• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Burnunda bisey yok,solunumu normal yine de damlatmam gerekir mi acaba,daha hic kullanmadim otriyi.dun anneme gidip gelmistik arabaya binip inerken usuttumu acaba dedim.kendime zenceful,limon,bal,elma sirkesi karisimi yapip ictim sutumden gecsin diye
canım merak etme bence o kadardan bir şey olmaz ben markete bile gidiyorum sıkı sıkı sarıp hem bebekler göründükleri kadar narin değiller bence ama için rahat değile dr götür ne olduğu kesinleşir hemde tartıya çıkar oğluşun
Çok şükür bunuda atlattiniz darisi bize olsun.
Bugün kizimi doktora goturduk gece hic uyumadi agladi sürekli, doktor ilac verdi
ne oldu ki gülaycım neden uyuyamamış peki dr ne dedi nesi varmış küçük bıdığın

Sağolasın leylacim inşallah hepimizin yuvası sevgiyle huzurla dolu olsun evet hamilelikte çok stres yapmıştım ev olayını hatta aralıkta tamamdır dendi en son saka gibi yine yetistiremediler dersin bana şato inşaa ediyolar herseyim kolili ben kizimla oturdugum evin tek odasında 40 gün kaldım simdi de ev hazır eşyalar yerlesti dogalgazi bekliyoruz kv de kaliyorum neyse çok şükür bitti vardır bunda da bir hayır diyelim
Hayırlı olsun canım. Güle güle güzel günlere oturun.

Bende o markayı kullanıyorum pisik yok ama bezin alt tarafı büyük hatta pot duruyor sanırım kaka ya da cis tenine temas etmesin diye öyle yalniz cok sikmamasina ragmen iç kisimdaki lastikler iz yaptı bizde
Bende de oldu. Bol bağlayınca da dışına taştı. Sıkı yapınca iz oluyor. Arayı tutturmak zor.

Arkadaşlar aranızda hala benim gibi göğüsleri acıyan var mı?? Hala krem sürüyorum ve göğüs kalkanı kullanıyorum. Krem sürmesem bi sonraki emzirmede yine hemen acimaya başlıyor.
Ben varım canım. Hatta o yüzden nerdeyse sütten kesiliyordum :(
Burada da anlatmıştım.

aslıcım bence de sende file tehlikeli olabilir tosbik olmuş maşallah kuzuya ben korkarım vallahi sende kucağında yıka aslı sende gir banyoya yıka eşin yada annen alsın sarıp sarmalayıp giydirsin yada küvetin içine battaniye oy öyle yıka bilemedim ki yani bu bebekler kendi kurallarını uygulatıyor bizlere ne planlar yapmıştım ama o kendine uygun olanları yaptırıyor bana resmen :KK48:
bende prima Premium kullanıyorum aslıcım arada bizdede pişik oluyor ama bizim pişiğimiz ıslak mendil tenimize değdiğinde oluyor bu arada aslı prima oremium sahte değilmiş konuşmuştukya daha emici yeni bir şeyler yapmışlar içinde mavi bir doku var hatta acaba ben sahtemi aldım diye sohbet etmiştik belki o doku senin oğlana iyi gelmiyordur
Aynı yerden almama rağmen 2.aldığım paket farklı çıkınca sizin muhabbeti hatırladım. Sahte mi diye düşündüm. ;)

bende en çok göstergesi için kullanıyorum aslında aktif bebe daha iyiymiş ama gösterge yok sanırım ve aslıcım gerçekten kötü bir kokusu var bazen mazot kokusu gibi geliyor ama genel olarak ben memnunum
Aaaa o mazot kokusu sizde de mi var? Eski pakette yoktu.(sarı cırtcırtlı olan) Ben de devit damladan dolayı cişi öyle koktu sanıyordum. Yeni paketten sonra o koku oldu sanki.

yeni aldigim prima senin bahsettiginden sanirim ama sanki eskisi daha iyiydi bu pis pis kokuyor bide digerinin ic petek dokusu dsha iyiydi
Bence de. Sarı daha güzeldi.

cırt cırtları beyaz ise ben onu hiç beğenmedim. sarı cırtlı daha iyiydi..
Ben de beğenmedim. Sarı iyiydi. ;)

Hayırlı olsun canım. Güle güle güzel günlere oturun.

