Tesekkür ederim tatlımevet gül damlatıp bir yada iki dk bekliyorum sonra çekiyorum bazen çekmiyorum bile meraklanma ostaki borusundan mideye gidiyormuş akan sıvı senin bıdık tadını sevmemiştir de ondan rahatsız oluyordur
Geçmiş olsunMerhaba anneler
bebegim bugun 44 gunluk . Kasik fitigi amelyati oldu . Narkozla bayilttilarsuanda hastanedeyiz ve hala uyuyor . Yavas yavas gecicekmis narkoz . Allah meleklerimizi korusun . Allah kimseye boyle bisey vermesin kucuk bir amelyat ama yavrumu oyle gormek beni cok kptu yapti. Kucucuk melegime amelyat onlugu bone giydirdik. İnsallah saglikla buyur kuzularimiz
çok geçmiş olsun ameliyat ne kadar küçük olursa olsun biz anneyiz onlarda bizim kuzularımız korkmak kaygılanmak elbette hakkımız ama daha iyi olcaksa korkarak ve kaygılanarak bekleriz yeterki bebeklerimiz iyi olsun
Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede evinize geçersiniz.
Geçmiş olsun
Cnm bizlerin de yumuşak. Facete emziren anneler grubu var orda sürekli yumuşak meme eşittir terbiye olmuş meme diyorlar yani bebegin ihttiyacı kdr süt üreten bebegine göre programlı. Hem hatırlasana o ilk haftalar memelerimiz sertken ucunu tutturmak daha zordu. hiç endişelenme yumuşak diye tam kıvama geldiler şu an :))Benim kuzuyu bıraksam göğsüme yapışıp orda yasayacak zaten
Cok sağol Can'ım insallah dediğin gibidir
Bide bişey sorsam
İlk Zaman'lar göğüslerim tas gibiydi ağrı yapıyordu hatta ama simdi yumuşacık oldular bu normal mi bir sure sonra böyle mi oluyor ?
Bugün 2. Ay aşıları için ve kontrol için hastaneye gittik dr bana yaptıralım mı demedi bile 3. Ay yapcaz dedi direktRota virüs aşısını da yaptıracak mısınız kızlar
İste benim ki öyle tas gibi olmuyor artıkSıktığında ucundan süt geliyorsa aksine çoğalma belirtisi çünkü boş göğüs daha çok süt üretir. Düzenli meme emdiginde bebeğim, göğüslerim hep yumuşak oluyor. Bazen çok istahsiz oluyor hiç meme emmiyor öyle günlerde göğüslerim taş gibi oluyor 3 4 kere sağmak zorunda kalıyorum. :/
Geçmiş olsun cnm, kendini üzme sütün etkilenmrsin. Allah beterinden korusunMerhaba anneler
bebegim bugun 44 gunluk . Kasik fitigi amelyati oldu . Narkozla bayilttilarsuanda hastanedeyiz ve hala uyuyor . Yavas yavas gecicekmis narkoz . Allah meleklerimizi korusun . Allah kimseye boyle bisey vermesin kucuk bir amelyat ama yavrumu oyle gormek beni cok kptu yapti. Kucucuk melegime amelyat onlugu bone giydirdik. İnsallah saglikla buyur kuzularimiz
Ay hadi insallah tatlım yaCnm bizlerin de yumuşak. Facete emziren anneler grubu var orda sürekli yumuşak meme eşittir terbiye olmuş meme diyorlar yani bebegin ihttiyacı kdr süt üreten bebegine göre programlı. Hem hatırlasana o ilk haftalar memelerimiz sertken ucunu tutturmak daha zordu. hiç endişelenme yumuşak diye tam kıvama geldiler şu an :))
Sütün varsa mamayı azaltarak bitir bence. Sen kendini boşuna üzmüşsün ben sıkınca mesela hiç süt gelmiyo ama onlar çok kuvvetli emiyolar ağzı süt dolu ggörüyorum ve doyduğunu biliyorum içim rahat.Ay hadi insallah tatlım ya
Suan zaten emzirmek daha kolaylaştı eğer süt varsa şimdiki halimden memnunum
Önceden ağrıdan dokunamiyordum
Mesela tüm gün mama vermeden emziriyorum bezini daha az ıslatıyor ama mama verince çoğalıyor islatmasi
Ne zormuş bu süreç Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Gecmiş olsun canım aminMerhaba anneler
Burnunda bisey yok,solunumu normal yine de damlatmam gerekir mi acaba,daha hic kullanmadim otriyi.dun anneme gidip gelmistik arabaya binip inerken usuttumu acaba dedim.kendime zenceful,limon,bal,elma sirkesi karisimi yapip ictim sutumden gecsin diyep
ınarcım korkma benim kızım hergün öksürüp hapşırıyor ama ateşi yüksek gibi ama riskli ateş 38 ve üstü demizşti bana dr sen serum fizyoloji damlat burnunu otri bebeyle temzile eğer ateş, yükseli,rse hemen dr git
Gecmis olsun cNim,Allah bir daha oyle gostermesinMerhaba anneler
7 haftaya girdi canm bgn 6 hafta 1 gunluk boyundan sanirim pek belli olmuyor kg aldigi ama yada kemiklerden anlamadim tartida kg lu cikiyi ,)Hay maşallah efe ye .. Kaç haftalık oldunuz canım
O ne buze vermedi d biti kullaniuoruz halaKızlar biz dr reçetesiyle 15. Günden beri devit -3 kullanıyoduk d vitamini. Monoviti ücretsiz verdi bugün sağlık ocağı. Monovit kullanan var mı fark yoktur di mi yanii
Oyy masallah subhanallah Rabbim sagliklada kucagina aldircn cnm bnmCanım hiç yazamadım kusura bakmayın. Hala çıkamadı oğlum ama Allah'ımda binlerce şükür herşey iyiye gidiyor. 1 hafta-10 güne çıkarız inşallah :)) bugün ilk defa memeden emdi kemal efemaşallah. çok mutluyum
Oyy masallah subhanallah Rabbim sagliklada kucagina alCanım hiç yazamadım kusura bakmayın. Hala çıkamadı oğlum ama Allah'ımda binlerce şükür herşey iyiye gidiyor. 1 hafta-10 güne çıkarız inşallah :)) bugün ilk defa memeden emdi kemal efemaşallah. çok mutluyum
Kızlar biz dr reçetesiyle 15. Günden beri devit -3 kullanıyoduk d vitamini. Monoviti ücretsiz verdi bugün sağlık ocağı. Monovit kullanan var mı fark yoktur di mi yanii
Dışarıdan alıp yaptırmak daha uyguna gelir belki.. Zaten damlaymış biz bile yapabilrizBugün 2. Ay aşıları için ve kontrol için hastaneye gittik dr bana yaptıralım mı demedi bile 3. Ay yapcaz dedi direktordan sağlık ocağına gittik verem aşısı hastanede sadece çarş günleriymiş diye yapamadılar sağlık ocağına yaptırdık. Ordaki hemşireye de sordum yaptırın dedi hatta dışardan alıp sağlık ocağında da yaptırılabiliyomuş
BiZe de verdi Can'ım. Ben devit bitsin ona başlayacağım fark yoktur benceKızlar biz dr reçetesiyle 15. Günden beri devit -3 kullanıyoduk d vitamini. Monoviti ücretsiz verdi bugün sağlık ocağı. Monovit kullanan var mı fark yoktur di mi yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?