Canım sorunları olan sensin benim çok rahat bir hayatım var mutlu bir bebegim ve emZirirken beni kısıtlamayan seven br eşim var
maşallah diyeyim.
Sen bana yalancı emzik demeseydin acı gerçekleri yazmazdım ama sen bir şeyi anlamıyosun bu bebekler yenidoğan daha ve biZe ihtiyacı var gerekirse 15 saat de emZirilir. Her zman olmuyo ki bu büyüme atağı günlerinde 15 saat uyumuyo ara sıra oyun ara sıra meme ilgi sevgi sıcaklık hepsi bir arada. Yani karnını şişireyim rahat edeyim gibi bi derdim yok. Bebeklerini ağlatan da yok sadece öZveriyle bakan var
ağlamıyo anne sıcaklığıyla büyüyo:)
4. Ay ek gıda başlanmaz 6 aya kadar sadece anne sütü ( zaruri hallerde formül mama) 6 aydan sonra yavaş yavaş tadımlar başlar sana şiddetle tavsiyem okuman araştırman. Hala yanlış tavsiyelerde bulunuyosun dünyada bununla ilgili sağlık örgütlerinin türkiyede de aynı şekilde tavsiyesi bu yönde. Sen bu bilgileri neye göre tavsiye ediyosun anlamadım. Sana emen bebege annesine mama ver rahat edersin tarzı konuşursan böyle cevap da alırsın ok.gece öğünü de anne sütünün en besleyici en yağlı olduğu öğün mama verip uyutman bana göre yanlış. Kendin yapabilirsin tavsiye etme.
Kendi psikolojik, fizyolojik, sosyolojik sorunlarını yansıtmaman dileğiyle