2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tebrikler aslıcım cok sewindm Hayrli uğurlu olsun :))

Sevgili arkadasım
İlk atarli bicimde konuşan sensin o yüzden sorunların olduğunu düşündüm
Benim de gayet iyi bir hayatım Uysal bir bebeğim ve seven bir esim var. Sende maşallah de .sitede bunca kisi var iken "yalancı emzik " tabiri neden bu kadar canını yaktı bilmiyorum .
Okuyup araştırma konusuna gelince bu konuda tavsiye edeceğim yazarlar olacak.
Tracy hogg&melinda blau - bebek bakım sorunlarına mucize çözümler
13. Basımı ve newyork Times'a bestseller okumanı tavsiye ederim
4. Ayda ek gıdaya başlanır başlamak istersen Dr una sorabilirsin
Aksam saat 10:00 da Gece oğunu mama veriyorum evet uyumadan bebeğim sonra beni emerek uyuyor gece de emziriyorum maximum 3 kere uyanıyor sabah ezanına kadar .
İkizler i olan arkadasım 3.ayda sutu yetmedi ve pirinc ünlü gıdalar , yarı sut yarı su ile yapılmış ayrıca 3 sebzeden olusan corba verdi . Simdi 1 yasını geçtiler masallahlari var.
Ayrıca ben kendim 7 aylik doğmuş ve aynı sekilde beslenmiştim masallahim var kolay hasta olmam :) annecigim de yardimci oldu.tavsiyeye dayalı sebeplerimi de öğrendin
Ayrıca bu sitede herkes anne sutu veriyor bebeğine bende dahil , formül süt verenler de vardır , bence mama veren herkese haksızlık ediyorsun . Zaten bebekler 4. Ayin icindeler artık.6.ayda ek gıda başlanıyor tum dr hemfikir ama 4.ayda da başlayanlar var.
Senin süt verme seklin ve bebeğinin bakımı gibi yapmak zorunda değil kimse , benim gibi de yapmak zorunda değil , sitede okuduğumda ( uzun süredir bakmamıştım) bebeklerin uyumadigini yazan anneleri görünce kendi yöntemimi yazdım . Burasi platform ve paylaşıyoruz

Ben çok pişman oldum park yatak aldığıma gerçi biraz büyüyünce fikrim değişir mi bilmiyorum ama ufak beşiğimiz var hep onda yatırıyorum park yatağın süngeri çok yumuşak geliyo bana
Sünger en basindan beri benm de hosuma gtmedi zuhacm O yuzden anneme yaptrdm
Park yatak iyi aslmda, hafif olmasi cok iyi, sürekli odadan odaya geziyo bizimle :)) sallanmasi da bonusu

Canım cevap yazdım dekaply a okursun tekrar yazmayayım sana

Canım dekaply a yazdım sen de oku tekrar tekrar yazmayayım

Merhaba arkadasım
Geriye dönük baktım da ne yazmıştım diye seninle yazırmışız
:)

kızlar canbebe bebek bezi kullanan varmı. 3 numarasını aldım incecik cıktı.diğer marka kullananlar memnun mu bezlerden

Boşver canım yarası olan gocunsun ben daha cok gereksiz yere mama dayatilan bebeklere üzülüyorum.

Canım cevap yazdım dekaply a okursun tekrar yazmayayım sana

Okudum tatlım yazılan onca şeye rağmen hala cevap verebildigin için kendimi tutamayip dusuncemi paylaştım tekrar sacmalamana gerek yok Teşekkürler

Arkadasım ikiniz de çarpıtıyorsunuz anne sutu bende veriyorum sürekli , uzun süre bebegin memede kalması anne acısından da cocuk acısından da neresi iyi anlamadım
Doktorum bana dedi ki bebeklerin mideleri doğduğunda ceviz büyüklüğünde 5 dakika emıyor oluşu midesini dolduruyor 10 dak bilemedin 20 dakika memede dursun zaten doyuyor . Benim bebeğim de doğduğundan beri bu sekilde besleniyor 2660 kg doğdu ve sezeryan oldugum icin ilk gece mama icti .sut gelmedi , ilk günlerde sarılık olmaması icin aptamil verdim ve sonrasında anne sutu ile ikisi devam ettik Evet çokûr çokûr emıyor benimki de , cocuğun ağzından sütler fışkırıyor . Besleniyor benimkide anne sûtû alıyor üzülmeyin cevap da vermeyin anlatmaya bıktım anlamamaya bıkmadınız
Evet gece 1 kere veriyorum mama ne abarttınız yani
ayrıca bu siteye hamileliğinden beri yazıyorum zevk ile paylaşıyorum

Amma kastın birde arkadaşlara dekalpy yazdım okuyun diyosun ne kadar komik!
-Pirinç unu zararlarını oku önce
-Yaptığın yanlışı ısrarla savunma.
-Mama verenlere lafım yoktu boşuna konuyu çarpıtıp beni hedef gösterme.

Yalancı emziği bana dedin cevabını aldın ve sana bir sürü kişi zaten eleştirel ileti yazdı okusaydın!!

Sen ve senin gibiler yüzünden bir kısmımız yokuz artık forumda

Şimdi de ek gıdaya geçilebilir mesajı veriyosun daha çoğu 2-3 aylık burda. bebeklerin ek gıda pirinç unu sebze çorbalarıyla değil tadımlarla başlar alerjik reaksiyon göstercek mi diye

Sen internetten yazar araştırırken ben çokktan o kitapları okumuştum

dünyada ve tr de tüm sağlık örgütlerinin tavsiyesi ilk 6 ay anne sütü ( süt yoksa ya da azsa; formül mama) !!! Senin gbi fi tarihinden kalma el kadar bebeğe pirinç unu çorba tarzı değil. Aman kime anlatıyorum git sen uyusun diye bebege mama daya hadi

Senin isin gücün cevap yetiştirmek sanırım
Vallahi yazdım yazdım sen bıkmadın
Bebeğim saat 10:00 da emdi uyudu
Anneannen yada annen de cocuk yetiştirmiştîr ki sen olmuşun bı sor istersen
Pirinc unu değil tabii ki
Amannn rahat uyu forumda olman da laf yetstirmekten başka ise yaramıyor

Canım dekaply a yazdım sen de oku tekrar tekrar yazmayayım
tatlım cevabını okudum
ama sana sormak isterim
1: akşam 22:00 ara öğün mama veriyorum demişsin o saatlerde ne oluyor memelerine de mama veriyorsun ?
2: madem bu kadar kitap okudun. yayınları takip ettin ve yazar ismi veriyorsun neden kendinde uygulayıp süt dolu memelerin varken mama veriyorsun ?
3: insan hamileliği yaklaşık olarak 280 gün sürer. bu süreçte süt üretecek hormonları üretmedi mi vücudun mama veriyorsun ? hamileliğin boyunca sabah 05:00 uyanıp süt içen sen değilmiydin süt saati diye
4:SÜTÜN'MÜ YETERSİZ seher cim mama veriyorsun (süt fışkırıyor demişsin memelerimden) ? ..... bunlar uzarrrr gider neyse sen sormadım farzet şimdi cevap yazacaksın lafı çekip uzatıp kendi sinirlerini bozacaksın kalan kısımlar içinde zaten D Dekalpy ve K kaplan2535 sana cevap yazmış tekrar yukarı çık ve oku tekrar yazmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…