- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
Geçmiş olsun Can'ım. Üzülme herkesin başına farklı şeyler geliyor. Sen iyi ol ki bebişte çabuk toparlansınAmiin canim beniminsan elinde olmadan cok uzuluyor ve ciddi sutume yansidi bi an once toparlar insallah hem melegim hem ben Allah bebeklerimizi butun kotuluklerden korusun
Amin canim cok tesekkur ederim
Refleks canım bizim ki omzumu emiyor bazen elini artık Allah ne verdiyse 1 ayda 1800 gram aldı doyuyor yaniKızlar benimki acayip elini emiyor ya sütümün yeterli olduğunu düşünüyorum kilo alimi da iyi acaba doymuyor mu yoksa refleks mi bilemedim baya yumruk yapıp cuk cuk emiyor elini bazen de parmagini allah ne verdiyse :)) napicagimi şaşırdım
Canım kaan hergün yapıyor ama her bebek farklı metabolizmalari farklı bence normaldirBir sorum daha var sizin bebişler her gün kakasını yapıyor mu.. Bizim minik 2 günde 1 yapıyor normal mi??
Öyle yapma bence. Elini keşfedecek bebek. Emzikten bişey olmaz bence ver. 7-8 aylık olunca biraktirirsin.Bende öyle düşündüm ama ne emzige ne de eline alissin istemiyorum eldivenler eline olmazsa bir iki aya kadar artık çoraplarını geciricem boş kaldı mı asla affetmiyor
Ne tatlı olur o şimdi emsin bırak engel olamazsın zaten. BiZimki daha eldiven takıyor kaç günlük oldu senin minik
Refleks canım bizim ki omzumu emiyor bazen elini artık Allah ne verdiyse 1 ayda 1800 gram aldı doyuyor yani
Gecmis olsun RABBIm korusun bebisleriMerhaba anneler
bebegim bugun 44 gunluk . Kasik fitigi amelyati oldu . Narkozla bayilttilarsuanda hastanedeyiz ve hala uyuyor . Yavas yavas gecicekmis narkoz . Allah meleklerimizi korusun . Allah kimseye boyle bisey vermesin kucuk bir amelyat ama yavrumu oyle gormek beni cok kptu yapti. Kucucuk melegime amelyat onlugu bone giydirdik. İnsallah saglikla buyur kuzularimiz
cnm yurtdisinda istege bagli degil zaten asi karnesinde var yapiyorlar mutlaka. yapilcak bzmdeRota virüs aşısını da yaptıracak mısınız kızlar
cok gecmis olsun cnmMerhaba anneler
bebegim bugun 44 gunluk . Kasik fitigi amelyati oldu . Narkozla bayilttilarsuanda hastanedeyiz ve hala uyuyor . Yavas yavas gecicekmis narkoz . Allah meleklerimizi korusun . Allah kimseye boyle bisey vermesin kucuk bir amelyat ama yavrumu oyle gormek beni cok kptu yapti. Kucucuk melegime amelyat onlugu bone giydirdik. İnsallah saglikla buyur kuzularimiz
isinincaya kadar cnm sadeceBu tarhana ve pekmez ateste ne kadar karisiyor ?
Sorma ya görüntü çok tatlı hatta eşim beni kizdirmak için kızım yanlış emiyosun baş parmağını emmen lazım diyo parmağını emmesi için yardımcı oluyor hanfwndinin canına minnet zaten :)) inşallah zamanla bırakır biz 55 günlüğüz canım haftaya 2 ayimiz doluyor
Slm kizlar ben kilolarimdan kurtuldum cok şükür hatta hamile kaldigim kilonunda altini düşmüşüm
Düşmüşüm diyorum cunku kilomdan haberim yoktu evde hic baskül bulundurmadigim icin bilmiyordum ve bugun saglik ocaginda tartildim.ve ben şok
59 ile hamile kaldim 71 ile doguma gittim ve
şimdiki kilom 56
Amin canim insallahsohrabbb saolasin cnm bir de is geregi sehir dusinda oldugu icin esimde yoktu zorlandim biraz ama cok sukur darisi size kolaylikla atkatsin butun minikler ins
Bu arada goguslerin yumusak olmasiyla sutun alakasi yok cnm benimde oglumda ve kizimda da suan oyle ama cok sukur yeterli geliyor minige
Canim ben emzirirken kilom iyi ama bebegi memeden kesince tekrar aliyorum .fani2606 post: 44772656 .!.:Oh oh ne güzel canım. Benim de hamile kaldığım kiloma 1.5 kilom kalmış.
Benim kizimda ayni yumruk yapip emiyor ne yapsak boş canim çünkü karnimizda emiyorlar emzige alistir. En azindan 5_ 6. Ayda bırakırlar ama elini emen kisi koca insan olsa bile emiyor malesefKızlar benimki acayip elini emiyor ya sütümün yeterli olduğunu düşünüyorum kilo alimi da iyi acaba doymuyor mu yoksa refleks mi bilemedim baya yumruk yapıp cuk cuk emiyor elini bazen de parmagini allah ne verdiyse :)) napicagimi şaşırdım
Çok cok geçmiş olsun canim. Allah şifa versin. Nasıl fark ettiniz yada şikayetiniz neydi.Merhaba anneler
Canim.corap taktim ben genede emiyo.emzikte veriyorum. Bazen yuzume ceneme yapisiyorBende öyle düşündüm ama ne emzige ne de eline alissin istemiyorum eldivenler eline olmazsa bir iki aya kadar artık çoraplarını geciricem boş kaldı mı asla affetmiyor
Aynen çok şirin oluyor hoşuma gidiyor eldiven giydirmek istemiyorum dokunmak bebekler için çok önemli hiç giydirmedimValla çok iştahlı emiyor inş. Vazgeçer canım seninki de çok şirin ya omzunu emiyor bu bebekler bi alem :)
Tebrikler canim bende 60 kalmıştım 72 yle girdim doğuma su an 61 im hedefim 58 ins emzirmek süper biseySlm kizlar ben kilolarimdan kurtuldum cok şükür hatta hamile kaldigim kilonunda altini düşmüşüm
Düşmüşüm diyorum cunku kilomdan haberim yoktu evde hic baskül bulundurmadigim icin bilmiyordum ve bugun saglik ocaginda tartildim.ve ben şok
59 ile hamile kaldim 71 ile doguma gittim ve
şimdiki kilom 56
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?