Ben takmiyorum zaten canım sadece konu kapansin artık başka şeyler konusulsun istiyorum. Biz 65 günlük olduk mesela ama hala gunduz uykulari düzenli değil hatta gecede huzursuz uyuyor aşıdan beri emzik ve su kolikler icin sac kurutma makinesi sesiyle uyutuyorum son ses acik oluyor tablet ama kisinca veya kapatinca uyanıyor kotumu yapiyorum diye düşünüyorumAyşecim işine geldiği kadarını anlamak istiyor boşver
rica ederim canım hakli oldugun halde kendini savunmak durumunda kalmissin yazmasam olmazdiB Benbirerkekannesiolarak bundan sonra polemiğe girmeyelim. Sen kabul etmiyosun ısrarla zira yaptığın yanlışları da tavsiye etmene karşı çıkılınca agresif bir şekilde saldırıyosun. İnatçılık değil çarpıtmana engel olmaktı amacım anlayan anladı mevzuyu.
ayshem789 çok güzel özetlemişsin olayı, teşekkür ederim
Asi sanırım huyunu değiştiriyor bizimde haftaya yapılacak ve zaten huzursuz bebek daha da artarsa ne yaparımBen takmiyorum zaten canım sadece konu kapansin artık başka şeyler konusulsun istiyorum. Biz 65 günlük olduk mesela ama hala gunduz uykulari düzenli değil hatta gecede huzursuz uyuyor aşıdan beri emzik ve su kolikler icin sac kurutma makinesi sesiyle uyutuyorum son ses acik oluyor tablet ama kisinca veya kapatinca uyanıyor kotumu yapiyorum diye düşünüyorum
rica ederim canım hakli oldugun halde kendini savunmak durumunda kalmissin yazmasam olmazdi
Arkadasım sorun tartışma çıkarmak değil . Senin bebeğinde yaşadıklarını ben hiç yasamadım o yüzden bilmiyorum 90 gunü gecti benim bebeğim ne gaz sancısı ne emzik kullanmıyor ne sac kurutma makinası sesi aşılarında ateş bile yapmadı kolik sancisi bilmiyorum uykularımız düzenli , o yüzden ben sizi anlayamadım siz de beni o yüzde. Bu kadar uzadı . Gece ninni söylüyorum uyuyor benimki 21:30 yada 22:00 gibi . İstedimki ben başardıysam sizlere de yardımcı olur benim yaptıgım ,abartıldı da abartıldı 3-5 kisi tarafından kimse eleştirilmek istemez . Yapıcı sekilde olursa tamam. Ama haksızlığa da gelemem kusura bakmayınBen takmiyorum zaten canım sadece konu kapansin artık başka şeyler konusulsun istiyorum. Biz 65 günlük olduk mesela ama hala gunduz uykulari düzenli değil hatta gecede huzursuz uyuyor aşıdan beri emzik ve su kolikler icin sac kurutma makinesi sesiyle uyutuyorum son ses acik oluyor tablet ama kisinca veya kapatinca uyanıyor kotumu yapiyorum diye düşünüyorum
rica ederim canım hakli oldugun halde kendini savunmak durumunda kalmissin yazmasam olmazdi
Allah yardımcımız olsun inşallah mutlu günler görmeye başlar artik bebislerimiz bizim ki zaten zor günler geçirdi şu 3 ay geçsin sakinlessin artik diye bekliyorum : /Asi sanırım huyunu değiştiriyor bizimde haftaya yapılacak ve zaten huzursuz bebek daha da artarsa ne yaparım
He canım he gece uykusuna mama vererek çözüm bulmussun çok büyük bir başarı örneğisin forum olarak sana "yılın annesi" ödülünü vermeyi uygun gördük bir hafta tatil yap sonra gelirsin hadi afiyette kal.Arkadasım sorun tartışma çıkarmak değil . Senin bebeğinde yaşadıklarını ben hiç yasamadım o yüzden bilmiyorum 90 gunü gecti benim bebeğim ne gaz sancısı ne emzik kullanmıyor ne sac kurutma makinası sesi aşılarında ateş bile yapmadı kolik sancisi bilmiyorum uykularımız düzenli , o yüzden ben sizi anlayamadım siz de beni o yüzde. Bu kadar uzadı . Gece ninni söylüyorum uyuyor benimki 21:30 yada 22:00 gibi . İstedimki ben başardıysam sizlere de yardımcı olur benim yaptıgım ,abartıldı da abartıldı 3-5 kisi tarafından kimse eleştirilmek istemez . Yapıcı sekilde olursa tamam. Ama haksızlığa da gelemem kusura bakmayın
sanırım beyaz gürültü bebekleri sakinleştiriyor ayşecim aşı galiba huy değişikliği sebebi çoğu bebekteBen takmiyorum zaten canım sadece konu kapansin artık başka şeyler konusulsun istiyorum. Biz 65 günlük olduk mesela ama hala gunduz uykulari düzenli değil hatta gecede huzursuz uyuyor aşıdan beri emzik ve su kolikler icin sac kurutma makinesi sesiyle uyutuyorum son ses acik oluyor tablet ama kisinca veya kapatinca uyanıyor kotumu yapiyorum diye düşünüyorum
