- 1 Nisan 2015
- 122
- 26
- 43
Ben de yok sayılır sadece iştahsızlık var:))Bende şuan hiçbi şey yok olmasın da lütfen yaa
ben senı 2 ay onsra gorcem :d o iştahsızlıgınıBen de yok sayılır sadece iştahsızlık var:))
kalbi sence tam olarak ne zaman duyabiliriz ? ben haftaya gittiğimde 5+6 olucam sadece keseyi mi görürüz kalbi de duyulur mu
beni de ekler misinAnne ismi :)- Sat------ Doğm tarh- Başlangç kilo- Bebiş cinsiyeti- Doğm kilosu
1) derinsu06-------27 şubat--- 4 aralık-------------?------------------------------------
2) gadriell (esma)-25 subat----2 aralik------------?------------------------------------
3) elifeva--------27,28 subat---4,5 aralık-------- 72 kg--------------------------------
4) cakil45----------03 mart------8 aralık ---------72 kg--------------------------------
5) mshuzur----------?------------ 8 aralik----------72 kg--------------------------------
6) Mmnur----------26subat-----4arAlık-----------60 kg--------------------------------
oksijen88----28 şubat----5 aralık-60 kgAnne ismi :)- Sat------ Doğm tarh- Başlangç kilo- Bebiş cinsiyeti- Doğm kilosu
1) derinsu06-------27 şubat--- 4 aralık-------------?------------------------------------
2) gadriell (esma)-25 subat----2 aralik------------?------------------------------------
3) elifeva--------27,28 subat---4,5 aralık-------- 72 kg--------------------------------
4) cakil45----------03 mart------8 aralık ---------72 kg--------------------------------
5) mshuzur----------?------------ 8 aralik----------72 kg--------------------------------
6) Mmnur----------26subat-----4arAlık-----------60 kg--------------------------------
Ben de yok sayılır sadece iştahsızlık var:))
Anne ismi :) ----- - Sat - --- Muhteml doğm tarhi ---- Başlangıç kilo ----- Bebiş cinsiyeti Doğum kilosu
1) derinsu06-----------27 şubat--------4 aralık---------------------------**---------------------------------------------**
arkadaşlar listemizi yapıorum bismillah bilgilerinizi atmaya başlayın bakalım benim gibi kilosunu belirtmek istemeyenler yazmayabilir bekliyorumdaha düzenlicem
canım 6+ 7. haftalarda kalp duyuluyor, şimdi kese görürsün ama erken döllenme vs.. ise kalpte duyulabilir
alıntı:
bazı anne adaylarında 5 haftalık bir süreçte yapılan gebelik kontrolünde bebeğin kalp atışları görülebilir. Ancak çoğu gebede bu izlenim 6 haftalık hamilelik döneminde gerçekleşir.
Anne ismi :)-- Sat------ Doğm tarh- Başlangç kilo- Bebiş cinsiyeti- Doğm kilosu
1) derinsu06--------27 şubat---- 4 aralık------------?-----------------------------------
2) gadriell (esma)--25 subat----2 aralik------------?-----------------------------------
3) elifeva---------27,28 subat---4,5 aralık---------72 kg-------------------------------
4) cakil45-----------03 mart-----8 aralık ----------72 kg-------------------------------
5) mshuzur-----------?------------8 aralik----------72 kg--------------------------------
6) Mmnur----------26subat----- 4 aralık----------60 kg--------------------------------
selam kızlar,5 dk önce öğrendim,2. kez anne oluyorum inşallah :))))
ege_m ----25 şubat---2 aralık----64 kg
Benim sat 26 şubat bu sitenin doğum tarihi hesabına göre 4 aralık diyor sizin sat 27 şubat sizin doğumda 4 aralık görünüyor ben anlayamadım o yüzdenAnne ismi :) ----- - Sat - --- Muhteml doğm tarhi ---- Başlangıç kilo ----- Bebiş cinsiyeti Doğum kilosu
1) derinsu06-----------27 şubat--------4 aralık---------------------------**---------------------------------------------**
arkadaşlar listemizi yapıorum bismillah bilgilerinizi atmaya başlayın bakalım benim gibi kilosunu belirtmek istemeyenler yazmayabilir bekliyorumdaha düzenlicem
benide ekler misin .)Anne ismi :)- Sat------ Doğm tarh- Başlangç kilo- Bebiş cinsiyeti- Doğm kilosu
Hcg kaç çıktı hayırlı olsunselam kızlar,5 dk önce öğrendim,2. kez anne oluyorum inşallah :))))
ege_m ----25 şubat---2 aralık----64 kg
Benim sat 26 şubat bu sitenin doğum tarihi hesabına göre 4 aralık diyor sizin sat 27 şubat sizin doğumda 4 aralık görünüyor ben anlayamadım o yüzden
Anne ismi :) ----- - Sat - --- Muhteml doğm tarhi ---- Başlangıç kilo ----- Bebiş cinsiyeti Doğum kilosu
arkadaşlar listemizi yapıorum bismillah bilgilerinizi atmaya başlayın bakalım benim gibi kilosunu belirtmek istemeyenler yazmayabilir bekliyorumdaha düzenlicem[/Q
Ameannn 5 mart 2015 48 kg 11 aralık 2015