- 21 Temmuz 2015
- 343
- 199
- 37
Hayirli olsun bebis ugurlu gelmiskızlar merhabalar nasılsınız? baya zaman oldu giremedim umarım herkes iyidir. benim atanma durumum vardı. bi ara muhabbeti dönmüştü hatırlayan olursa. çok şükür atandım. istanbulda yaşıyorduk yozgata atandım. annem ve bebekle geldik dün göreve başladım. eşim istanbulda kaldı :S oğlusum 2,5aylık oldu. bizden haberler şimdilik bu kadar.
Aynen bizde kimi disi erken cikicak diyo. Nettede tukuruk bezleri calistigi icinmisHemde nasıl akıyor birde baloncuk yapıyoruz.
Çook tebrik ederim tekrrdan bebeklerin şansıyla yaver gitti hep işlerimizkızlar merhabalar nasılsınız? baya zaman oldu giremedim umarım herkes iyidir. benim atanma durumum vardı. bi ara muhabbeti dönmüştü hatırlayan olursa. çok şükür atandım. istanbulda yaşıyorduk yozgata atandım. annem ve bebekle geldik dün göreve başladım. eşim istanbulda kaldı :S oğlusum 2,5aylık oldu. bizden haberler şimdilik bu kadar.
Aynen bizde kimi disi erken cikicak diyo. Nettede tukuruk bezleri calistigi icinmis
Canım sorunları olan sensin benim çok rahat bir hayatım var mutlu bir bebegim ve emZirirken beni kısıtlamayan seven br eşim varmaşallah diyeyim.
Sen bana yalancı emzik demeseydin acı gerçekleri yazmazdım ama sen bir şeyi anlamıyosun bu bebekler yenidoğan daha ve biZe ihtiyacı var gerekirse 15 saat de emZirilir. Her zman olmuyo ki bu büyüme atağı günlerinde 15 saat uyumuyo ara sıra oyun ara sıra meme ilgi sevgi sıcaklık hepsi bir arada. Yani karnını şişireyim rahat edeyim gibi bi derdim yok. Bebeklerini ağlatan da yok sadece öZveriyle bakan varağlamıyo anne sıcaklığıyla büyüyo:)
4. Ay ek gıda başlanmaz 6 aya kadar sadece anne sütü ( zaruri hallerde formül mama) 6 aydan sonra yavaş yavaş tadımlar başlar sana şiddetle tavsiyem okuman araştırman. Hala yanlış tavsiyelerde bulunuyosun dünyada bununla ilgili sağlık örgütlerinin türkiyede de aynı şekilde tavsiyesi bu yönde. Sen bu bilgileri neye göre tavsiye ediyosun anlamadım. Sana emen bebege annesine mama ver rahat edersin tarzı konuşursan böyle cevap da alırsın ok.gece öğünü de anne sütünün en besleyici en yağlı olduğu öğün mama verip uyutman bana göre yanlış. Kendin yapabilirsin tavsiye etme.
Kendi psikolojik, fizyolojik, sosyolojik sorunlarını yansıtmaman dileğiyle
Aynı şeyi savunduğum için bazı arkadaşlar topa tuttu canım uyusun diye gece rahat etsin diye mama vermek bana üzücü geliyor diye dile getirdim, çarpıtıldı.ben gerektiğinde sürekli uykusuz da kalsam emziriyorum dedim diye yalancı emzik olmuşsun dedi arkadaşHerhangi bir zaruriyet olmamasına rağmen bebeğe mama vermek nasıl bir mantiktir ve o bebeğe yapılan en büyük haksızlık bence zaten şurda emecegi max. 2 buçuk sene neden yavrucak hakkı olan bu besinden mahrum birakilsin ki hemde annesi tarafından Allah herkese akıl fikir versin kocam bebegime ragmen beni görsel zevki için kisitlayacaksa ben onun babaligindan şüphe ederim bu kadar net
Benim kizin baya akiyo tukurugu onu islaniyo artik onluk takmaya basladim baloncuk yapiyo bide çok tatli oluyo :)Kizlar sizin bebislerde de agzindan salya akan var mi
Ben çok pişman oldum park yatak aldığıma gerçi biraz büyüyünce fikrim değişir mi bilmiyorum ama ufak beşiğimiz var hep onda yatırıyorum park yatağın süngeri çok yumuşak geliyo banapark yatagın ust katına yaylı ortapedık dosek olmaz canm, agır gelır. Ben de anneme pamuktan dosek yaptrdım, onun da ortası hafıf egılmı hale geldı ama arada bır cıkarıp sılkelıyorum duzelıyo, arkadasların dedıgı gıbı sungerın altına kalın bı battanıye ser bence
kızlar merhabalar nasılsınız? baya zaman oldu giremedim umarım herkes iyidir. benim atanma durumum vardı. bi ara muhabbeti dönmüştü hatırlayan olursa. çok şükür atandım. istanbulda yaşıyorduk yozgata atandım. annem ve bebekle geldik dün göreve başladım. eşim istanbulda kaldı :S oğlusum 2,5aylık oldu. bizden haberler şimdilik bu kadar.