allah korusun deryacım sakın bozma moralini belki büyüme atağı haftalarındaysa yapabilir sen direnmeye devam etKızlar ne zamandır paylaşıcam ama beyzanin olayı abartmasini bekliyodum kızım sanki eskisi gibi emmiyor emzirmek için kucağıma yatirinca basıyor çığlığı oynata oynata emziriyorum ya da uyucagi zaman mayışık olunca sorunsuz alıyor memeyi bu bir süreç midir bilmiyorum ama ben 10 günde çöktüm emzirmek için savasiyorum resmen ödüm kopuyor memeyi birakicak diye çok mutsuzum çok
aferin sana uyumak ne güzel demeCanım emzirmeye kalktıkca yazdım uykumuda gayet iyi aldım
allah korusun deryacım sakın bozma moralini belki büyüme atağı haftalarındaysa yapabilir sen direnmeye devam et
Canım nick in bile pimpirikli anne adayı o ödülle birlikte sen bir tatil yap da rahatlaHe canım he gece uykusuna mama vererek çözüm bulmussun çok büyük bir başarı örneğisin forum olarak sana "yılın annesi" ödülünü vermeyi uygun gördük bir hafta tatil yap sonra gelirsin hadi afiyette kal.
Özelden mesaj attım baksanaSorma canım ya o kadar üzülüyorum ki inşallah geçer zamanla pes etmeye hiç niyetim yok Allah yardımcımız olsun
Ayşe sana anlamadığın durumu özetledi yanlış birşey yazmadı ve söyleme di böyle bir tarz çok çirkin relax biriyim diyorsun relax halin bumu ne yanlış ne ayıp, annesin sen bir anneye yakışır tavır sergile bu kadar insan sana bir şey anlatmaya çalışıyor sende daha çok laf söyleyeyim belki haklı olurum derdindesin anlamak ve anlamamak senin sorunun ama tarz çok önemli lütfen yazdıklarına çeki düzen ver artık, anlamıyorsan da buraya Yazma paylaşımların tek kelimeyle çok kötüCanım nick in bile pimpirikli anne adayı o ödülle birlikte sen bir tatil yap da rahatla
Hadi kolay gelsin
Ayşe'nin yazdığını bı oku istesen yılın anesi ödülü imiş he canım he diyebiliyor yazışması tam anneye yakışırAyşe sana anlamadığın durumu özetledi yanlış birşey yazmadı ve söyleme di böyle bir tarz çok çirkin relax biriyim diyorsun relax halin bumu ne yanlış ne ayıp, annesin sen bir anneye yakışır tavır sergile bu kadar insan sana bir şey anlatmaya çalışıyor sende daha çok laf söyleyeyim belki haklı olurum derdindesin anlamak ve anlamamak senin sorunun ama tarz çok önemli lütfen yazdıklarına çeki düzen ver artık, anlamıyorsan da buraya Yazma paylaşımların tek kelimeyle çok kötü
Farkında isen tartıştığımız konu bitti üslup değişti artık atışmaya girdi is neyi paylasamiyorsunuz acaba evet Relax biriyim diğer arkadaslara duzgun üslubunda uzun uzun cevaplar yazdım açıkladım ama hala sürüyor anlamıyorumAyşe sana anlamadığın durumu özetledi yanlış birşey yazmadı ve söyleme di böyle bir tarz çok çirkin relax biriyim diyorsun relax halin bumu ne yanlış ne ayıp, annesin sen bir anneye yakışır tavır sergile bu kadar insan sana bir şey anlatmaya çalışıyor sende daha çok laf söyleyeyim belki haklı olurum derdindesin anlamak ve anlamamak senin sorunun ama tarz çok önemli lütfen yazdıklarına çeki düzen ver artık, anlamıyorsan da buraya Yazma paylaşımların tek kelimeyle çok kötü
Gecmis olsun canım bebek kac haftalikMerhaba arkadaşlar...
Dün gece bebeğim kanlı balgamsı bir kaka yaptı ve inanılmaz telaşlandım. Doktorumuza bezinin resmini gönderdim. Bebeğimin inek sütüne alerjisi varmışsıkı bir diyete giriyoruz dedi. Süt ve süt ürünlerini bana tamamen yasakladılar. 10 gün daha ara ara kakamız böyle devam edebilirmiş. Sonra düzelirmiş. Ama süt ürünleri hep yasak... Genellikle 1 yaşında çoğu bebekte geçiyormuş... Üzüldüm
Tam 10 haftalığız bugün...Gecmis olsun canım bebek kac haftalik
Allah şifa versin bebegineTam 10 haftalığız bugün...