gb pirinci haslayalim baligi cig yiyelim sagliklisi o ddi ben yiyemiyorum sen yer misin dedi. Her kultur cocuklarini ona gore buyutur dedi. Internetten cocuk buyumez dedi. Tuz seker kotu abur cuburlardan uzak saglikli menuler olusturucaz dedi... sen bunlara calis gel dedi bi ay donra gidicez hem kontrol hem rota virusun 2. Dozu olucak

Çok saol cnm Spora verin falan diyince benm farketmedgm bişimi var dedim bişeyi yoj olsa dr soler diyrm ama ben sukadar torun baktım diyw başlayınca bişi demedim

Cn
Slm Arkadaşlar demin adet oldum kızım 27sinde 5 aylık olacak demekki 1 hafta önceki yumurtlama dönemi benzeri ağrı ve dün yumurtaliklarda igne batmlari bu yuzdenmis ama suan Afedersiniz biraz katı ve koyu
Senle ayniyiz cnm bebegimde 27 kasım ve 5 gün önce Regl olmaya basladm senin kizmi erkekmi

Bizimde 3.ay kontrolümüzde sadece 500 gr almıştı Dr devam sütü ver günde 2-3 sefer dedi ki benim oğlum sürekli kusan bi bebek emdigi sütun yarısını çıkartıyor. Mama-anne sütü gidiyor şimdi 4. ay aşımızda 1 kilo almışız..

Canım benim kızın da 500gr almış bu ay
Boy 61
Kilo 6
Baş 40
Hep anne sütü verdim Dr. Yetmedigini düşünüyorsan mama da ver dedi ama ek gıdaya kesinlikle geçme dedi 1 ay daha bekleyelim dedi. Kilosu boyu banada çok az geliyor. Akşamları 1 öğün mama vereyim mi sence. Aksam çok azalıyor çünkü sutum. Hangi markayı tavsiye ediuorsun Dr evolvia hipp aptamil dedi sen ne kullanmistin

Hangi marka kullanmistin canım. Kaç kilo boy seninkisi zayıf diye çok üzülüyorum

Hangi marka kullanmistin canım. Kaç kilo boy seninkisi zayıf diye çok üzülüyorum

Keçi sütlü mama kullanıyorum golden goat adı. Diğer mamaları hiç içiremedim. 4.ayımizda 63 cm 6.600 geldik banada zayıf geliyor oğlum özellikle başkalari zayif bu cocuk deyince hepten üzülüyorum

Keçi sütlü mama kullanıyorum golden goat adı. Diğer mamaları hiç içiremedim. 4.ayımizda 63 cm 6.600 geldik banada zayıf geliyor oğlum özellikle başkalari zayif bu cocuk deyince hepten üzülüyorum
Aynen bende öyleyim canım çok üzülüyorum Dr evolvia yi önerdi hipp veya aptamil de olur dedi

Sen denedin mi bunlari

Evolvia kullanmadim hiç arkadaşım kullanıyor onun bebegi hic anne sutu almiyo o memnun güzel kilo aldırıyor dedi. Bebelac klasik olanini iciremedim. Hip aldık tadını beğenmedi hiç organik oldugu icin kokusu falan hos degil zaten. Golden goat kullaniyorum ama oda her yerde bulunmuyo. Bende diyorum bundan sonra aptamil mi alsam

arkadaslar bisey sorucam bebekleriniz mamayi yiyormu yani biberondan yiyormu benim kizim biberonun ucunu cigniyo resmen naptiysam biberonla besleyemiyorum almiyo biberonu yardimci olurmusunuz lutfen

oglum iki haftdir cok hareketlendi ana kucagindan atiyo kendini birakamiorum. bugun buyuk oglum icin salaona ciktim iki dk icinde atmis kendini kapanmis yere hemn kostum alinca sustu kotu dusmemis sukur.dikkatli olmak gerekiyor artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…