2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hayirli olsun bebis ugurlu gelmis

Çook tebrik ederim tekrrdan bebeklerin şansıyla yaver gitti hep işlerimiz

Herhangi bir zaruriyet olmamasına rağmen bebeğe mama vermek nasıl bir mantiktir ve o bebeğe yapılan en büyük haksızlık bence zaten şurda emecegi max. 2 buçuk sene neden yavrucak hakkı olan bu besinden mahrum birakilsin ki hemde annesi tarafından Allah herkese akıl fikir versin kocam bebegime ragmen beni görsel zevki için kisitlayacaksa ben onun babaligindan şüphe ederim bu kadar net

Aynı şeyi savunduğum için bazı arkadaşlar topa tuttu canım uyusun diye gece rahat etsin diye mama vermek bana üzücü geliyor diye dile getirdim, çarpıtıldı.ben gerektiğinde sürekli uykusuz da kalsam emziriyorum dedim diye yalancı emzik olmuşsun dedi arkadaşçok net yazmışsın ağzına sağlık vallabebeklerin hakkı ya Allahın mucizesi anne sütü neden vermeyelim eğer sütümüz varsa sorun yoksa neden mahrum kalsın

Kızlar emziği bıraktı resmen gece uykuya dalamiyo Ağlama krizleri saat 1 oldu ancak göğsüm de sızdı dalsın diye bekliyorum 3 gündür böyle büyüme atağı mı acaba en kötüsü memeyi zor alıyor

Ben çok pişman oldum park yatak aldığıma gerçi biraz büyüyünce fikrim değişir mi bilmiyorum ama ufak beşiğimiz var hep onda yatırıyorum park yatağın süngeri çok yumuşak geliyo bana

Hayırlı olsun canım. İnşallah en kısa zamanda da bir araya gelirsiniz.

Hayırlı olsun canım. İnşallah en kısa zamanda da bir araya gelirsiniz.

Hayırlı uğurlu olun canım meslektaştık sanırım bende ilk annem ve kızimla gelmiştim atandığım yere bi an aklıma geldi ilk zamanlar biraz zor oluyor ama atanmış olduğun düşüncesi biraz hafifletiyor ayrılığı Allah kolaylok versin :)

aynen , benim kızımda da aynı durum. acaba çıkınca üşüyor mu diye düşünüyorum ama oda sıcaklığı da iyi.ya da çıktıkları için ağlıyolar .yıkanırken ağlamalarından iyidir :)

bize yarım fitil koymuştu hemşire.Ateşimiz çıkmadı çok şükür.
çıkarsa gece tekrar verirsin yarım fitil demişti.ama gerek kalmadı.gece saat başı ölçtüm ateşini.

Kızlar verem aşısı ateş yapıyor mu neler yaptınız ateşe karşı
Canım biz dün yaptirdik akşam biraz ateslendi biraz soyun
Canım hayırlı olsun ben yozgatliyim ama şimdi istanbul da ogretmenlik yapıyorum yozgatta neresi peki

bize yarım fitil koymuştu hemşire.Ateşimiz çıkmadı çok şükür.
çıkarsa gece tekrar verirsin yarım fitil demişti.ama gerek kalmadı.gece saat başı ölçtüm ateşini.
Aşımızı olduk bakalım şimdilik ateşimiz yok ama olursa 4-6 saatte bir yarım ölçek calpol verin dediler. Şimdi uyuyor miniğim. Ateşimiz de şimdilik yok. İnşallah hiç olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…