- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
Olur canım bacaklarından filan bizimkinin bacakları pişik oluyor hemen7 haftaya girdi canm bgn 6 hafta 1 gunluk boyundan sanirim pek belli olmuyor kg aldigi ama yada kemiklerden anlamadim tartida kg lu cikiyi ,)
Tamam cnm sağolasın içim rahatladı bilemedim ki şikayeti olan varsa diye bi yazayım dedi ilk kez kullancamBize dr sağlık ocağı size monovit vericek onu kullanjn demişti biz söylemeden aşı zamanı vermişlerdi hala onu kullanıyorum ikisi de d3 vitamini aralarında fark olduğunu sanmıyorum canım
Cnm evet ağızdan damlaymış ama olsun sen yapma dışardan alınca sağlık ocağına gitDışarıdan alıp yaptırmak daha uyguna gelir belki.. Zaten damlaymış biz bile yapabilriz
Sağol cnm bende başlayayım bitince bizimkiBiZe de verdi Can'ım. Ben devit bitsin ona başlayacağım fark yoktur bence
Bende öyle yapmaya çalışıyorum canim günde bir ya da iki kez veriyorum cok zorda kalırsamSütün varsa mamayı azaltarak bitir bence. Sen kendini boşuna üzmüşsün ben sıkınca mesela hiç süt gelmiyo ama onlar çok kuvvetli emiyolar ağzı süt dolu ggörüyorum ve doyduğunu biliyorum içim rahat.
Günde 5 çişli bezi varsa demişti dr doyuyodur.
Daha iyi işte yumuşadı terbiye oldu memelerimiz ağrılarımız geçti hep öyle olsa hayat eziyet olurdu
Çok şükür bunuda atlattiniz darisi bize olsun.sağol gülaycım erem aşımızıda olduk eve geldik
sende serum fizyolojik damlat burnuna sonrada aspire et burnu temizlensin mikroplarda daha çabuk terk eder bebeişin burnunu
Kuru tutmaya dikkat et cnm birde baźi bezler pisik yapiyor onada dikkat et cok terlemesin bizimde baslarda oyle oluyordu terden baya bii pisk oluyordu pudratla terinalmasini.sagladim birde pisk olmadan krem kullanmak cok etkili oluyiOlur canım bacaklarından filan bizimkinin bacakları pişik oluyor hemen
Ne olacak canım ya tarif eder kaç damla ise :)) şaka bi yana tabi gider yaptırırız artık ne yapalımTamam cnm sağolasın içim rahatladı bilemedim ki şikayeti olan varsa diye bi yazayım dedi ilk kez kullancam
Cnm evet ağızdan damlaymış ama olsun sen yapma dışardan alınca sağlık ocağına gitkız zeyno ne gözü karasın hee
Sağol cnm bende başlayayım bitince bizimki
Valla bizim ki pişik oldu hametan ve bi ilaç daha vardı ikisini karıştırp sürdüm 1 haftaya kalmadan geçti.. Prim a kullanıyorum bende. Pamukla siliyorum hala altını . Ama kilo aldıkça isilik gibi oluyor vücudu boynunun altı kollar bacaklar:))Kuru tutmaya dikkat et cnm birde baźi bezler pisik yapiyor onada dikkat et cok terlemesin bizimde baslarda oyle oluyordu terden baya bii pisk oluyordu pudratla terinalmasini.sagladim birde pisk olmadan krem kullanmak cok etkili oluyi
Bizim minik uyumuyor gündüz uykusu çok çok az.. Gaz sancısı malum.. Kucağa alışıyor.. Sallamaya alışıyor.. Yatağa yatırınca aglıyor hemen..Arkadaslar, bebekler 40ı çıkınca gerçekten degisiyor mu? Degisiyorsa ne gibi değişiklikler oluyor?
Bizimkinde bir degisme olmadi zeynepcimArkadaslar, bebekler 40ı çıkınca gerçekten degisiyor mu? Degisiyorsa ne gibi değişiklikler oluyor?
Geçmiş olsun cnm, kendini üzme sütün etkilenmrsin. Allah beterinden korusuntez zmanda şifa bulsun kuzun inşallah
Gecmis olsun cNim,Allah bir daha oyle gostermesin
Emzik ver emzigi emsinKızlar benimki acayip elini emiyor ya sütümün yeterli olduğunu düşünüyorum kilo alimi da iyi acaba doymuyor mu yoksa refleks mi bilemedim baya yumruk yapıp cuk cuk emiyor elini bazen de parmagini allah ne verdiyse :)) napicagimi şaşırdım
Emzik ver emzigi emsin
Ne tatlı olur o şimdi emsin bırak engel olamazsın zaten. BiZimki daha eldiven takıyor kaç günlük oldu senin minikKızlar benimki acayip elini emiyor ya sütümün yeterli olduğunu düşünüyorum kilo alimi da iyi acaba doymuyor mu yoksa refleks mi bilemedim baya yumruk yapıp cuk cuk emiyor elini bazen de parmagini allah ne verdiyse :)) napicagimi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?