• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bize dr sağlık ocağı size monovit vericek onu kullanjn demişti biz söylemeden aşı zamanı vermişlerdi hala onu kullanıyorum ikisi de d3 vitamini aralarında fark olduğunu sanmıyorum canım
Tamam cnm sağolasın içim rahatladı bilemedim ki şikayeti olan varsa diye bi yazayım dedi ilk kez kullancam :KK48:
Dışarıdan alıp yaptırmak daha uyguna gelir belki.. Zaten damlaymış biz bile yapabilriz
Cnm evet ağızdan damlaymış ama olsun sen yapma dışardan alınca sağlık ocağına git :KK48:kız zeyno ne gözü karasın hee:rolleyes:
BiZe de verdi Can'ım. Ben devit bitsin ona başlayacağım fark yoktur bence
Sağol cnm bende başlayayım bitince bizimki

Bizim kirkimiz cikti artikk saka gibi bu gunleride gorduk.. bundan sonra daha adet var midir acaba oyle adetli bir aileye evlenmisimki korkuyorum valla bu kadar adet nasil ezberlenmis gina geldi :KK46:
Kv de gitti artik yavrusumla basbasayiz..
Artik oynuyoruz oglumla cok sukur gulucukler atiyoruz heyecanlaniyoruz uykularimizda suan duzenli bazen aksam mizmizlari oluyo gazdan dolayi ama bebek o kadr olsun bunada sukur:nazar:

Sütün varsa mamayı azaltarak bitir bence. Sen kendini boşuna üzmüşsün ben sıkınca mesela hiç süt gelmiyo ama onlar çok kuvvetli emiyolar ağzı süt dolu ggörüyorum ve doyduğunu biliyorum içim rahat.
Günde 5 çişli bezi varsa demişti dr doyuyodur.
Daha iyi işte yumuşadı terbiye oldu memelerimiz ağrılarımız geçti hep öyle olsa hayat eziyet olurdu
Bende öyle yapmaya çalışıyorum canim günde bir ya da iki kez veriyorum cok zorda kalırsam
İlk Zaman'lar Bebek ağlayınca millet doymuyo diye diye moralimi bozdu
İnsallah mama tamamen çıkar hayatımızdan
Ben ağzında hic göremiyorum ama bazen emdikten sonra kusuyor o Zaman görüyorum sütlerini

sağol gülaycım erem aşımızıda olduk eve geldik
sende serum fizyolojik damlat burnuna sonrada aspire et burnu temizlensin mikroplarda daha çabuk terk eder bebeişin burnunu
Çok şükür bunuda atlattiniz darisi bize olsun.
Bugün kizimi doktora goturduk gece hic uyumadi agladi sürekli, doktor ilac verdi

sohrabbb sohrabbb saolasin cnm bir de is geregi sehir dusinda oldugu icin esimde yoktu zorlandim biraz ama cok sukur darisi size kolaylikla atkatsin butun minikler ins
Bu arada goguslerin yumusak olmasiyla sutun alakasi yok cnm benimde oglumda ve kizimda da suan oyle ama cok sukur yeterli geliyor minige

Kizim 1 ayini pzt gunu doldurdu. Onceden gunduzleri uykuda geciyordu. 2 gundur dalamiyor gunduz uykusuna bir turlu. Uyku duzeni mi degisiyor buyume atagi mi bilemedim. Besigine koyar koymaz aciyor gozlerini.

Olur canım bacaklarından filan bizimkinin bacakları pişik oluyor hemen
Kuru tutmaya dikkat et cnm birde baźi bezler pisik yapiyor onada dikkat et cok terlemesin bizimde baslarda oyle oluyordu terden baya bii pisk oluyordu pudratla terinalmasini.sagladim birde pisk olmadan krem kullanmak cok etkili oluyi

Arkadaslar, bebekler 40ı çıkınca gerçekten degisiyor mu? Degisiyorsa ne gibi değişiklikler oluyor?

Tamam cnm sağolasın içim rahatladı bilemedim ki şikayeti olan varsa diye bi yazayım dedi ilk kez kullancam :KK48:

Cnm evet ağızdan damlaymış ama olsun sen yapma dışardan alınca sağlık ocağına git :KK48:kız zeyno ne gözü karasın hee:rolleyes:

Sağol cnm bende başlayayım bitince bizimki
Ne olacak canım ya tarif eder kaç damla ise :)) şaka bi yana tabi gider yaptırırız artık ne yapalım

Kuru tutmaya dikkat et cnm birde baźi bezler pisik yapiyor onada dikkat et cok terlemesin bizimde baslarda oyle oluyordu terden baya bii pisk oluyordu pudratla terinalmasini.sagladim birde pisk olmadan krem kullanmak cok etkili oluyi
Valla bizim ki pişik oldu hametan ve bi ilaç daha vardı ikisini karıştırp sürdüm 1 haftaya kalmadan geçti.. Prim a kullanıyorum bende. Pamukla siliyorum hala altını . Ama kilo aldıkça isilik gibi oluyor vücudu boynunun altı kollar bacaklar:))

Arkadaslar, bebekler 40ı çıkınca gerçekten degisiyor mu? Degisiyorsa ne gibi değişiklikler oluyor?
Bizim minik uyumuyor gündüz uykusu çok çok az.. Gaz sancısı malum.. Kucağa alışıyor.. Sallamaya alışıyor.. Yatağa yatırınca aglıyor hemen..

Bir sorum daha var sizin bebişler her gün kakasını yapıyor mu.. Bizim minik 2 günde 1 yapıyor normal mi??

Geçmiş olsun cnm, kendini üzme sütün etkilenmrsin. Allah beterinden korusun:KK43: tez zmanda şifa bulsun kuzun inşallah

Amiin canim benim :( insan elinde olmadan cok uzuluyor ve ciddi sutume yansidi :( bi an once toparlar insallah hem melegim hem ben :( Allah bebeklerimizi butun kotuluklerden korusun

Gecmis olsun cNim,Allah bir daha oyle gostermesin

Amin canim cok tesekkur ederim

Kızlar benimki acayip elini emiyor ya sütümün yeterli olduğunu düşünüyorum kilo alimi da iyi acaba doymuyor mu yoksa refleks mi bilemedim baya yumruk yapıp cuk cuk emiyor elini bazen de parmagini allah ne verdiyse :)) napicagimi şaşırdım
Emzik ver emzigi emsin :KK48:

Kızlar benimki acayip elini emiyor ya sütümün yeterli olduğunu düşünüyorum kilo alimi da iyi acaba doymuyor mu yoksa refleks mi bilemedim baya yumruk yapıp cuk cuk emiyor elini bazen de parmagini allah ne verdiyse :)) napicagimi şaşırdım
Ne tatlı olur o şimdi emsin bırak engel olamazsın zaten. BiZimki daha eldiven takıyor kaç günlük oldu senin minik

Back