- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 35
Canım benim kızın da 500gr almış bu ay
Boy 61
Kilo 6
Baş 40
Hep anne sütü verdim Dr. Yetmedigini düşünüyorsan mama da ver dedi ama ek gıdaya kesinlikle geçme dedi 1 ay daha bekleyelim dedi. Kilosu boyu banada çok az geliyor. Akşamları 1 öğün mama vereyim mi sence. Aksam çok azalıyor çünkü sutum. Hangi markayı tavsiye ediuorsun Dr evolvia hipp aptamil dedi sen ne kullanmistin
Benim kizim dogdugundan beri kusuyo mecbur bebelac golt ar kusma onleyici koyulastirici mama kullan dedi doktor ilk 3 ay vermedim direndim 200 gr alip boyu durunca verdim hem surup hem mama. Bi emzir bi mama dedi ben gunde bir kere 60 cc zor verebildim anca yemiyodu cunku biboron emzik asla koymuyo artik agzina bu gidisimdede icmiyo dedim ek gidaya basladik. Sen doktorunun onerdigini kullanabilirsin biboronun dogal akisli olsun seni birakmasin bebegin uykusunda ver alismasin zira anne sutu kilo aldirmasada faydasi hastaliklardan korumadi yeter.
Keçi sütlü mama kullanıyorum golden goat adı. Diğer mamaları hiç içiremedim. 4.ayımizda 63 cm 6.600 geldik banada zayıf geliyor oğlum özellikle başkalari zayif bu cocuk deyince hepten üzülüyorum
Her cocuk sisman olcak diye bisey yokki saglikli olsun sukurler olsun en dusuk perselde gelisse bile gelisimi iyi olsun ben raziyim uzulme sende ben kucukken yururken dayim dermis ustune baslayin yanlislikla diye hep minyondum simdi iyiyim kilo iyi bisry drgilki zaten yuruyunce hepsi sonucek :) sen uzulme sutun etkilenmesin. Bir iki ata zaten ek gidayasa baslayinca daha iyi olurlar ins. Bide anne boyu onemli doktor bugun defi sen kac boyun 158 ama yalan soyleyip 160 diyorum dedim. Eh senin kizin bu kadar olur sende 170 cocuk olmaz senin kizin 160 lardaolur ancak dedi .onemli olan saglikli veslenmeyi ogretelim yeter dedi.
arkadaslar bisey sorucam bebekleriniz mamayi yiyormu yani biberondan yiyormu benim kizim biberonun ucunu cigniyo resmen naptiysam biberonla besleyemiyorum almiyo biberonu yardimci olurmusunuz lutfen
Bende veremedim kustugu icinde mecbur kati bisiler yemeye ek gisaya gectik biz bugun hayirlisi hakkimizda