- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 37
Merhaba,
Aranızda park yatak kullanan var mı? Biz Kraft'ın park yatağını almıştık. Yanında da kendi sünger yatağını vermişlerdi. Bebeğim kilo aldıkça sanki yattığı yer hafif çökmeye başladı gibi geliyor bana. Park yatağın içine yaylı yatak alan var mı? Memnun musunuz?
Kızlar benm kızım 2 Aylık oldu,gündzleri 3 satte bir,geceleri 5 saatte bir emziyorm.gündz zaten ben kaldırmasam da 3-4 saate bir acıkıp uyanıyo.gece bazen acıkmıyo ben kaldryrm.siz napıyosnz,bu emzirme sıklıkları ne zaman azalacak bilen var mı
Bizimki de sezaryen. Neredeyse hic olmadi gaz sancisi. Onunla alakali oldugunu sanmiyorum.normal dogumda 3 aylıkken, sezeryanda 4 aylıken btermıs dıe duydum tatlm.
Ama gece geç değil mi 12 bazen 1 oluyor uyumasımasallah de, cok da herkese soleme nazar degmesın, daha ne ıstersın allahtan :))
benımkı 7 de dıkılıyo
Bende ayni sekilde yapiyorum kendi uyaniyor geceleri.toplamda 10 dak.emip uyuyor zatenBen geceleri emzirmek için uyandirmiyorum kendi acikinca kalkıyor zaten gündüz de 2 saatte bir emziriyorum
Ama gece geç değil mi 12 bazen 1 oluyor uyuması
Ben de bas kısmını yükselterek kullanıyorum. Ama normalde yattığı hizadan biraz daha yukarı gelecek sekilde yatırdıgımda nasıl yapıyor bilmiyorum, asagı kayıyor kıpırdadıkca ve battaniyesi agzına burnuna geliyor. Eğim çok az. Ondan olamaz da sanırım biraz bi çöküklük olustu ortada.Biz graco nunkini kullaniyoruz. Sungeri ayri alinmisti ama ben en basindan beri sungerin altina destek koyup bas kismini yukselterek kullandim reflu olmasin diye. Normalde ortasi cokmus gibi duruyor evet. Yayli yatak oldugunu duymadim hic.
Evet ağır gelebilir ya.. Peki, henüz çok küçükler ama, kaç kilodan sonra alt kata yatırmaya başlayacagız?Canim bende kraft arena aldim. Ust katta yatiyor kizim. 6 kilo civarinda kizim esneme var gibi sungerinden sanirim. Yayli yatak agir gelmez mi. Alt kata yerde oturmak icin sungeleer oluyor ondan kestirmeyi dusunuyorum
Doğru canım cıkarıp silkelemek hiç aklıma gelmemisti.park yatagın ust katına yaylı ortapedık dosek olmaz canm, agır gelır. Ben de anneme pamuktan dosek yaptrdım, onun da ortası hafıf egılmı hale geldı ama arada bır cıkarıp sılkelıyorum duzelıyo, arkadasların dedıgı gıbı sungerın altına kalın bı battanıye ser bence
Tıpkı bizimkini anlatmıssın canım. Daha bugün yıkandık, yine aynı şeyler... Sadece suyun yüzüne ve başına değmesinden hoşlanmıyor. Ama vücuduna değince bayılıyor. Çıkar çıkmaz da bir yaygara koparıyor. Duyan duymayan da bi sey oldu sanır..Kızlar benim kuzum yıkanırken çok keyifli sudan alıp havluya koyuyorum çığlık çığlığa gözyaşı ile ağlıyo . Bu durum Hakkında fikri olan var mı ? 2 seferdir yapıyor ama uykulu duş aldı ilgisi olabilir mi ? Tekrar su dökünce susuyor ??
Canm hiç panik olma,bence öncesinde de bişy verme.benm kızımın hiç ateşi çıkmadı mesela.sadece huzursuzluk yaptı aşıYarın 2 aylık aşılarımız var. Stres oldum canı yanacak, ateşi çıkacak diye... Doktorumuz ateşi 38'i geçerse yarım ölçek calpol verin dedi. Ancak arkadaşımın doktoru da aşıya gitmeden önce verin demiş. Hiç ateşi olmamış. Aranızda aşıya gitmeden önce calpol veren var mı?
ben 4 bardak iciyiorum en azKimyon ve rezene hergün içiyorum ama sayıyı mi artırSam aceba ben her ikisinden de birer bardak iciyorum azaldı ilk günkü gibi değil ama yine de ağlıyor işte
Yas degilde tutunup kendini kaldirasiya kadar. 1 yasa varmadan kenarlardan.tutunur dusme riski oluncaBen de bas kısmını yükselterek kullanıyorum. Ama normalde yattığı hizadan biraz daha yukarı gelecek sekilde yatırdıgımda nasıl yapıyor bilmiyorum, asagı kayıyor kıpırdadıkca ve battaniyesi agzına burnuna geliyor. Eğim çok az. Ondan olamaz da sanırım biraz bi çöküklük olustu ortada.
Evet ağır gelebilir ya.. Peki, henüz çok küçükler ama, kaç kilodan sonra alt kata yatırmaya başlayacagız?
Doğru canım cıkarıp silkelemek hiç aklıma gelmemisti.
Teşekkür ederim hepinize...
Kizlar sizin bebislerde de agzindan salya akan var mi
Yarın 2 aylık aşılarımız var. Stres oldum canı yanacak, ateşi çıkacak diye... Doktorumuz ateşi 38'i geçerse yarım ölçek calpol verin dedi. Ancak arkadaşımın doktoru da aşıya gitmeden önce verin demiş. Hiç ateşi olmamış. Aranızda aşıya gitmeden önce calpol veren var mı?
Canım sorunları olan sensin benim çok rahat bir hayatım var mutlu bir bebegim ve emZirirken beni kısıtlamayan seven br eşim varDekalpy saçmaladigın icin cevap vereyim daha yeni gördüm
Senin başka sorunların var sanırım
Her anne kendine gore yetiştiriyor bebeğini
Doğru yada yanlış burada paylaşıyoruz bana gore benimki doğru sana gore seninki
Bebeğimde Allah'a şükür daha hiç sorun olmadı , uyku öğünü olarak mama verilebilir ayrıca 4. Ay bitiminde ek gıda başlayabilir.
Anne sütü tamam ama açlıktan ağlatmayın bebeklerinizi.
Hayat senin hayatin 15 saat memede duran bebek ile sinirlerin bayağı gevşemiş