Bende de oldu. Bol bağlayınca da dışına taştı. Sıkı yapınca iz oluyor. Arayı tutturmak zor.

Ben varım canım. Hatta o yüzden nerdeyse sütten kesiliyordum :KK43:
Burada da anlatmıştım.

Aynı yerden almama rağmen 2.aldığım paket farklı çıkınca sizin muhabbeti hatırladım. Sahte mi diye düşündüm. :KK66:

Aaaa o mazot kokusu sizde de mi var? Eski pakette yoktu.(sarı cırtcırtlı olan) Ben de devit damladan dolayı cişi öyle koktu sanıyordum. Yeni paketten sonra o koku oldu sanki.

Bence de. Sarı daha güzeldi.

Ben de beğenmedim. Sarı iyiydi. :KK66:
sahte değilmiş ama bu ürünü yeniden tasarlmışlar ekstra emici yüzey falan yapmışlar o mvi yüzey de öyle koku var

Vallahi oyle oldu ya, büyür büyür merak etme dediğinde insanlar, yok ya bu büyümez hep sorunlu bi bebiş gibi kalcak die düsünürdüm, bizim de 1 ayımız btti leyloş teyzesi.
oyy sizde büyüdünüz desene gaz sorununuz başladımı meltemcim nasıl bade gazlı bir bebek değildir umarım bu arada sen nasılsın duygu yoğunluğu azaldımı kuzum

Kızlar benimki acayip elini emiyor ya sütümün yeterli olduğunu düşünüyorum kilo alimi da iyi acaba doymuyor mu yoksa refleks mi bilemedim baya yumruk yapıp cuk cuk emiyor elini bazen de parmagini allah ne verdiyse :)) napicagimi şaşırdım
derya benim kızda şap şup elini parmağını hatta ağzını neye yapıştırsa emiyor dr sordum bende refleks miş bu davranış dr behringer kaşığını bile emmeye kalktı emzik de almıyor maalesef eldivenle bile emiyor cadı kurtuluş yok emecekler ellerini geçen battaniyesinin köşesini kıstırmış cok cok emerken yakaladım :KK20:çok şirindi:KK70::KK68:

derya benim kızda şap şup elini parmağını hatta ağzını neye yapıştırsa emiyor dr sordum bende refleks miş bu davranış dr behringer kaşığını bile emmeye kalktı emzik de almıyor maalesef eldivenle bile emiyor cadı kurtuluş yok emecekler ellerini geçen battaniyesinin köşesini kıstırmış cok cok emerken yakaladım :KK20:çok şirindi:KK70::KK68:

Haha :)) bi alemler yaa günde kaç kere eldiven degistiriyoruz bakıyorum hep ıslak neyse iyi olsunlar da emsin bakalım zilli ler :))

Cnm bizlerin de yumuşak. Facete emziren anneler grubu var orda sürekli yumuşak meme eşittir terbiye olmuş meme diyorlar yani bebegin ihttiyacı kdr süt üreten bebegine göre programlı. Hem hatırlasana o ilk haftalar memelerimiz sertken ucunu tutturmak daha zordu. hiç endişelenme yumuşak diye tam kıvama geldiler şu an :))
benim meme uçlarım da tekrara acımaya başladı hemen milkway sürdüm çok iyi geldi deniz ya benim hamileyken gögüsümü kahverengi kısmı kapkara olmuştu şimdide eski rengine dönmeye başladı resmen pembe oldu tekrar acaba süt mü etkilendi birşeymi oldu ya sende de varmı bu durum

Haha :)) bi alemler yaa günde kaç kere eldiven degistiriyoruz bakıyorum hep ıslak neyse iyi olsunlar da emsin bakalım zilli ler :))
ay evet deryacım komik bebekler ben şu soğuklar geçsin hemen eldivenleri çıkarıcam ellerini keşfediyormuşlar yazık kızlara yaa sende takma kuzuya yazık beyzacığıma

