- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 36
ateşi düşmüyosa paronax fıtıl at canım calpol saatte bı derece dusuruyo kasıklarına koltuk altlarına ıslak pamuk koyabılırsın yada koltuk altını felan ıslak mendılle sil üstünü kalın gıydırmeBugün oğluşumun 4 aylık aşılarını yaptırdık. Ateşi çıktı şimdi. 38 oldu. Calpol verdim ama hala ateşli. Korkuyorumneler yaptınız ateş için??
sonucun ıkı gun sonra ıkı katıtan yukselmesı lazım benım adet gunumde 34 cıkmıstı hamıleyken ama sen 2015 degıl 2016 aralık annelerıne yazman lazım canım burdakıler dogurdu Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınıyı aksamlar arkadaslar bende nısan annesı olcam ınsanlar aranıza benıde alabılırmısnz bugun kan testı yptırdım sonuc 76 cıktı daha adetıme 2 yda 4 gun var sonucum nasıl sızce
Emzirmeden önce birazcık sağ, sonra bebişi emzir. Böylece yağlı sütü emmiş olur. Muhtemelen bebegin yağlı süte ulaşamadan midesi doluyordurKızlar bebeklerinin kaç kilo oldu. Benim kızım 4. Ayı bitirdi ama kilo alması yavaşladı şu an 6 kilo . Sütüm de var ama sanki az emiyor memeyi tamamen bosaltmayinca da sütun yağlı kısmını alamiyor . Ne önerirsiniz acaba
Hangi konuda sıkıntı?Beni hatırlamazsin belki bayağıdır giremiyorum ama kadınlar kulübü aklıma ilk gelenlerdensinilk zamanlar çok sıkıntılıydin nasıl oldunuz şimdi düzene girdiniz mi?
Masallah Allah daim etsin mutlu huzurlu gece uykulari insallah :)Canım tavsiyen için çok teşekkür ederim. 2 gecedir öyle yapıyorum. Çok rahatladım. Akşam 10da yatıyor iki gündür. Gece 1 gibi uyandırmadan emziriyorum. Sonra ben de yatıyorum. Sabahı buluyoruz böylelikle.
Hosgeldin canim benim ben randevularin boyle zor alindigini bilmiyodum sisli etfalede once muayene olmak gerekiyordu sanirim o zamanda benim haftam gececegi icin zeynep kamile gitmistim bi skinti olmamisti ya metrobus sagolsun :) sen nasilsin Badisle nasil geciyor gunler 4 ay asisi oldunuz mu ateslenir diye cok korkuyorum bu persembe gidicez bizde
Olur ben varim
Bizde de var ama doktora gitmedik olur boyle diyor herkes sana ilac verdiler mi pekiArkadaslar kizimi dun doktora goturdum yuzunde 've sirtinda kizariklar var hep atopik dermatit dedi ayni durumda olan varmi
Doktorlar ates cocuga skinti vermiyorsa ilac vermeyin dusurmek icin diyor ates vucudun viruslerle savasmasi anlamina geliyomus biz mudahale edersek o savas devam etmiyor ve virusler yasamaya devam ediyormus tabi bi sinir var yinede kendi kendine ilac kullanma derim doktorunuza bi danisBugün oğluşumun 4 aylık aşılarını yaptırdık. Ateşi çıktı şimdi. 38 oldu. Calpol verdim ama hala ateşli. Korkuyorumneler yaptınız ateş için??
İyilik canm, aliştik brbrmze baya, uykusu çişi kakasi falan da düzene girdi şükür.
Yok canm, bzm 4.ay aşisi 25 nisanda olacak.
İnş kolayca atlatrsnz kuzum. Aşi sonrasi haberdar et beni de.
Bende buralardayim kizim 20 haftalik oldu:)huzurluvempost: 46103173 .!.:Benimkinde olmadı ama doktor olursa karbonatlı su ile ağzının içini silmemi önerdi.
Hamilelik sonrası bu aylarda saç dökülmesi normal. Benim de yastığım her sabah saçla dolmuş oluyor.
Sağlıkla büyüt oğlunu. Sen sanırım erken doğum yaptın. Kızım 4 ay 3 günlük. Aramızda 1 ay var.
Evet burada çok güzel paylaşımlar yaptık.
Doğumdan sonra bebeklerden fırsat bulup girenlerin sayısı çok azaldı.
İyi geceler herkese arkadaslar kizimin ilaclari fitilleri okyanus suyu vb ilaclari buzdolabinin alt tarafinda saklasam olurmu acaba suudi arabistan da oldugum icin oda isisi 35derece oluyor bazen ne yapmaliyim tum ilaclarini turkiyeden getirdim ateş düşürücü öksürük surubu kan damlasi devit 3 okyanus suyu bildiginiz ecza deposu içim rahat etsin diye hep turkiyeden stok yaptım havalar feci ısındı klimayida acmak istemiyorum simdiden
Burdaayimmmburdayım
selam cnm nasılsın, bu bebekler bütün vaktini enerjisini alıyor insanın :) sen neler yapıyosun?Yoklama aliyorum hanimlar neredesiniz siz? ( ismini unuttuklarim gucenmesinler lutfen )
folik
elifeva
@cakil45
@nicki nick
@Melodram_Punisher
meltemcivil
@Dekalpy
@Yasmengo41
@suul
@nefesim-35
leylam355
Ben oğlumun4 aylık aşısında akşama kadar mahvoldum ağrı sızı ateşi dindirememekten sonra 9 gibi paranox fitil tekrar düşmedi 10 gibi bir fitil daha ateş filan kalmadı çok kötü bir gündüBugün oğluşumun 4 aylık aşılarını yaptırdık. Ateşi çıktı şimdi. 38 oldu. Calpol verdim ama hala ateşli. Korkuyorumneler yaptınız ateş için??
Buradayız Ayşem sen nasılsın kuzum bebeğin nasılYoklama aliyorum hanimlar neredesiniz siz? ( ismini unuttuklarim gucenmesinler lutfen )
folik
elifeva
@cakil45
@nicki nick
@Melodram_Punisher
meltemcivil
@Dekalpy
@Yasmengo41
@suul
@nefesim-35
leylam355
selam cnm nasılsın, bu bebekler bütün vaktini enerjisini alıyor insanın :) sen neler yapıyosun?
Buradayız Ayşem sen nasılsın kuzum bebeğin nasıl
Benim kızım da 4. Ay sonu 7420 gr dı.. sütü sagıp verebilirsin ..Kızlar bebeklerinin kaç kilo oldu. Benim kızım 4. Ayı bitirdi ama kilo alması yavaşladı şu an 6 kilo . Sütüm de var ama sanki az emiyor memeyi tamamen bosaltmayinca da sütun yağlı kısmını alamiyor . Ne önerirsiniz acaba
6. Ay a kadar su bile vermeyin dedi doktor.. Tabi benim babam durur mu aç bu çocuk mama ver hemen ay susadı su verin Bi çocuğa bakamıyorsunuz deyip duruyor.. Yani henüz geçmedik .Kizlar hepsini okuyamadim ek gidaya basladiniz mi