- 9 Haziran 2015
- 970
- 926
- 44
Evet canım sütüm var hatta gece sütü icmeye devam ediyorum ballı tarcınlî olaraktatlım cevabını okudum
ama sana sormak isterim
1: akşam 22:00 ara öğün mama veriyorum demişsin o saatlerde ne oluyor memelerine de mama veriyorsun ?
2: madem bu kadar kitap okudun. yayınları takip ettin ve yazar ismi veriyorsun neden kendinde uygulayıp süt dolu memelerin varken mama veriyorsun ?
3: insan hamileliği yaklaşık olarak 280 gün sürer. bu süreçte süt üretecek hormonları üretmedi mi vücudun mama veriyorsun ? hamileliğin boyunca sabah 05:00 uyanıp süt içen sen değilmiydin süt saati diye
4:SÜTÜN'MÜ YETERSİZ seher cim mama veriyorsun (süt fışkırıyor demişsin memelerimden) ? ..... bunlar uzarrrr gider neyse sen sormadım farzet şimdi cevap yazacaksın lafı çekip uzatıp kendi sinirlerini bozacaksın kalan kısımlar içinde zaten D Dekalpy ve K kaplan2535 sana cevap yazmış tekrar yukarı çık ve oku tekrar yazmayayım
Yukarda yaZdım bol bol çevir çevir oku,Senin isin gücün cevap yetiştirmek sanırım
Vallahi yazdım yazdım sen bıkmadın
Bebeğim saat 10:00 da emdi uyudu
Anneannen yada annen de cocuk yetiştirmiştîr ki sen olmuşun bı sor istersen
Pirinc unu değil tabii ki
Amannn rahat uyu forumda olman da laf yetstirmekten başka ise yaramıyor
tatlım cevabını okudum
ama sana sormak isterim
1: akşam 22:00 ara öğün mama veriyorum demişsin o saatlerde ne oluyor memelerine de mama veriyorsun ?
2: madem bu kadar kitap okudun. yayınları takip ettin ve yazar ismi veriyorsun neden kendinde uygulayıp süt dolu memelerin varken mama veriyorsun ?
3: insan hamileliği yaklaşık olarak 280 gün sürer. bu süreçte süt üretecek hormonları üretmedi mi vücudun mama veriyorsun ? hamileliğin boyunca sabah 05:00 uyanıp süt içen sen değilmiydin süt saati diye
4:SÜTÜN'MÜ YETERSİZ seher cim mama veriyorsun (süt fışkırıyor demişsin memelerimden) ? ..... bunlar uzarrrr gider neyse sen sormadım farzet şimdi cevap yazacaksın lafı çekip uzatıp kendi sinirlerini bozacaksın kalan kısımlar içinde zaten D Dekalpy ve K kaplan2535 sana cevap yazmış tekrar yukarı çık ve oku tekrar yazmayayım
Bende yazdım sen de oku aynı seyleri tekrar yazmayacagım nilbebekannesine de yazdım size iyi günler bol bol yazışın, beğenin , eğlenin . Kendi doğrularından başkalarının da doğruları olduğunu kabul edemiyorsun ne kadar inatcısın allah sabır versin etrafındakilereYukarda yaZdım bol bol çevir çevir oku,leylam355 ve K kaplan2535 da yaZmış yorma bizi.
Polemik yaratıyosun cevap verilince suçlayayım çamur atayım diyosun
Mama sutumu sagip veriyorum desen daha iyi olurdu mama iyi birşey değil çünki mamayi yapan firmalar bile reklamlarinda ilk 6 ay sadece anne sutu verin diye yazı geciriyor 1 numara mamayi gostermiyor 2 numara mamayla cekiyor reklami ve sen bu soylediginle doğru birşey yapiyormussun gibi örnek olmaya çalışıyorsun meme veren ve belki bundan bunalanlara yol gösteriyorsun bunun vebalini ote dünyada nasıl vericeksin ? Cok ciddiyim bunun bir vebali var sen zorda degilsin cunki ayrica gece uykusunda olan bebege biberon alistirmasan memenide alirdi uykusunda emerdi emin ol sen zaten cumlende belirtmissin neden mama verdigini "sorun cikartmiyor " diyerek burada aldığın tepkide bebegin icin yapman gereken tek sey emzirmekken senin bunu kendine zul gormen yapmak istememen ve tepkilerinde arkadaşlarim haklilar sen böyle yapiyo olabilirsin ama bunu örnek gosteremezsin.Bende yazdım sen de oku aynı seyleri tekrar yazmayacagım nilbebekannesine de yazdım size iyi günler bol bol yazışın, beğenin , eğlenin . Kendi doğrularından başkalarının da doğruları olduğunu kabul edemiyorsun ne kadar inatcısın allah sabır versin etrafındakilere
canım bayağı uykusuz kalmışsın cevap yetiştirmek içinEvet canım sütüm var hatta gece sütü icmeye devam ediyorum ballı tarcınlî olarak
Neden bu kadar takılıyorsunuz bebege gece oğunu olarak mama vermeye bende sormak isterim , lafı uzatmıyorum senin icin veriyorum çünkü oğlum uyuyor gece uykusuna alıştı hiç zorluk çıkar miyor gündüz de annesinin sut dolu memelerinden faydalanıyor , sınır olmuyorum zevk ile yazıyorum tatlım, herkesin yazdıklarını okuyorum canım :)
