- 9 Haziran 2015
- 970
- 926
- 44
Evet canım sütüm var hatta gece sütü icmeye devam ediyorum ballı tarcınlî olaraktatlım cevabını okudum
ama sana sormak isterim
1: akşam 22:00 ara öğün mama veriyorum demişsin o saatlerde ne oluyor memelerine de mama veriyorsun ?
2: madem bu kadar kitap okudun. yayınları takip ettin ve yazar ismi veriyorsun neden kendinde uygulayıp süt dolu memelerin varken mama veriyorsun ?
3: insan hamileliği yaklaşık olarak 280 gün sürer. bu süreçte süt üretecek hormonları üretmedi mi vücudun mama veriyorsun ? hamileliğin boyunca sabah 05:00 uyanıp süt içen sen değilmiydin süt saati diye
4:SÜTÜN'MÜ YETERSİZ seher cim mama veriyorsun (süt fışkırıyor demişsin memelerimden) ? ..... bunlar uzarrrr gider neyse sen sormadım farzet şimdi cevap yazacaksın lafı çekip uzatıp kendi sinirlerini bozacaksın kalan kısımlar içinde zaten D Dekalpy ve K kaplan2535 sana cevap yazmış tekrar yukarı çık ve oku tekrar yazmayayım
Neden bu kadar takılıyorsunuz bebege gece oğunu olarak mama vermeye bende sormak isterim , lafı uzatmıyorum senin icin veriyorum çünkü oğlum uyuyor gece uykusuna alıştı hiç zorluk çıkar miyor gündüz de annesinin sut dolu memelerinden faydalanıyor , sınır olmuyorum zevk ile yazıyorum tatlım, herkesin yazdıklarını okuyorum canım :)
Ballı tarcınlî gece sütünü tavsiye ederim memelerden süt fışkırıyor