Benim kizimda ayni yumruk yapip emiyor ne yapsak boş canim çünkü karnimizda emiyorlar emzige alistir. En azindan 5_ 6. Ayda bırakırlar ama elini emen kisi koca insan olsa bile emiyor malesef

Benim kuzenim ortaokula başlayınca bırakmıştı elini emmeyi damak yapısı fln bi tuhaf o yüzden baş parmağı da geriye doğru yamuldu Allah korusun

Kızlar 3 sorum var.
:KK70::KK70::KK70:
1) Sms geldi. Doğum paramı yatırmışlar. Peki süt parasını nasıl alıyoruz?
2) Sezeryan doğumdan sonra 2.bebek için ne kadar beklemek gerekir? :anneadayı:
3) Genel anestezi ile sezaryen olanlar kimlerdi? Memnun musunuz?

Kızlar 3 sorum var.
süt parası dedikleri zaten gelen para ve sadece kimlikle ptt den alıyorsun öteki sorularını bilmiyorum ama dr bana normal doğumdan sonra iki bebek arası en 1 yıl olmalı dedi ki bu süre bile riskliymiş

Dun 40 imiz cikti sukurler olsun. Ve ben bugun itibariyle kendi kurallarimla yasamaya basladim. Ilk olarak kerem bebegi kendi yatagina alistirmaya calisiyorum. Cunku kolayima gelmisti bizimle uyumasi . Fazla alismadan vazgecelim. Cunku bu duruma bebekten cok biz alistik. Ayri yatkrinca ozluyorum birsey olacak saniyorum. Gozumun onunde dibimde yanimda kosemde olsun istiyorum hep. Gormemisin cocuu gibi =)
Vee gece rutinj uygulayacamm. Bu aksam basladim. Her aksam 9-10 gibi once banyo. Sonra masaj sonra emme.. ve uyku. Simdilik super 9 da yikamaya basladik 10 da tam olarak uyudu. 12 de emzirdim. Hem hic aglamadi hem kendi yatagnda. Oysa dun bu saatlerde cigiriyodu. Tavsiye ederim kizlar deneyin. Banyoyu aksam yaptirin..

Kızlar 3 sorum var.
Genel anestezi oldum. Memnunum fakat tek sıkıntım dikislerin uzerinde uusma var. Hissizlik gibi. Hep bole mi kalcam bilemiyorum. Buda sezeryanla alakali zaten genel olup olmamasiyla degil.. genel disinda benim yuregim dayanmazdi zaten

Kızlar 3 sorum var.
1.soruyu bilmiyorum. 2. Soru sezaryan-normal farketmez; anne vücudunun tekrardan bir gebeliği kaldirabilmesi için en ideali aradan 2 yıl geçmesi.(Bu arada hayırdır hemen 2. Bebeği mi düşünmeye başladın :KK48:) 3.soru; ben normal doğum için gittiğim halde bebek bi türlü cikmayinca acil sezaryan a alındım. Acil sezaryan da genel anestezi ile yapılıyor. Epidural, genelden çok daha iyi her açıdan. Genel anestezi de aldığın ilaç bebeğe de geçiyor. Genel anestezi de entube ediliyorsun (soluk boruna tüp takılıyor.) Entubasyondan dolayi yaklaşık 1 hafta filan -özellikle de ilk 3 gün- bogazimda gıcık hissettim. Gıcık gelince öksürmek istiyorsun ama öksürünce de dikislerin acıdığı için öksüremiyorsun. Çok kötü biseydi; böyle yazınca küçük bir problemmis gibi geliyor ama çok kötü bişey. Öksürmemek için sürekli su içtim, gözlerimden yaşlar geldi... Eğer sezaryan olacaksaniz; epidural ya da spinal anestezi... Genel çok kötü; ölüp geri dirilmek gibi...

Genel anestezi oldum. Memnunum fakat tek sıkıntım dikislerin uzerinde uusma var. Hissizlik gibi. Hep bole mi kalcam bilemiyorum. Buda sezeryanla alakali zaten genel olup olmamasiyla degil.. genel disinda benim yuregim dayanmazdi zaten
O uyuşma bende de var ama geçici sanırım...

Back