2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede evinize geçersiniz.

Hepinize cok tesekkur ederim hepimizin meleklerini Allahim korusun

Cnm bizlerin de yumuşak. Facete emziren anneler grubu var orda sürekli yumuşak meme eşittir terbiye olmuş meme diyorlar yani bebegin ihttiyacı kdr süt üreten bebegine göre programlı. Hem hatırlasana o ilk haftalar memelerimiz sertken ucunu tutturmak daha zordu. hiç endişelenme yumuşak diye tam kıvama geldiler şu an :))

Rota virüs aşısını da yaptıracak mısınız kızlar
Bugün 2. Ay aşıları için ve kontrol için hastaneye gittik dr bana yaptıralım mı demedi bile 3. Ay yapcaz dedi direkt ordan sağlık ocağına gittik verem aşısı hastanede sadece çarş günleriymiş diye yapamadılar sağlık ocağına yaptırdık. Ordaki hemşireye de sordum yaptırın dedi hatta dışardan alıp sağlık ocağında da yaptırılabiliyomuş

İste benim ki öyle tas gibi olmuyor artık
Önceden uzun sure emmeyince ya da ben uykudan uyanınca göğüslerim ağırlaşırdı simdi cok az oluyor
Sıkınca ucundan süt geliyor ama önceden bir iki sıkardım hemen gelirdi simdi epey uğraşınca çıkıyor cok korkuyorum

Geçmiş olsun cnm, kendini üzme sütün etkilenmrsin. Allah beterinden korusun tez zmanda şifa bulsun kuzun inşallah

Ay hadi insallah tatlım ya
Suan zaten emzirmek daha kolaylaştı eğer süt varsa şimdiki halimden memnunum
Önceden ağrıdan dokunamiyordum
Mesela tüm gün mama vermeden emziriyorum bezini daha az ıslatıyor ama mama verince çoğalıyor islatmasi
Ne zormuş bu süreç Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Sütün varsa mamayı azaltarak bitir bence. Sen kendini boşuna üzmüşsün ben sıkınca mesela hiç süt gelmiyo ama onlar çok kuvvetli emiyolar ağzı süt dolu ggörüyorum ve doyduğunu biliyorum içim rahat.
Günde 5 çişli bezi varsa demişti dr doyuyodur.
Daha iyi işte yumuşadı terbiye oldu memelerimiz ağrılarımız geçti hep öyle olsa hayat eziyet olurdu

Gecmiş olsun canım amin

Burnunda bisey yok,solunumu normal yine de damlatmam gerekir mi acaba,daha hic kullanmadim otriyi.dun anneme gidip gelmistik arabaya binip inerken usuttumu acaba dedim.kendime zenceful,limon,bal,elma sirkesi karisimi yapip ictim sutumden gecsin diye

Gecmis olsun cNim,Allah bir daha oyle gostermesin

Kızlar biz dr reçetesiyle 15. Günden beri devit -3 kullanıyoduk d vitamini. Monoviti ücretsiz verdi bugün sağlık ocağı. Monovit kullanan var mı fark yoktur di mi yanii

Oyy masallah subhanallah Rabbim sagliklada kucagina aldircn cnm bnm

Oyy masallah subhanallah Rabbim sagliklada kucagina al

Kızlar biz dr reçetesiyle 15. Günden beri devit -3 kullanıyoduk d vitamini. Monoviti ücretsiz verdi bugün sağlık ocağı. Monovit kullanan var mı fark yoktur di mi yanii

Bize dr sağlık ocağı size monovit vericek onu kullanjn demişti biz söylemeden aşı zamanı vermişlerdi hala onu kullanıyorum ikisi de d3 vitamini aralarında fark olduğunu sanmıyorum canım

Dışarıdan alıp yaptırmak daha uyguna gelir belki.. Zaten damlaymış biz bile yapabilriz

BiZe de verdi Can'ım. Ben devit bitsin ona başlayacağım fark yoktur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…