Ballı tarcınlî gece sütünü tavsiye ederim memelerden süt fışkırıyor
Herkes bildigini uygulasın örnek göstermedim paylastım , benim bebegim uykusu duzenli ve mutlu bir bebek , ilk bebekte ve ilk zamanlar anneler icin zor olabiliyor uyumadıgını yazan anneleri okudum ve kendi yöntemiminyazdım tepkiler adilce degil çalışan annelerde vardır eminim platformda herkes yawrusunu seviyor ve ona göre davranıyor herkes iyi anne . Bebek ilk zamanlarda gögsümü tam bosaltmayınca sagdım da verdim emzirmemin önemini herkes kadar biliyorum gece uyku ögünü olarak verdim . Ayrıca tepki vermek degil paylasmaktı amacımız dekaply ile baslayan yazılar ,oda yalancı emzik lafına alınmış , bu bir tabir , mecazi bir kullanım bebeği uzun süre memede tutmak çözümünü bulmuş bu da ona göre çözüm , ben de uyku düzeni için uyguladım gece öğününü , biberonu almış olmak emmesini azaltmadı . Sütümü de azaltmadı .cevap yazanlara yazıyorum çünkü cocugumu mamaya alıstırıp emmesini kesmek degil amacım . Siz bana tepki ben size tepki , kim kimi anlamıyor çözmüş degilimMama sutumu sagip veriyorum desen daha iyi olurdu mama iyi birşey değil çünki mamayi yapan firmalar bile reklamlarinda ilk 6 ay sadece anne sutu verin diye yazı geciriyor 1 numara mamayi gostermiyor 2 numara mamayla cekiyor reklami ve sen bu soylediginle doğru birşey yapiyormussun gibi örnek olmaya çalışıyorsun meme veren ve belki bundan bunalanlara yol gösteriyorsun bunun vebalini ote dünyada nasıl vericeksin ? Cok ciddiyim bunun bir vebali var sen zorda degilsin cunki ayrica gece uykusunda olan bebege biberon alistirmasan memenide alirdi uykusunda emerdi emin ol sen zaten cumlende belirtmissin neden mama verdigini "sorun cikartmiyor " diyerek burada aldığın tepkide bebegin icin yapman gereken tek sey emzirmekken senin bunu kendine zul gormen yapmak istememen ve tepkilerinde arkadaşlarim haklilar sen böyle yapiyo olabilirsin ama bunu örnek gosteremezsin.
Sut sizde gaz yapmıyor mu icmek istiyorum ancak gaz korkusundan icemiyorumEvet canım sütüm var hatta gece sütü icmeye devam ediyorum ballı tarcınlî olarak
Neden bu kadar takılıyorsunuz bebege gece oğunu olarak mama vermeye bende sormak isterim , lafı uzatmıyorum senin icin veriyorum çünkü oğlum uyuyor gece uykusuna alıştı hiç zorluk çıkar miyor gündüz de annesinin sut dolu memelerinden faydalanıyor , sınır olmuyorum zevk ile yazıyorum tatlım, herkesin yazdıklarını okuyorum canım :)
Ballı tarcınlî gece sütünü tavsiye ederim memelerden süt fışkırıyor
Canım hamileliğimden beri içiyorum evet yapıyor ama bana yapıyor rahatsız edici biçimde degil eger gece içersem sabaha çok acıkmamıs oluyorum . Bebege yapmıyor .Sut sizde gaz yapmıyor mu icmek istiyorum ancak gaz korkusundan icemiyorum
Herkes bildigini uygulasın örnek göstermedim paylastım , benim bebegim uykusu duzenli ve mutlu bir bebek , ilk bebekte ve ilk zamanlar anneler icin zor olabiliyor uyumadıgını yazan anneleri okudum ve kendi yöntemiminyazdım tepkiler adilce degil çalışan annelerde vardır eminim platformda herkes yawrusunu seviyor ve ona göre davranıyor herkes iyi anne . Bebek ilk zamanlarda gögsümü tam bosaltmayınca sagdım da verdim emzirmemin önemini herkes kadar biliyorum gece uyku ögünü olarak verdim . Ayrıca tepki vermek degil paylasmaktı amacımız dekaply ile baslayan yazılar ,oda yalancı emzik lafına alınmış , bu bir tabir , mecazi bir kullanım bebeği uzun süre memede tutmak çözümünü bulmuş bu da ona göre çözüm , ben de uyku düzeni için uyguladım gece öğününü , biberonu almış olmak emmesini azaltmadı . Sütümü de azaltmadı .cevap yazanlara yazıyorum çünkü cocugumu mamaya alıstırıp emmesini kesmek degil amacım . Siz bana tepki ben size tepki , kim kimi anlamıyor çözmüş degilim
Anladım bende hamilelikte çok içtim sutu sevmeme rağmen icemiyorum gaz yapar diye bakalım bende deneyeceğim çünkü gece emzirdikten sonra müthiş acikiyorum belki tok tutarCanım hamileliğimden beri içiyorum evet yapıyor ama bana yapıyor rahatsız edici biçimde degil eger gece içersem sabaha çok acıkmamıs oluyorum . Bebege yapmıyor .
