MERHABA BENİM SAT 3 MART O YÜZDEN B HCG Nİ MERAK ETTİM BEN 29 MARTTA KAN VERDİM 18 ÇIKTI YARIN TEKRAR GİDİCEM BAKALIM KAÇ OLMUŞcnm teşekkürler sat 2 mart. çok şükür rabbim güldü yüzüme. senin değerlerin nasıl.geçmişi okuyorum bi yandan ama kafam 1 milyon :)
maşallah maşallah hayırlısıyla alırız inşallah hepimiz kucağımızaCanim benim bat 29 martti dun olcturdum 2811 cikti saliyi bekliyoruz hayirlisiyla
cnm sen erken ölçtürmüşsün ben dün öğrendim yani 5 gün geçince.1340 çıktı.MERHABA BENİM SAT 3 MART O YÜZDEN B HCG Nİ MERAK ETTİM BEN 29 MARTTA KAN VERDİM 18 ÇIKTI YARIN TEKRAR GİDİCEM BAKALIM KAÇ OLMUŞ
yok kuzum sen şuan 5+1 sin tatlımYaaa altta cukan gebelik takviminr gore 6.hafta oluyor.aslinda 6.hafta degil dimi
amin cnm hepimize inşallahmaşallah maşallah hayırlısıyla alırız inşallah hepimiz kucağımıza
Evet yaaa bennde hesapladım daha 5+1miş :) hemen buyusunnnn istiyorummmm :)yok kuzum sen şuan 5+1 sin tatlım
Benim ki tüp bebek 4.denemede gelen nazlı bebeklerim olabilir canım..İkiz tahmin ediyorum..Tüp bebek de bu değer genelde ikiz gebelik demek oluyor..Kese görme gününe kadar merakla bekleyecem kaç taneler bakalım...Asıl test günüm yarındı ben erken yaptırdım..
AY İNŞALLAH CANIM ÇOK MERAK EDİYORUM KAÇ OLDUĞUNU Bİ SORUN ÇIKMASINDA BENİM İLK GEBELİĞİM ÇOK SABIRSIZIM GALİBAcnm sen erken ölçtürmüşsün ben dün öğrendim yani 5 gün geçince.1340 çıktı.
senin değerinde güzel yükselmiştir bugune
bende çok istiyorum cnm yaaaaEvet yaaa bennde hesapladım daha 5+1miş :) hemen buyusunnnn istiyorummmm :)
cnm sonuç ne zaman belli olurAY İNŞALLAH CANIM ÇOK MERAK EDİYORUM KAÇ OLDUĞUNU Bİ SORUN ÇIKMASINDA BENİM İLK GEBELİĞİM ÇOK SABIRSIZIM GALİBA
canım randevum 12 de 2 saat sonra belli olur heraldecnm sonuç ne zaman belli olur
canım öncelikle beta da çıkan değer onemli görünebilmesi için.selam kızlar öncelikle hepinize sorunsuz hamilelikler diliyorum...
size bir sorum olacak ben yarın doktora gidicem adetim yarın 2 gün geçmiş olacak kese görünür mü tam bilmiyorum ancak alttan muayane konusunda bazılarınız çekinceleri olduğunu gördüm okuduklarımdan. herhangi bir sakıncası var mı vajinal ultrasonun doktor bakmak isterse baktırmıyım mı????
insallah cnm bat ne zamanbende aranıza katılırım inşallah
çıkmaz cnm inşallah kalbini ferah tut.benimde ilk gebeliğim.nasıl olacak çok merak ediyorum. önümüzdeki hafta gidicem dr a biraz duruma alışayım istiyorum.AY İNŞALLAH CANIM ÇOK MERAK EDİYORUM KAÇ OLDUĞUNU Bİ SORUN ÇIKMASINDA BENİM İLK GEBELİĞİM ÇOK SABIRSIZIM GALİBA
kan testi mi negatifti cnm6 gün geçti pazartesi test yapmıstım negatifti
yok kuzum evde yaptımkan testi mi negatifti cnm
:)) evet bide şu kalp atışlarını duyup stresimizi atsaydık daha iyi olacaktı topikçe gerginiz bu konudan
hakkında hayırlısı olsun cnm kanda baktır derim bir an önce bizede yaz sonucuyok kuzum evde yaptım