kızlar merhabalar nasılsınız? baya zaman oldu giremedim umarım herkes iyidir. benim atanma durumum vardı. bi ara muhabbeti dönmüştü hatırlayan olursa. çok şükür atandım. istanbulda yaşıyorduk yozgata atandım. annem ve bebekle geldik dün göreve başladım. eşim istanbulda kaldı :S oğlusum 2,5aylık oldu. bizden haberler şimdilik bu kadar.
Hayırlı uğurlu olun canım meslektaştık sanırım bende ilk annem ve kızimla gelmiştim atandığım yere bi an aklıma geldi ilk zamanlar biraz zor oluyor ama atanmış olduğun düşüncesi biraz hafifletiyor ayrılığı Allah kolaylok versin :)kızlar merhabalar nasılsınız? baya zaman oldu giremedim umarım herkes iyidir. benim atanma durumum vardı. bi ara muhabbeti dönmüştü hatırlayan olursa. çok şükür atandım. istanbulda yaşıyorduk yozgata atandım. annem ve bebekle geldik dün göreve başladım. eşim istanbulda kaldı :S oğlusum 2,5aylık oldu. bizden haberler şimdilik bu kadar.
aynen , benim kızımda da aynı durum. acaba çıkınca üşüyor mu diye düşünüyorum ama oda sıcaklığı da iyi.ya da çıktıkları için ağlıyolar .yıkanırken ağlamalarından iyidir :)Tıpkı bizimkini anlatmıssın canım. Daha bugün yıkandık, yine aynı şeyler... Sadece suyun yüzüne ve başına değmesinden hoşlanmıyor. Ama vücuduna değince bayılıyor. Çıkar çıkmaz da bir yaygara koparıyor. Duyan duymayan da bi sey oldu sanır..
bize yarım fitil koymuştu hemşire.Ateşimiz çıkmadı çok şükür.Yarın 2 aylık aşılarımız var. Stres oldum canı yanacak, ateşi çıkacak diye... Doktorumuz ateşi 38'i geçerse yarım ölçek calpol verin dedi. Ancak arkadaşımın doktoru da aşıya gitmeden önce verin demiş. Hiç ateşi olmamış. Aranızda aşıya gitmeden önce calpol veren var mı?
Canım biz dün yaptirdik akşam biraz ateslendi biraz soyunKızlar verem aşısı ateş yapıyor mu neler yaptınız ateşe karşı
Canım hayırlı olsun ben yozgatliyim ama şimdi istanbul da ogretmenlik yapıyorum yozgatta neresi pekikızlar merhabalar nasılsınız? baya zaman oldu giremedim umarım herkes iyidir. benim atanma durumum vardı. bi ara muhabbeti dönmüştü hatırlayan olursa. çok şükür atandım. istanbulda yaşıyorduk yozgata atandım. annem ve bebekle geldik dün göreve başladım. eşim istanbulda kaldı :S oğlusum 2,5aylık oldu. bizden haberler şimdilik bu kadar.
Ben de yozgatliyim ama Ank da yasiyorum:) Hemsehrilerim benim:)Canım biz dün yaptirdik akşam biraz ateslendi biraz soyun
Canım hayırlı olsun ben yozgatliyim ama şimdi istanbul da ogretmenlik yapıyorum yozgatta neresi peki
Normalde gazi olanlarin, gazi kesilmesi halinde dedim Ama dediğim gibi duydugumu dedim, kesin demedimBizimki de sezaryen. Neredeyse hic olmadi gaz sancisi. Onunla alakali oldugunu sanmiyorum.
Aşımızı olduk bakalım şimdilik ateşimiz yok ama olursa 4-6 saatte bir yarım ölçek calpol verin dediler. Şimdi uyuyor miniğim. Ateşimiz de şimdilik yok. İnşallah hiç olmaz...bize yarım fitil koymuştu hemşire.Ateşimiz çıkmadı çok şükür.
çıkarsa gece tekrar verirsin yarım fitil demişti.ama gerek kalmadı.gece saat başı ölçtüm ateşini.