Yukarda yaZdım bol bol çevir çevir oku,leylam355 ve K kaplan2535 da yaZmış yorma bizi.
Polemik yaratıyosun cevap verilince suçlayayım çamur atayım diyosun
Ayşecim işine geldiği kadarını anlamak istiyor boşverSöyledim canım kimin anlamadığını senin çözümün doğru değil ayrıca bunu herkes biliyodur mama agir geldiği için bebeği uyutur bu çözüm değil kolaycılık insanlar buna tepkilerinde haklı olduklarını biliyosun altta kalmamak için Dekalpye yalancı emzik olmuşsun diyorsun o bebeğinin rahatını düşünürken sen kendi rahatını düşünüyorsun fark bu bence bu bahsi kapat artık zira kimse kaileye almayacak seni bu gidişle
Sevgili arkadasım hiçbirimiz birbirimizin yanında degiliz tanısmıyoruz tanımıyoruz birbirimizi kendi rahatını düşünmek tabirini kabul etmiyorum bebegin bakımı ile ilgili yeterince hepimiz özveride bulunuyoruz tüm hayatımız bebeklerimiz oldu çünkü bize bagımlılar ve çok seviliyorlar.Söyledim canım kimin anlamadığını senin çözümün doğru değil ayrıca bunu herkes biliyodur mama agir geldiği için bebeği uyutur bu çözüm değil kolaycılık insanlar buna tepkilerinde haklı olduklarını biliyosun altta kalmamak için Dekalpye yalancı emzik olmuşsun diyorsun o bebeğinin rahatını düşünürken sen kendi rahatını düşünüyorsun fark bu bence bu bahsi kapat artık zira kimse kaileye almayacak seni bu gidişle
Dene canım bal ve tarcın koymayı dene , tarcın kan sekerini ayarlıyor, bir de marketten alıyorsan günlük süt almanı tavsiye ederim , ben sütçü amcadan slıyorum haftada 4 kilo ve hepsini içiyorumAnladım bende hamilelikte çok içtim sutu sevmeme rağmen icemiyorum gaz yapar diye bakalım bende deneyeceğim çünkü gece emzirdikten sonra müthiş acikiyorum belki tok tutar
Canım emzirmeye kalktıkca yazdım uykumuda gayet iyi aldımcanım bayağı uykusuz kalmışsın cevap yetiştirmek için
ama senin soruna zaten cevap verildi yazılanları tekrar oku
Canım benim ailemde sorgun da yaşıyor bende oraliyim umarım memnun kalırsın zorlanmayacagindan eminimsorgundayız cnm
Iyi de guzelim kendin demissin gece ogunu olarak veriyorum bebek sorun cikartmiyor boylece diye ben lafina laf katmadim ki soyledigin bu manaya geliyor yazmadan once bi kere daha düşün oyleyseSevgili arkadasım hiçbirimiz birbirimizin yanında degiliz tanısmıyoruz tanımıyoruz birbirimizi kendi rahatını düşünmek tabirini kabul etmiyorum bebegin bakımı ile ilgili yeterince hepimiz özveride bulunuyoruz tüm hayatımız bebeklerimiz oldu çünkü bize bagımlılar ve çok seviliyorlar.
Bence de polemiğe girmeyelim anlayan beni de anlamıstır ,anlayan seni de anlamıstır , özetle değil uzun uzun yazdım , yanlış anlamayın diye özetlemedim ama sonuc bu olunca bende bu konuda yorum tavsiye ve cevap istemiyorum .B Benbirerkekannesiolarak bundan sonra polemiğe girmeyelim. Sen kabul etmiyosun ısrarla zira yaptığın yanlışları da tavsiye etmene karşı çıkılınca agresif bir şekilde saldırıyosun. İnatçılık değil çarpıtmana engel olmaktı amacım anlayan anladı mevzuyu.
ayshem789 çok güzel özetlemişsin olayı, teşekkür ederim
Aysecim o mana bu mana her yazdıgım bir manaya geliyor sorun yok.bebek sorun cıkarmıyor demek uyuyor ve emmeye de devam ediyor demek . yanlış anlasılmasın diye uzun uzun yazdım sanırım yazanlar işk bebek sahibi olanlar , benim de ilk bebegim , annem çok yardımcı oldu ve rahat gecti bebekle birbirimize alışma sürecimizIyi de guzelim kendin demissin gece ogunu olarak veriyorum bebek sorun cikartmiyor boylece diye ben lafina laf katmadim ki soyledigin bu manaya geliyor yazmadan once bi kere daha düşün oyleyse