- 20 Mart 2015
- 437
- 422
- 39
E cnm kan testi niye yaptirmoyon en kesin cozum o canimvyok kuzum evde yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E cnm kan testi niye yaptirmoyon en kesin cozum o canimvyok kuzum evde yaptım
gecikme olabilir mi diye düşündüm pazartesiye kadar bekliyim diyorum ..E cnm kan testi niye yaptirmoyon en kesin cozum o canimv
olmazmı ya bugun bendede var aşırı baş donmesı eşliğinde bulantı ama acıkmısım sanırım yemek yedım duzeldı cok sukurkızlar suan feci derecede başım dönüyor yaaaa sizde de oluyor mu
ders anlatmak için tahtaya kalktım nasıl döndü anlatamam
eline saglık canımAnne ismi :) ------ Sat - ---Muhteml doğm tarhi ----Başlangıç kilo ----- Bebiş cinsiyeti Doğum kilosu
1) derinsu06-----------27 şubat--------4 aralık---------------------------**---------------------------------------------**
arkadaşlar listemizi yapıorum bismillah bilgilerinizi atmaya başlayın bakalım benim gibi kilosunu belirtmek istemeyenler yazmayabilir bekliyorum daha düzenlicem
Canim ayakta duramadim ama olsun raziyim bu sefer ins sagsalim kucagima alirimolmazmı ya bugun bendede var aşırı baş donmesı eşliğinde bulantı ama acıkmısım sanırım yemek yedım duzeldı cok sukur
gebelık takvımıne sımdılık takılmayın kızlar ultrasona gırdıgımız zaman tahmını dogum tarıhı cıkcak o zaman guncellıycez zaten sımdılık adete gore yapıyoruz ama artık doktorlar ultrasona gore verıyo dogum tarıhınıYaaa altta cukan gebelik takviminr gore 6.hafta oluyor.aslinda 6.hafta degil dimi
Eline salik cnm hemen yaziyorumAnne ismi :) ------ Sat - ---Muhteml doğm tarhi ----Başlangıç kilo ----- Bebiş cinsiyeti Doğum kilosu
1) derinsu06-----------27 şubat--------4 aralık---------------------------**---------------------------------------------**
arkadaşlar listemizi yapıorum bismillah bilgilerinizi atmaya başlayın bakalım benim gibi kilosunu belirtmek istemeyenler yazmayabilir bekliyorum daha düzenlicem
amin canım ınsallah cumlemız elınden geldıgınce dınlenmeye calıs yorma kendınıCanim ayakta duramadim ama olsun raziyim bu sefer ins sagsalim kucagima alirim
olurmu kız bana kalsn gebelıgımız boyunca kım ne kadar aldı takıp etcez ben en son 70lerdeydım bu kıloyla dogum yaparsam 80ı gecerım abooEline salik cnm hemen yaziyorum
Gadriell (esma) sat 25 subat muhtemel dogum tarihi 2 aralik kilo bana kalsin :)
elifeva emin deılım ama 27 28 subat 4 5 aralık 72 kgAnne ismi :) ------ Sat - ---Muhteml doğm tarhi ----Başlangıç kilo ----- Bebiş cinsiyeti Doğum kilosu
eline sağlık canım beni de ekler misin. bu arada kiloları yazın kızlar karşılaştırma yaparız bende hiç memnun değilim kilomdan ama yapcak bişey yokAnne ismi :) ------ Sat - ---Muhteml doğm tarhi ----Başlangıç kilo ----- Bebiş cinsiyeti Doğum kilosu
Mshuzur-----sat tarihimi bilmiyorum---- 8 aralik----- kilo 72Anne ismi :) ------ Sat - ---Muhteml doğm tarhi ----Başlangıç kilo ----- Bebiş cinsiyeti Doğum kilosu
kızlar hepimiz 72 kilomuyuz :dAnne ismi :)-Sat------Doğm tarh-Başlangç kilo-Bebiş cinsiyeti-Doğm kilosu
1) derinsu06-------27 şubat--- 4 aralık-------------?------------------------------------
2) gadriell (esma)-25 subat----2 aralik------------?------------------------------------
3) elifeva--------27,28 subat---4,5 aralık-------- 72 kg--------------------------------
4) cakil45----------03 mart------8 aralık ---------72 kg--------------------------------
5) mshuzur----------?------------ 8 aralik----------72 kg--------------------------------
kızlar hepimiz 72 kilomuyuz :d
ben en son kılomu yazdım :d ya dıger sayfalara gıdıp aralık annelerını bulup getırsek gı cok azız boylekızlar hepimiz 72 kilomuyuz :d